Un Penis Mare

Noțiuni De bază Mai mult De la Eforturile de Îmbunătățire Acasă

Dacă ați auzit vreodată zicala “măsura de două ori și taie o dată”, atunci ești pe cale de a învăța modul corect de a face îmbunătățiri acasă. Asta nu e tot acolo este să știu, totuși. Deci, afla ce tu nu știi în articolul de mai jos.

Mulți chiriași care sunt închirierea unui apartament sau casă sunt într-o încurcătură atunci când proprietarii nu permit chiriașilor să picteze pereții într-o culoare diferită sau de a lua de pe fundal care nu se potrivește cu gusturile lor. O modalitate foarte bună de a obține în jurul valorii de acest lucru este prin achiziționarea tv cu lenjeria de pat (la fel de nepotrivite) și punându-le într-un design plăcut pe perete. Acest lucru nu va afecta suport tapet sau vopsea și poate adăuga o notă de personalitate care nu se supere proprietarul.

Întotdeauna magazin de comparație pentru antreprenori atunci când aveți nevoie pentru a repara casa ta. Mai târziu, dacă vă decideți să-și vândă casa ta, este aproape sigur veți avea nevoie de a avea unele lucrări de reparații de făcut. Dacă lucrarea ce ai nevoie este destul de extinsă, va trebui să angajeze un contractant. Acest lucru nu este ceva de-a face pe impulsul de moment. Nu toți contractanții sunt create egale; magazin în jurul valorii de înainte de angajarea una!

Una dintre cele mai rapide, mai simple și mai ieftine metode de a îmbunătăți casa ta este de a picta. Dacă este exterior sau interior, ambele domenii va arata nou și transformat. Alege nuante neutre și luminoase culori garnitura. Plain white walls au tendința de a face casa ta arata ca o închiriere și nu proprietarul ocupat.

O modalitate foarte bună de a reduce șansa de mucegai în casa ta este de a face sigur că baia ta este bine ventilat. Bai, care nu au o fereastră sau un fel de aerisire, de obicei, lua cu aburi, dar nu sunt în măsură să scape de umiditate. În cele din urmă această umiditate contribuie la extinse de mucegai.

Auto-adeziv pentru gips-carton patch-uri sunt un must-have de îmbunătățire acasă. Aceste patch-uri vin în multe forme, variind de la plasă de gips-carton bandă de cele realizate dintr-un material polimer. Apăsați-le cu atenție, folosind un fier de călcat. Aveți grijă să nu pentru a arde de patch-uri sau suprafața peretelui. Vopseaua de peste patch-uri și niciodată nu vei ști că e acolo.

Cu o mică bucătărie nu trebuie să fie rău de tot. Când ați limitat de suprafețe și spațiu pentru a lucra cu, asigurați-vă că pentru a achiziționa o chiuvetă cu un castron adânc. Apoi se adaugă unele elegant high – end robinete pentru a se potrivi cu restul de bucatarie. Puteți crea cu ușurință un sentiment de spațiu, fără a compromite restul de casa ta.

Dedica ceva timp în vreme de separare casa ta. Chiar dacă casa ta ar putea fi izolat, nu sunt, probabil, mici fisuri în jurul ferestrelor și ușilor prin care aerul se va scurge. Asta înseamnă că casa ta va pierde aer rece în timpul verii și aer cald în timpul iernii, ceea ce duce la o mai mare factura de energie atunci când executați încălzire și răcire aparate. Vreme de separare ușile și ferestrele vor împiedica să se întâmple.

Este important să se distreze cu proiecte de îmbunătățire acasă. În timp ce aveți nevoie pentru a lua proiect serios și cu atenție și de a face orice lucru, ar trebui să încercați, de asemenea, să se distreze. Dacă nu, probabil că vei face greșeli. Dacă vă simțiți un loc de muncă este dincolo de expertiză sau bucurie nivel, ia în considerare apelarea la un profesionist.

Asigurați-vă că înainte de a începe în remodelarea subsol pe care le-am păstrat în minte încălzire, răcire, ventilație corespunzătoare și dezumidificarea aerului din zona. Dacă aveți suficient loc de trecere, de încălzire, de răcire și o mare parte din echipamentele electrice pot fi ascunse în spatele unui tavan fals. Se pregătească pentru a angaja un antreprenor de încălzire pentru a vă ajuta cu dvs. de subsol proiect.

Instalați detectoare de monoxid de carbon in casa ta. Monoxidul de Carbon este un gaz invizibil, care n-are gust sau miros. Dacă inhalezi prea mult de ea, cu toate acestea, ar putea fi fatal. Copiii mici sunt deosebit de sensibile la otrava. Nu te risca! Aceste detectoare sunt ieftine și ușor de instalat.

Arunca plastic perdea de duș în spălare! Se adaugă câteva haine, astfel încât acestea vor învârt în jurul cu ea și de a da o spălare bună. Chiar si cele mai ieftine, perdele de dus va supraviețui una sau două spălări. Le ține departe de groapa de gunoi și, în același timp înveseli atât de obosit baie!

Unul eficiente energetic, îmbunătățirea puteți face la domiciliu este de a înlocui windows. Mai vechi-stil unic-panel windows nu a izola interiorul casa ta aproape la fel de bine ca noi dublu-panoul de stil. Noul windows va crește frumusețea estetică a casa ta în timp ce economisirea de bani în fiecare lună în facturile de electricitate.

Dacă aveți un părinte în vârstă care locuiesc în casa ta, aveți nevoie pentru a planifica acasă îmbunătățiri și renovări, cu un ochi la mobilitate, siguranță și accesibilitate. De exemplu, o cabină de duș, care este un pas-in este mai ușor pentru ei pentru a obține în și diminuează șansele de a aluneca. Mici modificări, cum ar fi baruri apuca, poate ajuta la casa ta pentru a fi mai sigur și confortabil pentru mama ta.

Milioane de proprietari decide fiecare zi pentru a face un fel de imbunatatire la casele lor, și mulți dintre ei ajung cu rezultate slabe. Acorde o atenție la sfaturile oferite în acest articol, astfel încât sunteți întotdeauna de a face cele mai bune posibile de îmbunătățire acasă decizii atunci când este timpul să molid casa ta.