Spray Marire Penis

Sfaturi de călătorie: de Planificare O Vacanta, Care Funcționează Pentru Tine

Este frumos pentru a iesi din banal zumzet de viața de fiecare zi. Calatorind este o oportunitate perfectă de a întâlni oameni noi și de a lărgi perspectiva asupra lumii. Cu înțelepciune ales planurile de călătorie pot împrumuta la o experiență care va beneficia de o viață. Pe de alta parte, luarea deciziilor greșite sau nu de planificare corect poate strica distracția. Aici sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să facă cele mai multe din următorul meci cu deplasare.

Atunci când călătoresc într-o țară străină, să învețe ceva despre obiceiurile sale înainte de timp. Acesta vă va ajuta să evitați greșeli jenante în eticheta local. Acesta poate ajuta, de asemenea, să înțeleagă și să aprecieze cultura un pic mai bine. Într-un fel, va reprezenta țara într-o țară străină, așa că ar vrea să facă o impresie bună.

Fii atent cu privire la achizițiile în timp ce călătoresc vă va ajuta să treacă prin vamă. Amintiți-vă tot ce cumperi de pe călătoria dvs. trebuie să treacă prin vamă când te întorci acasă, deci procedați cu precauție când vezi vânzătorii de stradă în străinătate sau alti vanzatori care poate fi oferind contrafăcute sau nesigure suveniruri va trebui să predea mai târziu.

Dacă ai de gând să fie cazat într-un hotel, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să faceți este să verificați ceas cu alarmă. De multe ori, fie oaspete, înainte sau o servitoare o farsă vor avea ceas deșteptător set și s-ar putea trezi urlă în ureche, în miez de noapte.

Alege un loc cât mai curând posibil. Dacă aeriene vă permite să selectați un loc la data de rezervare, asigurați-vă că să o facă. Pentru a face cea mai buna decizie, utilizarea avion de relaxare site-uri web pentru a căuta informații pe de relaxare aspecte și detalii pentru tipul specific de avion on-line. Deseori companiile aeriene vă taxeze suplimentar pentru ieșirea rânduri și mai multe locuri spațioase, valoarea de care trebuie să se determine pe baza de durată și cost.

Dacă sunteți de planificare pentru a zbura, asigurați-vă că achiziționați biletul sub același nume, care este pe de identificare. Aeroportul de securitate a crescut în ultimii ani și nu vreau să ajung la aeroport și să realizezi că nu ai voie să zboare pentru că ID-ul dvs. nu se potrivește cu biletul.

Evita fiu lovit atunci când utilizați un avion pentru a călători. În primul rând, asigurați-vă că veți obține un scaun avansat misiune. Cu misiuni de siguranță, veți obține doar lovit dacă sunt în întârziere. Apoi, puteți face check-in on-line. Puteți face acest lucru de douăzeci și patru de ore înainte de plecarea dumneavoastră și acest lucru vă va ajuta să economisiți un loc. Ultima, să nu întârzii.

Unul dintre cel mai bun magazin de suveniruri puteți aduce acasă din călătoriile tale este un jurnal. Documentul călătoriile în ținuturi. Acest lucru vă oferă nu numai să faci ceva, dar un cadou minunat pentru a partaja cu prietenii și familia atunci când ajungi acasă. Veți găsi că este un important mod de a retrăi călătoriile tale.

Acolo sunt mai ieftine moduri de a dormi atunci când a călători într-o altă țară decât tipic de hotel. Încercați să găsiți oameni închirierea de camere în orașe și orașe va fi cazat. Nu numai ca este mult mai ieftin decât un hotel, dar acest lucru vă oferă o mare oportunitate de a experimenta cu adevărat cultura de unde stai.

Stai în condiții de siguranță atunci când călătoresc prin realizarea unui formular care conține tot istoricul medical cu tine pe calatoriei. Acesta ar trebui să includă totul despre istoricul medical, cum ar fi numele dvs., adresa, numărul de telefon, numerele părinților, tipul de sânge, precum și orice boli si afectiuni, împreună cu ceea ce rețete le luați în prezent.

Asigurați-vă că luați suficient de medicamente baza de prescriptie medicala pentru a dura pentru întreaga călătorie oricând vă deplasați. Tu ar trebui să ia întotdeauna un plus medicamentele cu tine, doar în cazul în care sunt întârziate sau pentru a obține blocat pe undeva, pentru o perioadă lungă de timp. Aduce informații despre medicamente, împreună cu tine, precum și, în cazul în care aveți nevoie pentru a obține mai mult de la o farmacie.

Când vă decideți să călătoriți așteptările dumneavoastră va fi o bucurie. Dacă vă păstrați în minte sfaturi și sfaturi în acest articol atunci va avea o șansă de a face cele mai multe din următoarea călătorie. Ceea ce contează este că veți obține cât mai aproape ca tine poate pentru ce ai fost anticiparea și simt împlinită după ce vă întoarceți.