Xtrasize Pastile

Secretele Să Renunțe la Fumat Și de a Lovi cu piciorul Obiceiul

Mulți oameni sunt în căutarea pentru a găsi modalități de a renunțe la fumat, dar nu sunt sigur cum să meargă despre a face aceasta cu succes. Există multe lucruri diferite pentru a încerca pentru a vă ajuta să renunțe la fumat. Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a renunta la fumat cu succes, citiți acest articol pentru sfaturi pentru a vă ajuta.

Dacă doriți să renunțe la fumat, cuvântul pentru tine este “Nu”. De fiecare dată când ești tentat trebuie să permiteți-vă abilitatea de a spune “Da” la o țigară. Dacă singura ta raspunsul este “Nu”, veți găsi că nu puteți peșteră într-o pofta. Nu tigari, nu “Poate”, conduce la nr de fumat!

Se concentreze pe fiecare zi ca este vorba de a vă ajuta să renunțe la fumat. Mai degrabă decât concentrându-se pe nu vei avea niciodată o țigară niciodată, doar se concentreze pe nu iluminat până astăzi. O scurtă cronologie poate face călătoria mai ușor de gestionat, atât fizic, cât și mental. După te simti ca ai avut succes cu termen scurt angajamentul, puteți încerca să stabilească obiective pe termen lung conformitate.

Păstrați o sticlă rece sau sticla de apă cu gheață în apropiere, la toate ori. Când ai poftă de o țigară, să ia o înghițitură de apă-chiar dacă acest lucru înseamnă că de-abia a pus sticla jos la prima. Acest lucru vă oferă ceva de-a face cu mâinile și gura, și acesta poate fi un mod util de a preveni gustări, de asemenea.

Daca fumezi ca o modalitate de a controla stresul, veți dori să aibă un alt stres tehnici de remediere gata atunci când vă decideți să renunțe. Ține-te de situații care pot să te stresez pentru primele câteva săptămâni după ce-am renunțat. De asemenea, puteți gestiona stresul prin yoga, meditație sau de un masaj.

Amintiți-vă că începe false sunt comune atunci când oamenii încearcă să se lase de fumat. Chiar dacă ați încercat și nu a reușit să renunțe înainte, ar trebui să păstreze întotdeauna încearcă. În cele din urmă, orice reducere în obiceiul fumatului este bun pentru tine, atâta timp cât încerci să te lași se îmbunătățesc viața și sănătatea ta.

Cel mai bun mod să renunțe de bună este să renunțe pentru motivele corecte. Tu nu ar trebui să renunțe pentru cei din jur. Ar trebui să renunți pentru tine. Tu ar trebui să ia o decizie care vrei să trăiești o mai fericit, mai sănătos stil de viață și stick la el. Acesta este cel mai bun mod de a asigura succesul.

De fiecare dată te-a lovit un punct de reper în regimul dumneavoastră să renunțe la fumat, te recompensa. Alege recompense care va fi dat atunci când ai renunțat pentru 24 de ore, 7 zile și apoi 4 săptămâni. Asigurați-vă că lista este într-un loc în care puteți cu ușurință consultați pe tot parcursul zilei. Acest lucru vă va oferi cu un plus de motivație, și ea ar putea ține doar de speologie în și din nou de fumat.

Pentru a obține cel mai bun start posibil, discutați cu medicul dumneavoastră despre planul tău de a renunta la fumat. Medicul dumneavoastră poate fi o sursă valoroasă de informații și sprijin și, de asemenea, poate recomanda cel mai eficient mod de a demisiona, precum și, cum să se ocupe cu efectele negative de nicotina.

Doar spune “nu” la țigări și fum de tutun. La ori, ai putea crede că un pic de țigară va fi bine, dar doar un singur puf poate face toate progresele merge la deșeuri. Un puf va duce la o tigara, un pachet, o cutie de carton; un singur puf este un fum prea multe!

Astăzi este ziua de a renunta la fumat! O data viitoare va fi prea tentant pentru a amâna și a pus-off, așa că e mai bine să decidă că astăzi este ziua în care va părăsi. Dacă te oprești acum, te va diminua posibilitatea de tine vor muri din cauza fumatului. Amintiți-vă că renunțarea va reduce, de asemenea, familia ta e nocive expunerea la fumul de pasiv.

Începe exercitarea! Dacă ești activ, poate ajuta la reducerea simptomelor de sevraj și pofta de nicotina. Mai degrabă decât a ajunge pentru o țigară, se ridică de pe canapea și de a exercita, sau du-te pentru o plimbare. Acest lucru va ajuta cu adevărat să scoate-ți mintea de la fumat, și este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a îmbunătăți de fitness fizice.

Nu renunța dacă inițial încercați să renunțe la fumat nu reușește. Folositi-l ca pe o oportunitate de a evalua aspectele legate de program au fost încununate de succes și ce zone trebuie să fie ajustate. Cei mai mulți oameni încercați de mai multe ori înainte de acestea sunt de succes în renunțarea. Stabili o nouă dată pentru a opri și apoi, încercați din nou.

Fă-ți o listă detaliată de motivele pentru care vrei să renunți. Având o listă cu motivele pentru care decid să renunțe la fundurile va fi un mare ajutor în obținerea ai trecut pofta ta. Include orice motiv, vă puteți gândi că este un negativ despre fumat și se referă la lista ori de câte ori simți nevoia să fumez o țigară.

Să renunțe la fumat, poate doriți să se gândească la a merge prin hipnoterapie. In timpul sedintei, terapeutul va pune într-o atmosferă relaxantă, în stare de vis și-ți spun să nu fumeze. De asemenea, el sau ea poate repeta anumite motive pentru tine să renunțe, astfel încât să aveți asta în capul tău când te trezești.

Cei care reușesc la renunțarea la fumat fără a utiliza tehnici specifice pur și simplu se concentreze pe modificarea lor perspectivă. Fumatul este mult mai ușor să bată dacă puteți schimba ideea ta de succes de zi cu zi depășirea pofta. Puteți folosi, de asemenea, terapia cognitiv-comportamentală concepte pentru a înlocui obiceiul de fumat cu mai sanatoase alegeri de viață.

Au un joc-plan. Nu poți cerc o dată din calendar și spune că este. Ai nevoie pentru a vă brațul cu asistență, de a forma un grup de sprijin, știu declanșează și cum să le evite. Ai nevoie de asemenea, o recompensă planificat pentru tine după ce te-ai lovit la viteza de evadare în cazul în care știi că ai făcut-o.

Așa cum am menționat mai înainte, există mai multe persoane care sunt în căutarea de modalități de a renunțe la fumat pentru totdeauna. Articolul de mai sus conține mai multe metode pentru a vă ajuta să opresc acest obicei prost. Să sperăm că, folosind sfaturile de mai sus, va fi capabil să găsească o cale să renunțe la fumat, care lucreaza pentru tine.