Plante Pentru Marirea Penisului

Drojdie Infecție Sfaturi Și Trucuri Care vă Vor Ajuta să Evitați

Drojdie infecții afectează milioane de femei în această țară și în timp ce acesta nu este cel mai plin de farmec subiect de discutat, este important să știi ce să faci trebuie să ai una. Următorul articol vă va oferi câteva sfaturi despre cum îți poți trata precum și a preveni orice viitoare infecții drojdie.

Evitati purtarea de lenjerie de corp în timp ce vă aflați la domiciliu. Corpul tau are nevoie de spatiu sa respire. Drojdie infecții sunt mai frecvente în căldură. Ai putea simți tentat să poarte lenjerie de corp din obișnuință. La foarte puțin, cu toate acestea, ar trebui să încercați pentru a începe dormi fără ea. Făcând astfel, vă va face o infecție de drojdie mai puțin probabil să apară.

Un sfat pe care ar trebui să urmeze după ce te duci la baie este de a șterge întotdeauna de la partea din față partea din spate pentru a preveni răspândirea bacteriilor. Urmați această tehnică pentru a preveni răspândirea de bacterii, care este una dintre principalele cauze de infecții drojdie care se formează în corpul tău.

Dacă luați medicamente pe cale orală pentru o infecție de drojdie, există unele linii directoare dietetice care pot ajuta organismul în lupta împotriva infecției. În primul rând, nu bea alcool, deoarece acest lucru va inhibă eficiența medicamentele. Eliminarea de alcool va ajuta asigura că veți obține un impact maxim de la medicamente, rapid și în prima rundă de tratament.

Asigurați-vă că sunt obtinerea suficient de somn in fiecare noapte. Sistemul imunitar este ceea ce ține de creșterea de drojdie de la distanță. De a lua măsuri de precauție pentru a obține suficient de somn in fiecare noapte, iti lasi sistemul imunitar își facă treaba. Acest lucru înseamnă, evitați consumul de băuturi cu cofeină sau exercitarea de trei ore înainte de culcare.

Iaurtul este un mare discontinue pentru a include în micul dejun în fiecare zi. Bacteriile din iaurt va ajuta la lupta impotriva organismelor care dau naștere la o infecție de drojdie. Iaurtul nu este un leac, dar poate ajuta infecții drojdie la formarea.

O cauză majoră de infecții drojdie este așa cum ai șterge atunci când aveți o mișcare intestinului. Atunci când ștergeți de la spate în față, ești transferul de bacterii din rect în vagin. Aceste bacterii crește șansele de a dezvolta o infecție de drojdie. Ștergeți întotdeauna din față spre spate.

Un fantastic și remediu natural pentru infectii drojdie este ulei de oregano. Va trebui, probabil, pentru a merge la un magazin de produse alimentare de sănătate de specialitate să-l găsească, dar este în valoare de greutatea sa în aur. Aveți nevoie pentru a lua acest plan intern și conform indicatiilor de pe pachet. Găsi un produs care are un nivel ridicat de carvacrol, care este ingredientul activ.

Să fie conștienți de orice zgarieturi sau zgârieturi. O tăietură mică pe zona vaginală poate duce la o infecție de drojdie. Un tampon sau genital penetrare poate provoca o taie sau rupe. Utilizați prudență în ambele situații. Dacă infecții drojdie se întâmplă des, încercați să nu pentru a face sex, care este prea aspră.

Dacă sunt suferă de o infecție de drojdie și activi sexual, s-ar putea nevoie pentru a tăia sex pentru o vreme. Sexul poate transmite infecții drojdie la un partener la altul, iar activitatea se poate face, de asemenea, infecție de drojdie și mai rău. Nu până când sunt în măsură pentru a primi un tratament complet și vindeca.

Bea suc de afine pentru a trata infecția drojdie. Acest suc este foarte bun pentru probleme ale tractului urinar, dar poate în mod eficient de a trata infecții drojdie. Aceasta va ajuta sa scoatem la bacterii și ciuperci care cauzează infecția. Bea o pereche de cesti pe zi, timp de câteva săptămâni poate ajuta la a scăpa de disconfort și infecție.

Puteți preveni infecții drojdie, prin îmbunătățirea igienei. Spalati vaginul cu un sapun special: alege un produs cu un PH neutru, dacă este posibil și duș o dată pe săptămână. Folositi apa de gura si ata dentara pentru a scăpa de bacteriile prezente in gura. Folosiți un prosop curat sa se usuce dupa dus.

Ea a fost dezbătută de mai mulți ani, dar se poate spune că multe femei care au relatii sexuale vor suferi de o infecție de drojdie. În timp ce infecții drojdie nu sunt clasificate în infecții cu transmitere sexuală, este mai arătat că 12% dintre bărbați obține infecții drojdie la femei care au deja o infecție de drojdie.

Asigurați-vă că pantalonii pe care îi porți sunt slăbite. Vrei pentru a permite cât mai mult aer în zona de picioare posibil. Pe cât de pantaloni, mai puțin aer va ajunge la suprafață. Fă ce poți pentru a păstra această parte a corpului tău răcoros, uscat și aerisit.

Selectați chilot cu atenție. Chilot care o alegeți ar trebui să aibă un bumbac panou în zona de picioare. Acestea ar trebui, de asemenea, se potrivesc confortabil și nu niște până în picioare. Încercați să evitați purtarea de ciorapi fiecare și în fiecare zi. Dacă trebuie să porți ciorapi fiecare zi, uita-te pentru coapsă-mare furtun.

Nu păstra locul de muncă în haine de pe orice mai mult decât este necesar, mai ales dacă sunt sensibile la frecvente infecții drojdie! Drojdie iubește căldură și de umiditate, și dacă rămân în transpirat de muncă haine, te pregatesti. Indiferent unde vă exercita, au întotdeauna un aer proaspat si uscat set de haine de schimb.

De-a face cu infecții drojdie poate fi literalmente o durere, dar dacă folosiți informațiile prezentate în articolul de mai sus, aveți de gând să-ți fac viața un timp mult mai usor. Asigurați-vă că pentru a pune în aplicare sfaturile date, astfel încât să puteți trata în mod adecvat-te și pentru a preveni izbucnirea unor viitoare infecții.