Tribulus Terrestris Efecte Secundare

Scapa De Acnee o Dată Pentru totdeauna

Acneea este o problema comuna pentru multe persoane. Având rău de piele poate afecta relațiile personale, precum și, propria stima de sine și poate părea imposibil de rezolvat. Dacă acest lucru sună familiar pentru tine, citiți mai departe pentru unele puțin cunoscute trucuri pentru ameliorarea simptomelor de acnee și de a clarifica pielea.

Dacă sunteți în căutarea pentru un mod natural de a scăpa de acnee, încercați acest lucru. Coaja unei portocale și apoi aplatiza afară de coaja de portocala cu un sucitor. Apoi se aplică aplatizate coaja de la acnee. Compușii naturale din coaja ar trebui să ajute pentru a șterge pielea. Cel mai bun din toate, puteți avea o gustare sanatoasa in timp ce faci!

De Control ai acnee de a limita cantitatea de glucide rafinate și zahăr pe care le mananci. Consuma carbohidrati rafinati precum și zahăr duce la o creștere în producția de insulina, care regleaza nivelul de glucoza din sange. Creșterea producției de insulină încurajează piele pentru a elimina sebum, o grăsime-ca fluid care provoaca eruptii.

Acidul salicilic este frecvent utilizat pentru a preveni și a trata acneea. O modalitate ușoară de a utiliza acidul salicilic este de a zdrobi o aspirină și să facă o masca faciala. Aplica masca pe fata ta pe o bază săptămânală ajută să se usuce excesul de ulei, curata porii si trateaza acneea pete.

Curățare fata ta este important în lupta împotriva acneei, dar ai nevoie pentru a fi sigur că nu se spală prea mult. De spalat pe fata prea mult, se vor lăsa expuse la soare, care va provoca un ulei de build-up, care poate duce la chiar mai mult de acnee. Ar trebui să încercați să fața ta o spală o dată la fiecare două zile pentru o piele sanatoasa.

Dacă puteți, încercați să utilizați numai machiaj pudră în loc de lichid de machiaj. Machiaj lichid este mult mai probabil să aibă de ulei, care poate provoca breakouts dumneavoastră să se agraveze. Machiaj lichid, de asemenea, poate provoca porii să fie blocat. Ar trebui să se aplice cât mai puțin praf posibil. Se aplică numai la fel de mult ca te simti ca ai nevoie.

Soare și aer curat sunt probabil cel mai simplu mod de a trata acneea. Soarele creează vitamina D și care este o vitamina importanta pentru o piele sanatoasa. De asemenea, se va reduce nivelul de stres și de a crește de oxigen la nivelul pielii. Pentru a evita obtinerea ars și curățați pielea ta atunci când vei ajunge acasă pentru a obține excesul de ulei de pe care ai primit de la transpirație.

Se amestecă suc de lamaie, iaurt, lapte și miere împreună într-un vas. Aplica-l pe fata si lasa sa stea timp de aproximativ douăzeci de minute. Clătiți bine pielea. Face acest lucru de zi cu zi și veți vedea o reducere în valoare de acnee pe care le au. Acesta este unul dintre cele mai bune masti de fata naturale pentru a trata acneea.

Un sfat important să ia în considerare atunci când privind acnee este că bronzare poate provoca de fapt, acnee să izbucnească mai mult decât de obicei. Acest lucru este important să se ia în considerare pentru că nu există un echilibru delicat între bine și rău, care poate duce de la soare. Cu unele expunere, pielea ta va arata mult mai echilibrat și ascunde petele. Cu prea multă expunere, pielea ta va face mai mult și duce la înfundarea porilor.

Bicarbonatul de sodiu este adesea trecute cu vederea ca un tratament pentru multe lucruri, dar este de gând să vă ajuta să elimine probleme de acnee. Se aplică un bicarbonat de sodiu lipi la pete și le vor vedea să înceapă să se vindece peste noapte. Folositi-l ca un exfoliant se spală și se va curata si desfunda porii. Acesta va, de asemenea, reduce aspectul de cicatrici de acnee.

Un sfat important să ia în considerare atunci când privind acnee este să ia în considerare aplicarea de ceai verde lotiune pentru domeniile de interes. Acest remediu de actualitate a fost dovedit pentru a ajuta la vindecarea acneei si a cosurilor. Veți găsi acest lucru de-a lungul alte remedii pe bază de plante, în cele mai multe magazine. Ceai verde în sine este mare pentru corpul tau la fel de bine.

După cum puteți vedea, vindeca acneea este o chestiune de a ști dreptul de procesul de a urmări și lipit cu el. Dacă suferiți de acnee și-ar dori să scape de ea, urmați sfaturile prezentate în acest articol pentru a obține pe calea de a rezolva problema ta.