Pompa De Marit Penis

Vrei Pentru A Ajuta Copiii Să Învețe? Încercați Aceste Homeschooling Sfaturi

O educație excelentă este vital, dar acest lucru nu trebuie să aibă loc într-o școală tradițională de setare. Multe tipuri diferite de familii aleg homeschooling. Puteți oferi copiilor o educație bună, fără a părăsi casa. Păstrați lectură acest articol pentru a afla mai multe despre ea.

Învățați-vă copiii cum să urmați instrucțiunile, oferindu-le o rețetă care se potrivește capacitățile lor și le-au urmat pe cont propriu. Acestea ar trebui să înceapă prin crearea unei liste de bacanie, apoi să plătească pentru ea și să înțeleagă schimbarea se obține printr-o mică lecție de matematică (puteți arunca chiar și într-informații fiscale) și apoi a crea și bucurați-vă capodopera lor în cele din urmă.

Educația la domiciliu poate fi dificilă în special pentru familiile cu un copil sau copilul. Pentru a aborda această problemă, divide și cucerește prin alocarea unui anumit timp pentru fiecare copil în fiecare zi. Puteți chiar să le angajeze în aceleași activități. Profita de fiecare oportunitate de a se angaja atât copiii, fără a interfera cu dezvoltarea lor și lipirea.

Miercurea pot fi greu ca sunt blocat în mijlocul săptămânii, așa că de ce nu le face un eveniment special? Include distractiv hands-on activități în această zi sau excursii în jurul orașului. Face ceva ce ei cu nerăbdare să și copiii tăi vor avea un timp mai ușor să treacă o săptămână.

Intra în contact cu alți elevi în zona dumneavoastră. Educația la domiciliu poate fi o singură cale, dacă nu faci un efort să caute sprijin. Multe zone au acum homeschooling co-op, unde părinții într-o comunitate lucreze împreună pentru a partaja resurse și de a oferi ajutor. Acestea sunt oferi un valoros priză socială pentru copilul dumneavoastră, care nu au aceleași oportunități de a face prieteni ca un copil într-o școală publică.

Lucrurile vor fi mai ușor pentru tine și copilul tău, dacă te duci la un homeschooling ateliere sau conferințe înainte de a începe. Există o multitudine de responsabilități ca un profesor pentru copilul tau. Puteți obține elementele de care aveți nevoie pentru homeschooling prin anumite cursuri sau seminarii. Acest lucru va ajuta să vă îmbunătățiți nivelul de educație și va beneficia copilul dumneavoastră.

Copiilor le place să învețe de rulare de până mâneci lor si obtinerea murdar. Creați rețete străine cazul în care copilul dumneavoastră este de a învăța despre o altă cultură. Atunci când se studiază Stalin, ele pot ajuta să gătească sarmale și plăcinte. Dacă copiii dumneavoastră sunt de învățare despre un război, să încerce să le studieze lucruri care au de-a face cu țara pe care războiul a fost în. Dacă oamenii combina de învățare cu acțiune, este posibil ca ei vor înțelege mai bine informațiile.

Educația la domiciliu nevoie de destul de un pic de timp din ziua ta. Acest lucru se poate face dificil să țină pasul cu treburile casnice. Dacă angajezi pe cineva nu este o opțiune, să includă sarcini diferite în curriculum. Au mai tineri copii șosete meci de mărime și culoare, și învață copiii mai mari despre măsurători de gătit.

La elaborarea obiectivelor pentru homeschooling clasă, fii rezonabil. Nu te aștepta copiii dumneavoastră pentru a termina liceul de timp sunt 12, sau să-și petreacă fiecare minut în clasă. Ai nevoie pentru a le da posibilitatea de a învăța în ritmul lor propriu, în timp ce absoarbe cât mai mult posibil. Obiectivele ați stabilit ar trebui să fie atât pe termen scurt și pe termen lung, astfel încât veți găsi realizare vine la intervale frecvente, sensul recompense poate fi administrat la fel de bine ca și felicitări.

Face o listă de rezultate pozitive și negative despre homeschooling și unul pentru școala publică. Această listă vă va permite de a pune împreună un plan de lecție care se adreseaza ceea ce a fost lăsat afară din școală. Acesta va deveni literalmente o listă de situații, pentru a evita și cele de care aveți nevoie să se concentreze pe o parte a corespunzătoare de învățare. Ține și de referință, ca de multe ori ca tine poate.

Acum ești gata să homeschool? Sfatul aici ar trebui să vă ajuta să decideți dacă sunteți gata. Acest sfat poate fi de ajutor pentru copiii tăi, chiar dacă acestea nu ajung să fie educat de tine.