Xtrasize Pret

A rămâne în formă pe măsură ce îmbătrânești: Sfaturi Pentru a vă Ajuta

O mulțime de oameni cred că este în formă, este un lucru greu de făcut. Chestia la a fi în formă este de care aveți nevoie pentru a păstra mereu pe grija pentru noi sfaturi despre cum să obțineți în formă. Încercați cele mai bune dvs. pentru a lua în cunoașterea din acest articol să se aplice obiectivele de fitness.

O modalitate de a maximiza rutina de fitness este de a schimba ordinea în care puteți conta. Acest lucru va duce la o gândire pozitivă, și vă împinge să facă mai bine. Acesta va fi aproape o “la vale” efect pentru creierul tau. Împingându-te este vorba de o gândire pozitivă și să păcălești creierul să lucreze pentru tine.

Cumpara un corp de trupă. A investi într-un corp band poate fi o investiție foarte bună pentru dumneavoastră regulate de antrenament de rutină. Corpul benzi sunt ușor de găsit în magazine și ieftin. Le puteți folosi în cele mai multe dintre exercitiile pe care le face deja. Se adauga rezistenta la ceea ce fac deja, permițându-vă să obțineți mai mult de la antrenament.

Fii neînfricat atunci când se apropie un nou program de exercitii. O alternativă la normal fitness regimuri este ciclism. Ciclism este o modalitate foarte bună și distractiv de a ajunge la locul de muncă și este mare pentru tine. Daca ai bicicleta 5 km fiecare mod de a lucra va fi adăugarea de aproximativ o oră pe zi din timpul de antrenament.

Dacă doriți pentru a construi abs mai bine, nu antrenament abs-ul de zi cu zi. Deși se poate recupera mult mai repede decât alte muschi, psihologic, ele nu sunt diferite decât a altor muschi. Veți obține rezultate mai bune dacă luați timp între ab antrenamente. Încercați să le exercite doar aproximativ două sau trei zile într-o săptămână.

De învățare pentru a găti mese sănătoase este un sub-apreciat, dar importantă parte din orice rutina de fitness. Alimente care provin de la magazin alimentar preparat sau pre-fierte sunt ambalate cu nesanatoase, aditivi, cum ar fi sodiu și îndulcitori artificiali. De învățare cum de a repara gustoase, sănătoase mese folosind ingrediente proaspete eliberează de fitness-minded bucătar din aceste urât ingrediente artificiale.

Luarea drumeții este o modalitate buna de a imbunatati multe aspecte de fitness. Drumeții vor îmbunătăți puterea în picioare, precum și îmbunătățirea celor sistemul cardiovascular. Drumeții pot avea, de asemenea, avantajul suplimentar de a fi un bun eliberare de stres. De asemenea, se poate regla dificultate prin adăugarea sau eliminarea de greutate într-un rucsac.

Nu exagera cu antrenamentele sau rush într-un exercițiu de rutină, care este prea intens pentru tine. Aceasta este o reteta pentru dezastru și o să ajungi să te rănească. Începe lent și de a lucra ți de drum până la antrenamente mai intense. După cum veți obține mai puternic, crește cât de mult faci pentru a vedea cele mai bune rezultate.

Dacă doriți să obțineți mai multe în vrac la exercițiu sau du-te la corpul de clădire traseu, poate fi necesar să luați un supliment de proteine. Suplimente de proteine sunt făcute din zer, soia sau cazeina. Aceștia să livreze în proteine pentru organism mai repede decât alte forme atunci când digerat, deoarece acestea pot fi ușor de dizolvat în apă sau alte lichide, pentru consum.

Acorde o atenție la echipamentul de exercițiu club alegeți. Asigurați-vă că echipamentul este bine întreținut, până-la-data, frecvent igienizat și are suficient spațiu între fiecare mașină. Suficient spațiu să asigure zonă personală să-și exercite, în timp ce întreținute în mod corespunzător echipamentul asigură accident gratuit, în condiții de siguranță de formare. Verificați întotdeauna echipamentul înainte de al utiliza.

Dacă nu ești o persoană matinală, dar vreau să antrenament înainte de muncă, încearcă să te trezești cu 15 minute mai devreme decât o fac în general pentru a se potrivi o mică rutină. Aceasta este o multime de timp pentru a face unele exerciții ușoare înainte de muncă. Puteți face chiar ceva la fel de simplu ca mersul pe jos.

Atunci când faci abdomene, ține-ți limba pe cerul gurii în timpul durata de abdomene. Poate părea o prostie, dar când faci acest lucru, mintea ta va alinia în mod corespunzător în timpul acestui exercițiu. Folosind această metodă, veți foarte mult reduce tulpina pe gât în timp ce efectuează abdomene.

Scapa de acea pungă cu cainele tau! Luând câinele pentru o plimbare sau a alerga a fost întotdeauna o modalitate foarte bună de a obține în formă. Acum, mulți fitness și canin entuziaști sunt de a lua un pas mai departe. Încercați orice număr de nou animal de companie-friendly programe de antrenament, care fie folosesc Fido ca rezistență sau da un antrenament în timp ce de formare de câine.

Încercați să faceți cel puțin 30 de minute de exercitii de 5 ori pe săptămână. Exercitarea crește fluxul de sânge și poate ajuta la mentinerea celulelor pielii ca sângele transportă oxigen și substanțe nutritive la nivelul pielii și elimină deșeurile construi. Exercitiile fizice pot reduce, de asemenea, de stres, care poate provoca acnee. Doar asigurați-vă că faceți duș după orice exercițiu ca transpira lăsat pe piele pot irita acnee.

Este important să se întindă mușchii strânse, mai degrabă decât mai flexibil. Aceasta deoarece muschii flexibile sunt gata să se ocupe de orice rutina de antrenament te poate urma, în timp ce mai stricte muschii nu sunt. Este recomandat să-și petreacă de două ori la fel de mult timp pe mușchii strânse decât cele flexibile.

Acest articol este o resursă bună pentru a obține în formă, asigurați-vă că vă amintiți toate informațiile prezentate și se aplică la cele mai bune de capacitatea dumneavoastră. Vrei să fii în căutarea de noi informații, precum și, astfel încât să puteți continua spre toate obiectivele de fitness.