Spray Pentru Erectie

Afla Cel Mai bun Mod Pentru a Scăpa De Acnee

Atunci când suferi de acnee, poate fi greu să te simți bine. Acnee distrage atenția de la frumusețea ta naturală, și poate fi unul dintre primele lucruri pe care le observa cineva despre tine. Mai clar de piele nu este întotdeauna ușor, dar se poate face. Încercați să urmați aceste sfaturi daca vrei sa scapi de acnee.

Puteți ajuta la menținerea acnee de mers cu masina de spalat perna caz, cel puțin în fiecare zi alte. Din fata ta pune pe pernă în fiecare noapte, grăsimile și murdăria de pe piele, se absoarbe de perna. Acest ulei și murdărie devine apoi redistribuite pe piele, provocând mai multe eruptii.

Încercați pentru a trata acneea devreme. Multe cazuri grave de acnee ajuns așa pentru că tratamentul nu începe până mult mai târziu. La primul semn de o evadare, tu ar trebui să ia măsuri pentru a opri înainte de a ajunge mai rău. Acest lucru înseamnă curățare blând, hidratat, mănâncă bine, exercitarea și doarme bine. Atunci când în dubiu, consultați un medic sau dermatolog.

A avea o mai clară față poate fi la fel de simplu ca a lua o baie în ocean. Este cunoscut faptul că apa sărată are un efect pozitiv asupra acneei. Se usucă până la uleiuri care provoca breakouts, lăsându-vă cu o buna rezultat. De asemenea, puteți face propria dvs. de sare de apă și se spală zilnic.

Un alt mod vă puteți îmbunătăți dvs. de acnee este de a înțelege că de fapt vine din ceea ce ai pus în corpul dumneavoastră. Medicii au sugerat ca o dieta saraca in carbohidrati va reduce problema evadați. Încercați pentru a reduce cantitatea de pâine și dulciuri pe care le mananca pe o bază de zi cu zi, și fata ta va multumesc.

Dacă nu înțeleg în cazul în care acneea vine de la, pentru a primi verificat pentru alergii. Acneea este un fenomen natural, dar pentru unii oameni ar putea fi cauzate de anumite substanțe chimice. De exemplu, un săpun de rufe sau un produs de curățare poate provoca pielea să iasă. Dacă acesta este cazul, încercați alte marci.

Nu atingeți fata ta, sau alege la un cos. În general, ține-ți mâinile departe de fata ta cât mai mult posibil. Popping și cules la acnee, poate duce la deteriorarea și cicatrici permanente. Utilizați curat, se spală haine sau steril bile de bumbac, în loc de degete, atunci când se aplică demachiant.

Dacă o acnee bolnavul trebuie să-și radă zonele afectate, el sau ea ar trebui să facă atât de ușor. De ras irita pielea și pot tăia cosuri. Ambele aceste efecte pot exacerba o problema de acnee prin răspândirea bacteriilor infecțioase și de a face din apropiere pielea mai sensibile. Cea mai ușoară atingere ar trebui să fie utilizat atunci când ras acnee zonele cu probleme.

Pentru mai extreme cazuri de acnee infecție bolnavul ar trebui să consulte un dermatolog. S-ar putea părea excesivă a apela la un expert medical pentru simplul cos probleme, dar foarte expertiză un dermatolog aduce la o acnee bolnavul este extrem de eficient. Un instruiți dermatolog va fi capabil de a diagnostica precis cauzele de acnee și de a prescrie cele mai puternice medicamente pentru a lupta cu ea.

Schimba fata de perna de multe ori. Uleiurile din pielea ta va construi pe material și poate provoca iritații și mai mult. Parte de a face cu acnee este de a menține zona curată și ulei de liber posibil. Păstrați pielea curată, prin schimbarea ta fata de perna fiecare câteva zile.

Bea o mulțime de apă pentru a ajuta la a scăpa de acnee. Atunci când pielea este deshidratată nu se poate obține în mod eficient scăpa de celulele moarte ale pielii, care pot bloca porii si cauza acnee. Este recomandat să bei cel puțin doi litri, sau un litru jumătate de apă minerală în fiecare zi pentru a menține acnee.

Chiar dacă nu ești fericit cu pielea ta, petrecerea timpului având grijă de ea va ajuta să obțineți pielea, puteți fi mândri. Lasa sfaturile din acest articol să fie ghidul tău pentru a o șterge pielea și acnee gratuit. Vei fi uimit când vei vedea moduri care mai bine pielea îmbunătățește viața ta.