Produse Pt Marirea Penisului

Sfat Sigur de A vă Ajuta În Căutarea Dumneavoastră Pentru a Renunta la Fumat

Este soțul / soția, copilul sau chiar mama hartuire tine să renunțe la fumat? Te-ai saturat de a face cu un plictisitor dependenta fiziologica fiecare zi? Dacă sunteți obosit de sentimente de vinovăție și fumează afară, în frig, stiu nu este de ajutor. Următorul articol va ajuta să înțelegeți cum puteți începe următoarea efort să renunțe la calea cea dreaptă.

Dacă simți că trebuie să fumez o țigară, apoi să încerce să pună pe primul atâta timp cât posibil. Ia-o plimbare lungă, face feluri de mâncare sau să pună rufele înainte de a vă permite să fumeze. Prin amânarea acțiunilor tale, veți găsi că într-adevăr nu a vrut țigară după toate. Dacă încă simți că ai nevoie de tigara, întârziind aceasta poate însemna că va fi fumat cel puțin unul mai puțin în acea zi.

Fii deschis și lăsa oamenii să știe despre scopul tau de a renunta la fumat. Ele pot sprijini în alegerea dumneavoastră. Ajutorul de acești oameni pot să vă concentrați pe planul tău să renunțe la fumat.

Încercați să creați o listă de motive de ce renunti. Păstrați-l la îndemână. Această listă va servi ca un memento de toate lucrurile care vă sunt obtinerea prin renunțarea pe termen lung. De fiecare dată când simți nevoia să fumezi, încercați să luați o privire lungă la lista ta și-l va ajuta să rămânem la planul tău.

Să renunțe la fumat pentru totdeauna, veți obține rezultate mai bune de către treptat înțărcare tine decât dacă ați fi încercat să renunțe la rece turcia. Aproape toate persoanele care încearcă să renunțe la rece, turcia a reuși ca un rezultat de nicotina. Taie înapoi încet și constant, și dacă poftele sunt încă prea puternic atunci subvenționa eforturile tale cu medicamente sau alte instrumente.

Îmbunătăți șansele de succes renunti prin schimbul de gând să renunțe cu susținere cei dragi și de prieteni. Încurajarea pe care le primiți pot oferi un plus de motivație în timpul patch-uri brute, și a spune oamenilor despre renunti vă va ajuta să stați mai mult la răspundere. Au câțiva oameni de pe stand-by pe care le puteți apela pentru distracție ori de câte ori veți obține o pofta.

Fi conștienți de activități de rutină care declanșează dorința de a fuma. Pentru unii, aceasta este prima ceașcă de cafea dimineața. Pentru alții poate fi la sfârșitul unei mese, sau de socializare cu prietenii de fumat. Bucură-te de declanșare poate fi, acesta este momentul în care trebuie să-ți amintești că te-a părăsit pentru că îți pasă suficient de multe despre tine, care vrei tu.

Sărbătorim fiecare piatră de hotar de-a lungul mod de a renunti, alegerea mici recompense vă bucurați. De exemplu, bucurați-vă de un film cu un prieten special după prima săptămână a trecut. Poate după o lună, ai putea merge la un restaurant frumos, ați fost doresc pentru a merge la. După aceea, continuă să te recompensa din când în când, până când fumatul nu mai este pe mintea ta.

Renunțe la fumat, nu numai pentru sanatatea ta, dar, de asemenea, pentru sănătatea celor din jur. Fumatul pasiv poate duce la grave probleme de sănătate. Când te-ai lasat, își reducă expunerea la fumul de pasiv. Demisia va face atât pe tine cât și pe cei care te iubesc mai sanatos.

Alăturați-vă un grup de sprijin pentru a vă ajuta în căutarea dumneavoastră pentru a renunta la fumat. Un grup de sprijin poate compătimi cu tine despre dificultățile pe care renunti la fumat presupune, iar cota lor de mecanisme de coping. Liderul de grup poate fi, de asemenea, capabil de a învăța tehnici de modificare a comportamentului, sau alte strategii care se pot dovedi utile.

Reduce cantitatea de țigări pe care le au în fiecare zi, până când ajunge la zero. Dacă nu există un motiv de sănătate pentru tine să renunțe la fumat imediat, renuntarea la tutun este mai ușor atunci când o faci treptat. Taie din nou pe țigări primul și renunțarea va fi mai puțin de un soc pentru corpul tau.

Dacă sunteți încercarea de a renunta la fumat, este important de a avea o mulțime de sprijin. Informează membrii de familie și prietenii că acest lucru este ceea ce încearcă să facă și înrola sprijinul lor atunci când se confruntă cu dificultăți. Renunțarea la fumat este dificil de a face pace și de familie și prietenii pot oferi mult nevoie de sprijinul emoțional și social.

După cum puteți vedea, renunțarea la fumat este posibil pentru oricine. Dacă vă dota cu cunoștințe care se potrivește nevoilor dumneavoastră, veți avea o șansă mai bună de a bate obiceiul de bun. Utilizați sfaturile de mai sus în unic de luptă, și nu ezitați să ajungă la rețeaua de sprijin în timp ce încerci să te lași!