Pompa De Marire Penis

Uimitor de prelucrare a Lemnului Sfaturi Pentru a Obține Ai Început În Hobby-ul

Prelucrarea lemnului este o abilitate folosit de om de mii de ani. Este o mulțime de distracție, dar, probabil, nevoie de câteva sfaturi pentru a obține a început. Păstrați lectură pentru a afla totul despre prelucrarea lemnului, și pregătiți-vă pentru distracție, care se află în fața.

Dacă va fi folosind pata, întotdeauna efectuați un test pe o zona ascunsa, sau resturi de lemn. Acest lucru vă permite să stai departe de orice surprizele când pata de culoare nu este ceea ce v-ați așteptat. Lemnul nu este întotdeauna previzibilă, astfel încât să pot sta departe de dezamăgire și greșeli cu acest test simplu.

Pentru prelucrarea lemnului poate fi costisitoare. Efective din lemn este una dintre cele mai scumpe piese de orice proiect. Restul de cost este, de obicei forței de muncă, lipici și hardware. Uneori, puteți economisi niște bani prin cumpararea o mai ieftin grad de lemn pentru zonele de proiect care nu sunt vizibile. Domenii cum ar fi sertare, spatele si fundul sunt locuri excelente pentru a utiliza această lemn.

Ia timp pentru a planifica proiect de prelucrare a lemnului pas-cu-pas înainte de a începe chiar. Făcând acest lucru va ajuta pentru a se asigura că aveți de gând pentru a obține rezultatele pe care le cautati. Dacă nu aveți de gând înainte este probabil că va face o eroare care ar putea distruge întregul proiect.

Atunci când sunt de tăiere îngust bucăți de lemn, nu utilizați degetele pentru a le ghida. Folosind o bucată de lemn ca un ghid este mult mai sigur. Acest lucru ține degetele în condiții de siguranță, care, desigur, sunt vitale pentru viață, precum și continuarea proiectele de lemn de lucru.

Praful poate ruina finisaj de orice proiect de prelucrare a lemnului. Ține praful la distanță de proiecte și banc de lucru prin aspirare. Dacă ai sufla sau perie departe, va ateriza în altă parte, probabil înapoi pe proiect. De asemenea, utilizați o cârpă umedă pentru a șterge toate suprafețele înainte de a începe de sus de acoperire, sau colorare.

Unul dintre instrumentele necesare pentru prelucrarea lemnului este comun creion. Creioane obține ușor de pierdut, totuși. Cumpara o multime, apoi depozitați-le într-un vechi supa instant container. Umpleți recipientul cu rumeguș și găuri în capac. Acum vei avea o multime de creioane și recipientul nu se răsturna cu ușurință.

Este esențial pentru tine de a avea instrumente optimizate dacă aveți de gând să lucreze cu lemn. Plictisitoare instrumente pot fi periculoase, deoarece acestea sunt mai predispuse la alunecare. Dacă nu ai nici o idee cum de a perfecționa și ascuți dvs. de instrumente, veți avea nevoie de pentru a afla cum de nu va fi întotdeauna cineva în jurul valorii de să-l facă pentru tine.

Ori de câte ori lucrați cu instrumente de putere, asigurați-vă că hainele tale este ascuns în mod corespunzător. Orice haine largi sau lungi, atarnand de par sau bijuterii pot deveni cu ușurință încurcat în instrument, ceea ce duce la un prejudiciu sau alte dezastre. Tuck totul în, trage înapoi părul tău, scoate-marionetă bijuterii și apoi trecem la locul de muncă.

Vizualizati proiect de prelucrare a lemnului de la început până la sfârșit înainte de a lua orice instrument de lemn. Lasa-ti creierul și imaginația ajuta să te obișnuiești cu ceea ce ești pe cale să faci. De fapt, atunci când vizualizați, veți fi mult mai puțin probabil de a face greșeli costisitoare în mijlocul unui proiect.

Mulți oameni folosesc utilitate cuțite de tăiat furnir. Acest lucru poate fi foarte periculos; cu toate acestea, ia inima, există o cale mai bună. Atunci când tăierea furnirului, luați în considerare utilizarea unui instrument de tăiere rotativ. Aceste instrumente ieftine pot fi achiziționate în local tesatura magazin. Instrumente de tăiere rotative permite să tăiați furnir la dimensiunea perfectă.

Atunci când colorare pădure, testați întotdeauna într-o greu pentru a vedea zona înainte de a trece mai departe. În fapt, dacă ai o bucată de resturi de lemn, care este chiar mai bine. Nu știi niciodată cum un tip de lemn va lua pentru a pata, asa ca cel mai bine pentru a afla într-un loc care nu va fi o problemă mai târziu.

Rezultatele nu întotdeauna trebuie să fie perfect. Proiectele tale sunt o reflectare a tine, astfel încât acestea pot avea unele imperfecțiuni. Veți obține mai bine ca timpul trece, iar aceste sfaturi vă vor ajuta să faci asta.