Xtrasize Pret Farmacie

Sfaturi Care vă Vor Ajuta să Economisi Bani Pe Proprietar de Casa de Asigurări de Politică

Găsi dreptul de tipul de asigurare pentru casa ta nu trebuie să fie complicat și nici nu trebuie să fie un risc costisitor. Folosind sfaturile din această piesă, este posibil să se realizeze economii reale pe solidă acoperire de asigurare care oferă protecția de care aveți nevoie.

Atunci când se analizează de asigurare pentru casa ta, poate fi benefic pentru a avea un sistem de alarma instalat. Nu numai acest lucru va fi benefic pentru propria dumneavoastră siguranță, dar ratele de asigurare va reflecta un plus de securitate, precum și. După furniza dovada că sistemul dumneavoastră este monitorizată de către o agenție, s-ar putea califica pentru până la 5% rate.

Atunci când se analizează de asigurare pentru casa ta, ia în considerare materiale de constructii care sunt in casa doriți să asigure precum și eventualele completări. Companiile de asigurări cel mai probabil, va acorda o mai mare ratele de siguranță materiale de constructii, cum ar fi de oțel și ciment, spre deosebire de inflamabile lemn. Fi sigur de a compara prețurile cu mai multe companii, de asemenea,.

Dacă doriți dvs. de proprietate pentru a fi pe deplin asigurate împotriva pierderii sau deteriorării, trebuie să reevalueze periodic valoarea de casa ta și de a regla acoperire în consecință. Dacă ați făcut îmbunătățiri majore, completări, sau reparații care ar putea afecta în valoare de acasă sau care ar costa sume importante de bani pentru a înlocui, și nu sunt reflectate în proprietate o acoperire de asigurare, nu va fi capabil de a obține ceea ce ai pus în casa ta în cazul în care aveți nevoie pentru a depune o cerere.

Dacă casa ta este deteriorat într-un incendiu sau alte dezastre, veți avea nevoie de un loc unde să stea până când nu este reparat. A afla dacă polița de asigurare acoperă sejururi de hotel sau de alte hoteluri. Citit cu atenție politica de a determina dacă ești acoperit, și pentru a găsi cât de mult ar trebui să-și petreacă pentru a obține această acoperire dacă nu.

Stai departe de piscine și trambuline. În timp ce copiii dumneavoastră iubesc pentru a sari de pe trambulină sau să înoate în piscină, aceste surplusuri sunt de asigurări de coșmaruri. Companiile de asigurări vor până la dublarea ratelor de un proprietar care instalează oricare dintre aceste elemente. Stai departe de figuranti, cu potențialul de a face rău!

Dacă aveți bani de rezervă într-un cont de economii, utilizați-l pentru a achita ipoteca. Când ai propria casa ta, pur și simplu anual acasă primelor de asigurare poate scadea dramatic, deoarece companiile de asigurări au tendința de a presupune că acasă-proprietar sunt mai susceptibile de a avea grijă de și de a asigura proprietatea lor.

Afla ce fel de înlocuire acasă de acoperire este oferit pe proprietarii de acasă polița de asigurare. Unii vor garanție de înlocuire în timp ce altele vor limita suma de bani va obține dacă casa ta este distrus. Unele companii de asigurări au un capac cu privire la plățile la un procent din valoarea nominală a poliței.

Uită-te în instalarea unui sistem de securitate care este monitorizată la nivel central de către o companie de alarmă. Asta înseamnă că tu și familia ta în siguranță, și costurile de asigurare va fi de aproximativ 5% mai mici. Obține dovada de monitorizare corespunzătoare a sistemului și să demonstreze această dovadă la proprietar casa de asigurări agenția.

Adăuga un plus de alarme de fum pentru casa ta, pentru a reduce primele de asigurare. Adăugarea de alarme de fum poate reduce anual de prime de fel de mult ca 10 la suta. În funcție de compania de asigurări, ai putea chiar beneficia de reduceri suplimentare pentru a adăuga mai multe alarme de fum decât minimul necesar pentru a beneficia de reducere. Nu salva numai bani, dar te proteja viețile tuturor celor din familia ta.

Toate apartamentele ar trebui să fie echipate cu o alarmă de fum sau două. Dacă apartamentul dvs. nu aveți unul, puteți alege unul pentru foarte puțini bani, iar aceasta va va salva niște bani pe asigurare politică. S-ar putea salva viata ta, precum și economisirea de bani.

Având asigurare proprietarii de case pot salva o mare parte din bani ar trebui să-ți casa experimenta unele daune neașteptate din cauza unui dezastru natural sau alte aleatoriu cauza. Dacă ai casa ta asigurat, acesta va oferi bani pentru costurile de reparare de daune neașteptate care pot veni cu a deține o casă.

Asigurați-vă că fiecare usa de exterior de pe casa ta a murit șurub încuietori. În funcție de furnizorul de asigurare, acest lucru ar putea reduce proprietar de casa de asigurări a primelor de ușor. Ei fac, de asemenea, un mare factor de descurajare împotriva ar fi hoți sau alți intruși. Acestea sunt ieftine pentru a instala și o modalitate foarte bună de a păstra casa ta în condiții de siguranță.

Pentru a reduce ratele de asigurare, upgrade de electrocasnice, de încălzire și sisteme electrice. Atunci când aceste sisteme sunt mai noi, costul pentru a le înlocui, în cazul unei cereri, este mai puțin costisitoare decât cu vârstă aparate și sisteme. Nu uita să-ți suni acasă proprietarul companiei de asigurare dacă ați făcut recent upgrade. Aceasta ar putea însemna bani în buzunar.

Companii de încredere sunt unde ar trebui să primești polița de asigurare proprietar dvs. de. Uita-te pentru o companie care nu-l face greu pentru a depune o cerere. Rapoarte de consum și altele oferă informații care arată cât de mulțumiți sunt oamenii cu actuala companie de asigurări.

Pur și simplu nu poate pune un preț pe relieful te simți atunci când știi că ai grijă de casa ta, familia ta și bunurile dumneavoastră. Aceasta include cele mai bune de asigurare posibil. Prin luarea de sfaturile din acest articol și să le folosești în avantajul tău, vei primi o politică care lucreaza pentru tine. Pune acest sfat de la o bună utilizare.