Xtrasize

Masaj sănătos Sfaturi pe care le Puteți Folosi

Un masaj bun este un sentiment minunat. Cu toate acestea, uneori, un masaj bun nu se poate întâmpla pentru una din mai multe motive. La ori, acest motiv este din cauza lipsei de cunoștințe pe această temă, care împiedică o persoană de a se bucura de cel mai bun posibil masaj. Aflați tot ce puteți despre masaje citind aceste sfaturi de mai jos.

Schimba-ti mentalitatea despre masaj. În loc de gândire de ea ca un lux, cred că de masaj ca o abordare terapeutica pentru sănătate. Cercetările arată că masajul poate reduce nivelurile de cortizol, hormonul stresului, precum și la reducerea simptomelor de astm la copii. În plus, aceste dureri de cap de tensiune sunt nu se potrivesc pentru mâini de un specialist terapeut de masaj.

Hidratează-te după primirea un masaj. Muschii vor elibera o mulțime de toxine, în timp ce ei sunt masat, și s-ar putea experimenta stresul, dacă nu-și purifice organismul de aceste toxine. Bea o mulțime de apă înainte și după masaj și să fie foarte atent despre hidratare, dacă vrei să faci masaj în mod regulat.

Dacă suferiți de dureri de spate, mai ales în partea de jos a spatelui, având masaje regulate ar putea fi foarte benefic. Având un profesionist relaxați-vă mușchii pot lucra cu adevărat minuni și de a preveni alte leziuni spate. Acesta poate ajuta, de asemenea, cu spasme spate, care poate fi foarte dureros, și, uneori invalidante.

A da un masaj mare este vorba de sentimentul partenerul tau. Cei mai buni terapeuti de masaj vă va spune că aveți nevoie pentru a lăsa mâinile citit organism. Urmați organele curbe și ușura presiunea ca te duci pe zonele osoase. Modifica forma de mana pentru a se potrivi în curbele corpului.

Dacă aveți un masaj, să fie sigur de a mânca o masă ușoară înainte de masaj. Puteți obține inconfortabil dacă mănânci prea mult. Mânca o lumină, gustare sanatoasa inainte de masaj pentru cele mai bune rezultate.

Înainte de a merge pentru un masaj, să încerce să calmeze neliniștile tale despre corpul tau. Poarte haine usoare, astfel încât terapeutul are acces ușor la muschii. Terapeuti de masaj știu foarte bine cum să decora foile așa că nu văd de ce nu vrei să vezi, și se va asigura că veți rămâne acoperit. Relaxează-te și ai încredere în ei.

Găsiți un terapeut de masaj, care are nebun comentarii on-line. Trebuie să știi cum se simt alți oameni despre serviciul lor înainte de a merge în pentru ceea ce ar putea fi un masaj dureros. De asemenea, asigurați-vă că pentru a determina credibilitatea de comentarii pe care le citesc.

Încearcă să-ți folosești pumnii pentru a da un masaj bun. Ușor bufnitură pe zona care este dureroasă sau tensionate după încălzirea muschii cu o mai blanda tehnici. Uriaș este excelent pentru circulație și va provoca întreaga mușchiul să se relaxeze aproape instantaneu. Evita folosind aceasta tehnica pe cineva care trebuie să ia anticoagulante pentru a preveni vânătăi.

Este important să ne amintim mâini și de picioare în timpul unui masaj. Există multe mușchii și aici, și pe deasupra, ele sunt foarte sensibile. Fii ferm atunci când masaj la picioare și mâini, ca muschii sunt dure.

Masaj stomac poate ajuta digestia ta sau a scăpa de dureri de stomac. Dacă tocmai ați terminat de mâncat o masă mare, folosește-ți mâinile pentru a freca burtă sensul acelor de ceasornic. Acest lucru poate ajuta în procesul de digestie. Este important, totuși, că nu se aplică o mulțime de presiune în zona abdomenului până digestia s-a terminat.

Cât de mult ar trebui să vă sfat o maseuza? Daca esti la un hotel sau un centru de spa local, 20% este destul de standard. Dacă ei lucrează de acasă, fiecare terapeut, de obicei, va stabili propriile politici, dar 20% este corect. Dacă lucrează într-un masaj clinica, cere-le pentru regulile lor – unii vor include sfat in pret.

Acum, că acest articol s-a încheiat, este ușor pentru a vedea cum o experiență de masaj este la indemana. Aplicați ceea ce ați învățat aici, pentru a îmbunătăți sănătatea ta și bunăstarea. În scurt timp, veți fi oferindu-și primirea de masaj perfect, care va reîmprospăta și relaxați-vă corpul.