Prelungirea Erectiei

Lucruri pe Care ar Trebui să Știi Despre Hemoroizi

O problema cu hemoroizii pot simt ca cea mai rea posibila boala de a face cu, scurt, de ceva cu adevărat viața în pericol. Hemoroizii sunt iritante și jenant. Celor suferinzi cu hemoroizi nu trebuie să se resemneze la suferință. Aici sunt câteva sfaturi utile care va pot usura durerea de hemoroizi atac și de a ajuta pentru a preveni viitoare focare.

Constipatia poate contribui la dezvoltarea de hemoroizi sau de a le face rău dacă le au în prezent. Consuma o dieta bogata in alimente bogate in fibre, sau de a lua un supliment de fibre în fiecare zi. Bea o mulțime de apă, împreună cu fibre in plus ca acest lucru va ajuta pe scaun pentru a deveni mai moale și mai ușor să treacă.

Pentru a primi ajutor de hemoroizi, se aplică gheață pe zona afectată. Ea poate fi foarte dureros să ai hemoroizi. Pachete de gheata poate reduce umflarea cauzate de hemoroizi. La fiecare 10 minute sau cam asa ceva, schimba compresa rece cu cald, umed sursă de căldură. Sportivii folosesc aceasta metoda caldă și rece pentru a atenua durerea și umflarea tot timpul. Încercați să luați o baie calda, apoi alternativ cu niște gheață. Repetați după cum este necesar.

Deși sau poate mai ales pentru că această problemă poate fi un pic incomod pentru mulți oameni pentru a vorbi despre este esențial să știi ce se întâmplă și se simt confortabil să vorbesc cu un profesionist medical. Amintiți-vă că ei au vazut de mult străin probleme de multe ori în întreaga lor viață și de carieră.

Mănâncă la fel de mult alimente bogate in fibre ca tine poate. Acest lucru va ajuta să se înmoaie scaun si ajuta la prevenirea hemoroizi de la formarea. Cele mai multe fructe, cum ar fi struguri, pepene și papaya, are o mulțime de fibre în ea. Orice fel de fibre va fi, de asemenea, de ajutor. Puteți lua pastile de fibre, precum și, pentru a ajuta în acest proces.

Consultați un medic în cazul în care hemoroizii sunt prea dureroase sau de mare. Există sigur și simplu de proceduri chirurgicale, de multe ori făcut în biroul medicului dumneavoastră sau într-o clinica ambulatoriu. Tratamentele includ o lovitură în hemoroizi pentru a reduce umflarea (scleroterapie), o bandă de cauciuc în jurul valorii de ea să taie alimentarea cu sânge a acestuia, în scădere cu căldură, congelare cu azot lichid și intervenții chirurgicale minore (hemoroidectomie).

Rămâne curat! Avea grijă de hemoroizi! Când te duci la toaletă, asigurați-vă că vă curățați zona bine, având grijă să nu-l irita. Dacă jos nu este curat, bacterii poate face drumul său în hemoroizi, și provoca inflamatii sau chiar un abces. Pentru a preveni aceste evenimente dureroase, asigurați-vă că se spală bine și pentru a preveni iritarea!

Dacă ai probleme cu hemoroizii, ați putea găsi că constipație face conditie mai rau. Majoritatea Americanilor nu mănâncă suficiente fibre. Obtinerea dreptul de suma, aproximativ 20-40 de grame pe zi, poate se înmoaie scaune și reduce efectul de constipatie hemoroizi. Alimente cum ar fi fructele, cerealele integrale și alte alimente bogate în fibre sunt importante pentru orice dieta.

Este extrem de important să se bea o mulțime de apă, dacă aveți hemoroizi. Cei mai mulți oameni nu beau suficienta. Dar apa te mentine hidratat și ajută pentru a crea un scaun moale, care este ușor să treacă. De asemenea, păstrați în minte că cofeina și alcoolul diminuează corpul de apă și poate contribui la constipatie.

Dacă vă ghemuit mai degrabă decât stai în timp ce folosești toaleta, mișcările intestinului va fi mai ușor și mai puțin probabil să provoace probleme pentru hemoroizi. În timp ce ghemuit poate simti ciudat la inceput, este de fapt norma pentru multe culturi și o pune mult mai puțin tulpina pe anus.

Un sfat mare pentru hemoroizi dureroase este de a fi siguri că veți bea o mulțime de apă în fiecare zi. Acest lucru va ajuta în capacitatea ta de a trece cu ușurință mișcările intestinului. Dacă sunteți hidratat, tot corpul tău va curge mult mai eficient si te vei simti mult mai bine despre tine.

Un sfat mare pentru hemoroizi dureroase este de a încerca să renunțe la câteva kilograme. Acest lucru este esențial pentru că a fi excesul de greutate are o legătură directă cu obtinerea de hemoroizi. Adăugat de presiune în zona stomacului cauzeaza de fapt acolo pentru a fi crescut presiunea din venele din jurul anusului.

Un sfat mare pentru hemoroizi dureroase este că doriți să se amestecă până în picioare și așezat poziții cât mai mult posibil pe tot parcursul zilei. Acest lucru este bun, deoarece vă va chiar stresul pus pe hemoroizi care apare atât atunci când în picioare și așezat.

După revizuirea informații de genul ăsta, sufera de hemoroizi, sperăm, va realiza că există mai multe măsuri pe care le pot lua pentru a lupta împotriva suferinței lor. Hemoroizi nu trebuie să fie pur și simplu îndurat; ele sunt aproape întotdeauna o problemă care poate fi rezolvată. Cazuri diferite pot răspunde la diferite tactici, dar aproape toate dintre ele pot fi rezolvate mult mai rapid și eficient.