Pompa Pentru Marire Penis

Top Sfaturi Despre Construirea Musculare Care Oricine Poate Urma

Dacă doriți pentru a construi musculare, ai nevoie să știi cum. Există o mare de informații on-line, care este dificil de a naviga chiar și pentru un expert, așa cum ar trebui pentru a găsi cele mai bune informații disponibile? Puteți începe cu acest articol, deoarece este plin de sfaturi de care este testată în timp și corecte, deci, ține de lectură și să învețe la fel de mult ca tine poate!

Este important sa mananci alimente și mese cu carbohidrati dupa antrenament si pe restul de zile. Acest lucru vă va ajuta să reconstruiască și să crească muschii mai repede. Motivul pentru aceasta este faptul că a consuma carbohidrați determină producția de insulină în organism, care, la rândul său, încetinește rata la care corpul tau descompune proteinele. Chiar ceva la fel de simplu ca o banana sau un sandwich cu unt de arahide va ajuta.

Au proteine înainte de a începe un antrenament. Dacă aveți un sandwich cu aproximativ 4 uncii de carne masa de prânz, un bar de proteine sau un shake, este important să ne amintim că sinteza proteinelor este ceea ce este important pentru construirea musculare. Au proteine de aproximativ o jumătate de oră la o oră înainte de a începe un antrenament pentru rezultate mai bune.

Consumul de carne poate ajuta cu construirea musculare. Consuma 1 gram de carne, care este plin de proteine pentru fiecare kilogram pe care le cântărească. Plus de proteine consuma vor fi stocate și folosite pentru a construi musculare, oferindu-vă rezultate sunteți încercarea de a atinge.

Masaj muschii cu regularitate. Puteți face acest lucru pe cont propriu de a face uz de o rola de spuma, minge de tenis sau orice alt instrument care vă va ajuta să scuti de rigiditate de durerile musculare. Ai putea chiar să ia în considerare merge pentru masaje regulate la salon. Indiferent de mijloacele utilizate trebuie să fie sigur pentru a vă relaxa mușchii în mod regulat.

Dacă alegeți să completeze site-musculare clădire încercări cu creatina, să fie atent, mai ales dacă folosiți această substanță pe termen lung. Vă puteți dezvolta probleme renale severe prelungite, creatina utilizare. Există și alte efecte secundare de la creatina, inclusiv aritmii cardiace și tulburări musculare ca crampe. Adolescenții ar putea fi la risc mai mare decât adulții. Asigurați-vă că sunteți de a lua aceste suplimente în a recomandat acestora în condiții de siguranță cantități.

Folosiți exerciții de vizualizare a imaginii ce trebuie să faci pentru a atinge obiectivele. Având vagi, nedefinite goluri cu nici un sentiment real de modul de a le realiza este un sigur drum spre eșec. Imaginați-vă lipirea la rutina de antrenament și vizualiza ceea ce îți va arăta în viitor. Acest lucru va păstrați-vă motivați.

Schimba antrenamentele. Cercetările au dovedit că diferite repetari, intensitate, și exerciții sunt cea mai bună combinație pentru creșterea masei musculare. Corpurile noastre sunt foarte bun la adaptarea la exerciții, și ei trebuie să fi șocat de schimbarea la exerciții în scopul de a obține cele mai optime de creștere.

Exercițiile pliometrice sunt o modalitate foarte bună de a construi musculare. Când ați terminat aceste exercitii te ajuta stimula cresterea masei musculare de dezvoltare a fibrelor musculare, care sunt rapid-tic nervos. Plyometrics nevoie de o mulțime de mișcări rapide și de accelerare. Atunci când completarea pliometrice push-up-uri, de exemplu, v-ar scoate-ți mâinile de pe podea, împingând corpul în sus la fel de mare ca tine poate.

Împinge-te în timp ce lucrați afară, până la punctul în cazul în care vă simțiți ca tine nu se putea ridica mai lira. Vrei să fii întotdeauna oferindu-vă un efort maxim, daca vrei sa vezi un câștig. Munca grea va fi egal cu rezultatele pe care le cautati.

Musculare clădire este o activitate foarte interesantă, dar este una care necesită o pregătire și cunoștințe pentru a evita un prejudiciu. Nu alerga doar la sală, crezând că poți să învețe cum te duci. Fie merge împreună cu un prieten cu experiență sau de a face unele de cercetare înainte de a ști ce să se aștepte.

Au rezonabil și realist așteptările pentru tine. Cel mai greu organismele sunt rezultatul de o mulțime de timp și efort, așa că nu te aștepta să arate ca un corp de cladire campion mondial după o săptămână sau două de lucru. Au o solidă și sănătoasă plan și dedica-te la ea peste o perioadă de timp. Veți vedea rezultatele și de a face într-un mod sănătos și calculate mod va fi mult mai sanatos pentru tine.

Dacă nu sunteți sigur de ceea ce exerciții să facă mai des, arunca în mai multe goluri, push-up-uri și chin up. Aceste exerciții au trecut testul de timp în capacitatea dovedită de a construi partea superioară a corpului de masă. Nici nu sunt susceptibile de a fi înlocuite de alte posibilități în viitorul apropiat.

Acum, că ați citit acest articol, ai avut un grund pe ceea ce este nevoie pentru a construi musculare în condiții de siguranță și în mod eficient. Profita de aceste cunoștințe și de a căuta chiar și mai mult de educație on-line, după cum veți fi acum posibilitatea de a spune ceea ce este adevărat și ce este fantezie. Nu uita pentru a pune de a utiliza în munca ta-out-uri la fel de bine!