Xtrasize Pareri Medici

Comutator Pentru Grădinărit Organice, Cu Ajutorul Acestor Sfaturi

Yum! Nu este nimic mai bun decât gustul de a produce ai crescut în propria grădină organică. Nu este doar ceva despre asta! Poate că acesta este sentimentul de implinire! Sau, doar faptul că tomate gust de rosii! Inutil să spun, aceasta este o realizare pentru că nu toate grădinile produce. Următoarele sunt câteva sfaturi utile și trucuri pentru a vă ajuta grădina dumneavoastră să fie un succes!

Alege plantele potrivite. Anumite plante va avea un timp mai ușor de germinare decât altele, și va garanta o recoltă mai bună pentru începutul organice grădinar. Alegeri bune includ rezistente soiuri de varză, conopidă, și ierburi, dar, desigur, trebuie să alegeți acele plante care sunt de gând să faci bine în climat.

Folosi zațul de cafea în grădina dumneavoastră dacă sunteți un grădinar organic și iubitor de cafea! Puteți folosi zaț de cafea pentru a face un perfect mulci cu doar dreptul de suma de acizi. Acesta este un mod minunat de compost într-un mod ecologic.

Un sfat mare atunci când participă la grădinărit organice este să se spele întotdeauna pe containere. Acest lucru este necesar, astfel încât vă va proteja plantele de la obtinerea orice boli. Tu ar trebui să spălați-le în apă caldă cu săpun, și apoi se clătește cu o soluție diluată de înălbitor și apă. Acest lucru va asigura că plantele sa ramana sanatoase.

Ia măsuri pentru a proteja râme în grădină organică. Până la sol minim, cum arat poate ucide râme. Cel mai arat adâncimea este de 3 până la 5 centimetri. Evitați utilizarea de îngrășăminte chimice, deoarece acestea dăunează micro-organismele din sol, scăderea râme activitate. Asigurați-vă că solul nu se usuca prea mult, dar, în același timp, pentru a evita supra-udare. Prin menținerea acești condițiile de sol, veți observa râme populație în creștere rapidă!

În scopul de a oferi dvs. de grădinărit organice cele mai de succes, mulci cu 3 centimetri de material organic. Prin mulcire organic garden vă va economisi apă, se adaugă substanțe nutritive a solului și a opri buruieni de creștere. Ca un bonus, mulcire, de asemenea, oferă grădină organică un pic de frumusețe.

Examinarea solului pentru starea sa fizică. Dacă solul este dens, apa nu va merge suficient de adânc în sol, și rădăcinile plantelor va rămâne aproape de suprafață, rezultând în rădăcini superficiale. Solul va fi, de asemenea, greu să sape. Vrei solul să fie suficient de largi, astfel încât rădăcinile plantelor se poate dezvolta în jos în loc de lateral.

Atunci când începe o grădină organică se uite în pesticide naturale. Acesta este un mod sanatos de a fi sigur că nu pierde o mare parte din recolta de insecte în timp ce lucrează pentru a păstra mediul în condiții de siguranță. Există multe pesticide, care au fost o dată folosit și sunt foarte eficiente.

Dacă sunteți în creștere roșii, ar trebui să asigurați-vă că aveți-le într-un loc unde se pot obține de zece ore de lumina la minim timpul verii. În caz contrar, roșiile nu va crește în mod corespunzător. De asemenea, vă doriți să aveți spațiu în între plante de tomate, astfel încât aerul poate circula.

Schimba paturi gradina ta în fiecare an. Dacă tipurile de plante care cresc sunt compatibile de la un an la altul, acestea pot fi mai predispuse la boli, plante și ciuperci. Aceste plante dușmani poate deveni stocate în pământ, gata să atace dvs. de plante în anul următor. Prin amestecarea lucrurile și de plantare în diverse locuri, va fi capabil să țină boala si ciuperci la distanță.

Scurte, joase buruieni poate fi o durere de cap în orice grădină organică. Cea mai buna tactica pentru a face cu astfel de intruși este de a utiliza o cazma să le taie de la rădăcină nivel și să le îngroape în întregime în sol proaspăt. Dens, plin de buruieni sunt prea greu de a alege în mod individual, dar, din fericire, acestea sunt ușor de manipulat în vrac.

Compostul este o componentă cheie în multe grădinărit organice planuri. Înțelept grădinar poate minimiza lui sau a ei efort de compostare în loturi mici direct adiacent la plantare de paturi de care va avea nevoie de compost. Acest lucru economisește timp, care altfel ar fi necesare pentru cosul de compost dintr-un unic, centralizat gramada.

Roti culturi pentru a preveni permanentă a populațiilor de dăunători în grădină. Ca orice ecosistem, dăunători nevoie de o anumită perioadă de timp pentru cuib și de a construi o buna populației într-o grădină. Aceste dăunători sunt special adaptate pentru un mediu și o sursă de hrană. Prin trecerea lor sursă de hrană puteți, în esență, ține-ți dăunătorilor populației în jos, pur și simplu, deoarece acestea sunt în măsură să se adapteze la noul tip de instalație.

Să sperăm că sfaturile de mai sus și trucuri va ajuta pentru a face un succes de grădină organică! Nu este nimic place gustul de a produce ai crescut in propria gradina. Poate ai gust de rosii acum? Wow! Ar trebui să fii mândru de ce ai realizat! Se aplică informațiilor care se potrivește cel mai bine situației dumneavoastră și gusturile! Bucurați-vă de produc!