Pompa Penis Pareri

Îndrumări valoroase Pentru Tratarea cu Succes a Infecțiilor Drojdie

Viața este prea ocupat pentru a avea să se oprească și să se ocupe cu complicatii adus pe de infecții drojdie. Dacă această afecțiune continuă să te bată la cap, să învețe mai multe despre tratamentul și prevenirea cu sfaturi utile în următorul articol. La urma urmei, ai lucruri mult mai importante de făcut decât să se ocupe cu o infecție de drojdie!

Dacă aveți o mulțime de infecții drojdie, ia în considerare ce tipuri de produse sunt utilizați în și în jurul vaginului. Evita produse de curățat și săpunuri cu coloranți și arome. Aceste lucruri pot afecta echilibrul natural al microorganismelor din vagin, precum și pH-ul natural și de a crea un mediu pentru cultivarea drojdiilor. În schimb, rămânem la produse hipoalergenice, care sunt ușoare și blând.

Un excelent sfat pentru prevenirea infecțiilor drojdie este de a schimba mereu hainele după un antrenament. Cele transpirate hainele pe care le purta poate provoca o infecție de drojdie. Umezeala este ținut direct pe piele și va crește șansele de a contracta o infecție de drojdie. Deci, modifica și șterge-te imediat după un antrenament.

Când te duci la sala de sport, asigurați-vă că tinuta ta nu este prea strâmtă. Atunci când porți haine care sunt prea stramte, sudoare devine prins și poate produce exces de umiditate pe pielea ta. Purtati haine largi, astfel că sunteți la fel de confortabil ca posibil, în timp ce reduce șansele de infecție formare.

Dacă doriți pentru a preveni infecții drojdie, trebuie să fii atentă la produsele care vin în contact cu vaginul. Feminin spray-uri, bai cu bule, și săpunuri parfumate, toate pot irita zona în interiorul vaginului și de a crește șansele de o infecție de drojdie. Ceva care este parfumate sau vopsite nu trebuie să vină în contact cu vaginul.

În scopul de a preveni infecții drojdie, mai ales la femei, limita cantitatea de timp petrecut în căldură. Acest lucru înseamnă să limiteze timpul petrecut de baie în apă fierbinte. Drojdie organisme dragoste fierbinte și zonele umede; prin urmare, ei prospera. În plus, amintiți-vă pentru a evita orice purtarea de haine stramte, care poate opri circulația aerului în zona de picioare.

Evita sex. Drojdie infecții pot fi repartizate între parteneri în timpul actului sexual. Chiar și după infecție de drojdie, este recomandabil să se aștepte câteva săptămâni până la o lună înainte de angajarea în activități sexuale. Dacă vă decideți pentru a face sex, indiferent, asigurați-vă că utilizați un prezervativ doar în cazul în.

Știați că bacteriile din iaurt simplu poate ajuta în lupta cu o infecție de drojdie? Este adevărat, dar trebuie să fie iaurt neindulcit. Drojdie hrănește cu zahăr și iaurt nu va fi de ajutor în cazul în care conține zahăr. Puteți chiar folosi ca un tratament topic de înmuiere un tampon in iaurt.

Incearca sa mananci mai multe alimente care sunt bogate in usturoi și începe să mâncați ceva fără zahăr iaurt. Usturoiul poate ajuta opri creșterea de drojdie. Încercați să găsiți usturoi pastile la un magazin alimentar de sănătate. Adauga 2 cani de cultură vie, fără zahăr iaurt pentru dieta dumneavoastră în fiecare zi pentru a ajuta la vindeca sau preveni o infecție de drojdie.

Dacă sunt suferă de o infecție de drojdie și activi sexual, s-ar putea nevoie pentru a tăia sex pentru o vreme. Sexul poate transmite infecții drojdie la un partener la altul, iar activitatea se poate face, de asemenea, infecție de drojdie și mai rău. Nu până când sunt în măsură pentru a primi un tratament complet și vindeca.

Infecție drojdie poate chiar scapa de sub control înainte de a știi asta. În timp ce există peste tejghea metode de a scapa de o infecție de drojdie, este imperativ să te vedea, de asemenea, un medic. Asigurați-vă că sunt complet conștienți de situația dumneavoastră și a scăpa de drojdie infecție, cât mai curând posibil.

Recurente drojdie infecții sunt, uneori, indica o problemă gravă de sănătate. HIV, Leucemie și Diabetul poate cauza probleme cu echilibrul florei în zona vaginala, iar acest lucru poate duce la o infecție de drojdie. Vizitați medicul dumneavoastră dacă aveți o problemă în curs de desfășurare cu infecții drojdie pentru a exclude orice probleme serioase.

Un sfat mare pentru a ajuta la prevenirea infecțiilor drojdie la care apar este de a păstra dumneavoastră dușuri și/sau băi scurte și cu apă caldă în loc de fierbinte. Drojdie organisme prospera în mai cald, umezeala medii atât de mult duș fierbinte poate crește foarte mult șansele pe care le va încheia în curs de dezvoltare o infecție de drojdie.

Dacă gura sau gâtul este infectat, saliva ta poartă bacterii de drojdie. Este important să nu pentru a pune lucrurile în gură și asigurați-vă că utilizați ustensile din plastic. Dacă aveți o tuse, asigurați-vă că pentru a acoperi gura și întotdeauna dezinfecta periuta de dinti dupa utilizare. Tu ar trebui să evite, de asemenea, saruta cineva pentru 7 zile după infecția dispare.

Mulți oameni nu știu acest lucru, dar, având un aport excesiv de zahăr în dieta lor pot, de fapt, duce la infecții drojdie. Ia de îngrijire preventivă și de a limita cantitatea de zahar pe care îl au în dieta ta. Asigurați-vă că mâncați sănătos și echilibrat masă, care uniformizează toate lucrurile rele.

Cu toate rulează în jurul valorii de femei au de-a face în aceste zile, care își pot permite să fie încetinit de o infecție de drojdie? Procesul de învățare mai multe despre ceea ce cauzeaza le este singura modalitate de a le preveni și sperăm că acest articol te-a învățat ceea ce trebuia să știu. Nu lasa drojdie infecție fi problematic pentru tine; pune aceste sfaturi pentru o buna utilizare.