Pompa Marire Penis

Sfaturi valoroase Pentru a Face Cu Depresie

Depresia afectează mai mult decât emoțiile. Aceasta poate afecta negativ viața ta și capacitatea de a funcționa corect. Se poate tensiona relațiile strânse, precum și. Aici, veți descoperi unele mari moduri de a reduce ține depresia are pe tine.

Se concentreze pe alimente care sunt bune pentru tine, atunci când se lupta cu depresia. Dacă organismul nu are lucruri bune pentru a trage pe, atunci corpul tau nu te pot ajuta în lupta. Păstrați corpul tau fericit cu elemente, cum ar fi fructe și legume. Stai departe de junk food și alimente pe care ai voie să te răsfeți în.

Un sfat mare, care poate ajuta să scapi de depresie este de a te forța să faci lucrurile în mod normal ar place să facă. Atunci când suntem deprimați, ne-am, de obicei, pierde interesul în toate activitățile noastre preferate. De fortandu-te sa faci activitatile tale preferate, vei fi capabil să-ți ridici moralul.

Încercați pentru a prinde câteva raze de soare în fiecare zi. Studiile arată că persoanele deprimate care primesc cantități limitate de soare tind să se simtă mai rău.

Dacă sunteți deosebire de a lua medicamente prescrise pentru depresie, încercați St. John ‘ s Wort. Acest lucru natural, remediu din plante pentru depresie pot fi foarte eficiente. Acesta funcționează în același fel de mult ca Prozac prin creșterea disponibilității de mid-serotonina din creier. Acest lucru ajută ridica starea ta de spirit si de a atenua sentimentele de tristețe.

Depresia ar putea fi afectate de dieta ta într-o mai mare măsură decât aveți cunoștință de. Dacă sunteți mananca tipuri greșite de alimente, acest fapt poate avea un efect asupra procesului de gândire, ceea ce duce pentru a intra în ciclul de depresie pe care doriți să ieșire. Orienteze clar de alimente grase pentru a vă ajuta să trăiască o viață mai sănătoasă.

Pentru a vă ajuta să-ți învingi depresia este vital ca ei să învețe să dezvolte o atitudine pozitivă și de a schimba modul de a gândi. Cercetările au arătat că gândirea negativă joacă un rol imens în depresie. Persoanele deprimate minimiza lor succese și realizări și, în schimb, se concentreze pe eșecurile lor și necazurile. Cheia fericirii este iubitor de viață în fața suferinței.

Nu depinde de o singură persoană pentru un sistem de sprijin. Acest lucru poate fi extrem de drenaj pentru o singură persoană, așa că e important să ai un cerc de prieteni pentru a vorbi cu.

Feriți-vă, deși alcoolul poate simti ca prietenul tau cel mai bun atunci când sunt în combaterea depresiei de fapt ar putea fi doar de facilitator al tău. Dacă te simți atras de alcool în momentele cele mai grele – atunci ar trebui să-l evite complet! Alcool și depresie sunt rude foarte apropiate și dragostea pentru echipa pe creduli!

Atunci când se confruntă cu un moment în care depresiunea este mai puțin grave ar trebui să ia un notebook, jurnal sau jurnal. În această carte ar trebui să scrie o listă de lucruri, amintiri, oameni și locuri pe care le iubesc cel mai mult. Atunci când vă simțiți extrem de trist să ia această listă și a citit-o.

Asculta vorbitori motivationali. Când ești deprimat, vocea ta interioară devine din ce în ce mai negative. Nu-i da voce o șansă de a aduce în jos. Când te simți vocea ta interioară începe să fie negativ apuca o înregistrare de preferat vorbitor motivațional și ei să fie vocea ta interioara pentru un timp. Acesta va umple mintea cu cuvinte înălțătoare în loc de pesimism.

În timp ce de cercetare pe aromaterapia este neconcludent, nici un cercetător va nega puterea de parfum. Având câteva plăcut mirositoare lumânările aprinse în toată casa poate ajuta să te simți mai bine, foarte ușor. Unul dintre cele mai bune arome pentru a evoca gânduri plăcute de vanilie, deși orice parfum care iti place va funcționa.

Suportul este cel mai bun lucru care le puteți căuta cu depresie. Folosind sfaturile din acest articol, puteți începe o mai bună gestionare a depresiei. Cu doar un pic de lucru și să se concentreze, viitorul poate fi mai bun.