Plante Pentru Potenta

Ceea ce Face O Casă Bună de a Cumpăra Într-O Piață Rău

Deci, doar ceea ce se întâmplă cu cumpararea de bunuri imobiliare în această zi și de vârstă? Cu totul altceva se întâmplă în viața ta, acesta poate fi aproape imposibil de a urmări cele mai recente tendințe și informații. Aici, în acest articol veți găsi unele dintre cele mai importante informații pe care le-au fost cautati.

Când sunteți de cumpărare o casă ar trebui să aveți întotdeauna oameni în colțul tău. Ia-ți vânzător agent primul lucru. De asemenea, atunci când faci lucruri cum ar fi acasă inspectate sau evaluata angaja oameni la fel de bine.

Pentru cumpărătorii care și-au pierdut casa lor de blocare a pieței păstreze visul în viață. Poate au fost mai multe motive pentru a pierde casa, cum ar fi pierderea locului de muncă. Păstrați în minte că într-o zi vei avea din nou o casă și locuri ca Fannie Mae și Freddie Mac pot da din nou acel vis. Doar asigurați-vă că începe de economisire acum pentru că ai putea avea o mai mare plată în jos din cauza asta.

Fii realist în decizia ta de a cumpăra imobiliare. Costul asociat cu dreptul de proprietate imobiliară merge mult dincolo de plățile ipotecare. Trebuie să factor în asigurări, impozite și menținerea casei în sine, atunci când ai de a calcula impactul pe venit. Dacă știți ceea ce vă puteți permite pe o bază anuală, puteți bugetul bani în mod corespunzător.

Atunci când caută să cumpere o casă, vă recomandăm să așteptați până când sezonul de toamna. Nu este timpul de vârf de piață care vă permite să facă mai mici oferă o acasă pentru că vânzătorii sunt gata pentru a descărca înainte de venirea iernii și tarabele din piață complet. S-ar putea obține casa în care nu credeai că le-ar putea permite, la doar prețul corect.

Dacă sunteți încercarea de a găsi un agent imobiliar pentru a cumpăra sau de a vinde casa ta, asigurați-vă că să-i intervievez. Agent imobiliar va fi angajat și va plăti el sau ea de mai multe mii de dolari. Asigurați-vă că ei vor face un loc de muncă adecvat pentru bani care vor fi plătiți.

Cumpara o casa cu vedere la mare ar putea avea dezavantaje, de asemenea. De obicei, costă semnificativ mai mult decât restul caselor din cartier. Sale valoarea de revânzare poate fi, de asemenea, afectate în mod negativ, ca potentialii cumparatori nu s-ar putea aprecia vedere la fel de mult ca originalul cumpărător. De asemenea, există o bună posibilitate ca pe parcursul anilor, noi structuri va fi ridicat, semnificativ modificarea original panorama. Regula de bază este să plătească în plus pentru a vedea cum este posibil.

Mutarea într-o casă pe care tocmai ați achiziționat poate fi atât de interesant și destul de stresant. Elimina o parte din stresul de planificare înainte. Organiza o vânzare de garaj pentru a descărca unele lucruri pe care tu nu va avea nevoie sau doresc în noua ta casă, astfel încât să aveți mai puțin să se miște. Acest lucru vă va salva ceva timp de ambalare și de a lua un pic de bani în plus în același timp.

Dacă vrei să faci o afacere în domeniul imobiliar, ar trebui să se uite la bancă deținută de proprietăți care le-au dobândit, ca urmare a executării silite. Cu atât de multe bănci care deține atât de multe proprietăți, ele devin agresive în prețuri-le pentru a le muta de pe cărțile lor rapid și puteți salva 40 la 80% din ceea ce banca a împrumutat pe ea.

Check out real estate agent de istorie. Un agent imobiliar bun vă va oferi cu numele și numerele de telefon ale clientilor anteriori. Fi sigur de a le numim, și de a afla experiența lor cu un agent imobiliar. O bună întrebare este dacă vor lista lor de origine cu același agent în viitor. Dacă nu, care poate fi un steag roșu.

În concluzie, este cu siguranta greu pentru a rămâne pe partea de sus a toate cele mai recente sfaturi și trucuri vine vorba de cumpararea de bunuri imobiliare. Pentru a face lucrurile mai rău, informațiile se schimbă constant, ceea ce face aproape imposibil de a fi un expert dacă nu vei face din el un punct pentru a vă menține la curent. Sperăm că ați găsit acest articol interesant, informativ, și au fost capabili să învețe o serie de lucruri noi.