Xtrasize Forum

Tot ce Trebuie Să Știi Despre Descărcări de Muzică

Descărcarea de muzică este ceva ce majoritatea oamenilor fac astăzi. Este o modalitate ușoară de a găsi toate de artiștii care le iubesc într-un singur loc. Poti pune muzica de pe dispozitiv de ascultare și se bucure de ea pe drum. Chiar și doar 20 de ani în urmă, acest lucru ar fi fost nemaipomenit! Check out sfaturile de mai jos pentru a afla mai multe.

Verificați dimensiunea fișierului atunci când descărcarea de muzică. Cele mai multe fișiere de muzică sunt aproximativ două până la cinci mb. Dacă găsiți că un fișier este mult mai mic, acesta ar putea fi un fișier text deghizat ca o descărcare de muzică. Prin descărcarea, ai putea pune computerul în pericol de virusuri, pune în pericol informațiile personale.

Ia în considerare aderarea la un forum on-line de entuziaști de muzică. Mulți vor cota lor de popularitate pentru gratuit. Acest lucru vă permite pentru a explora diferite genuri de muzică sau cea mai recentă cd-ul de la un cunoscut artist, fără a comite o mulțime de timp sau bani pentru sarcina, făcându-l mai ușor de a construi o bibliotecă cu un amestec eclectic de muzică.

Dacă descărcați muzică de pe Internet, este vital ca tu mereu te acoperi cu curent anti-virus software. Tu ar trebui să fie în siguranță astăzi în loc de rău la un moment ulterior. Fii atent atunci când descărcați muzică diferite. Acest lucru este deosebit de important atunci când se utilizează un client P2P. Întotdeauna scana orice fișier pe care îl descărcați înainte de a încerca să-l deschidă. Descărcarea nedorite de material, cum ar fi virușii, este prea ușor de a face.

Puteți obține gratuit și ieftine descărcări de muzică de la o formație de site-uri. Unele dintre cele mai populare trupe ca să dea piese rare, piese live și tăieturi care nu veți găsi pe albumele lor. De obicei, acestea sunt gratuite sau foarte ieftine pe site-urile proprii. Aceasta este o modalitate foarte bună de a obține nu numai muzica de la o trupa iti place, dar pentru a obține acces la rece extra, care nu veți găsi la mare online, muzica cu amănuntul.

Un sfat bun pentru a utiliza atunci când ne gândim la descărcarea de muzică este de a face sigur că nu te leagă conexiunea la internet cu alte lucruri. Probabil că doriți muzica pentru a descărca cât mai repede posibil. Acest lucru înseamnă că veți dori pentru a opri ceva care ar putea fi orice de lățime de bandă dumneavoastră.

Free Music Archive și Internet Archive oferă acces gratuit muzica care este complet legal pentru a descărca. Verifica-le dacă sunteți de lucru pe construirea de colectare. Ele contin de multe ori muzica de obscure sau mai puțin cunoscute, artiști, și muzica se întinde fiecare gen. Descărcarea este simplu, odată ce sunt de la site-ul.

De dragul siguranței, download muzica numai de pe site-uri de încredere. Acest lucru va asigura că piesa nu are un fel de virus în care puteți lăsa computerul dumneavoastră o mizerie sau datele private deschisa pentru infractori. Stick la site-uri ca Amazon sau iTunes, care scanează fișierele pe care le furnizează.

Dacă sunteți descărcarea de muzică de pe un site unde piesele sunt liber, tu a alerga riscul de a lua un virus de pe computer. Înainte de a descărca, a verifica dimensiunea fișierului. Deși aceste fișiere pot fi mici, cele mai multe variază de la 2MB-5MB. Dacă fișierul este mai mică decât 250KB, orienteze clar deoarece este probabil un fișier text. Cele mai multe virusuri sunt transmise prin rea intenție codificate fișiere text.

Nu cu mult timp în urmă că un iPod ar fi sunat ca un dispozitiv futurist. În fapt, chiar și pe internet în sine a fost disponibil numai la noi pentru câteva decenii. În viitor, ce tehnologii vor fi pe piață? Astăzi, folosind sfaturile de mai sus vă va ajuta să facă cele mai bune de dispozitive trebuie.