Pijamale Femei

Având Dificultăți În A Adormi? Check Out Aceste Insomnie Eliminarea Sfaturi Azi!

Dacă ați avut vreodată insomnie, atunci știi cât de greu este să dormi. Deci, ce faci când nu poți să dormi noaptea? Ei bine, există multe sfaturi și trucuri pentru a face față cu insomnie, și acest articol va discuta despre cum poti sa te duci despre manipulare starea ta.

Seara, înainte de culcare, să facem o baie. Apa calda este o modalitate foarte bună de a ajuta să vă relaxați-vă și pregătiți pentru somn. Cu toate acestea, aveți grijă să nu exagerați lucrurile. Dacă vă petreceți perioade prelungite de timp în apă fierbinte, corpul tau poate experimenta, de fapt, unele efecte negative, ceea ce face situatia si mai rea.

Avea o fereastră deschisă în timp ce dormi. Aer proaspăt este una dintre cele mai bune remedii pentru insomnie. În plus, o cameră rece, cu o temperatură de aproximativ 65 de grade este cel mai propice pentru un somn de noapte bun. În cazul în care se simte rece la tine, pur și simplu adăugați câteva mai multe pături pentru pat pentru a se asigura că vă sunt confortabile.

Dacă aveți de gând să ia o baie înainte de culcare, asigurați-vă că acesta este de cel puțin două ore înainte de a-ți capul pe pernă. Bai de fapt poate stimula, deci nu ar trebui să le ia chiar de la ora de culcare. De asemenea, încercați să nu să stea mai mult de 20 de minute pentru a avea cele mai bune rezultate.

Asigurați-vă că patul este confortabil. Dacă aveți un pat vechi, problema nu poate fi insomnie. Ar putea fi faptul că patul este prea incomod pentru a avea un moment bun de dormit. Încercați să dormi într-o altă locație, fie că este pe canapea sau o noapte într-un hotel. În cazul în care patul este vinovat, înlocuiți-l.

Incearca sa faci yoga sau meditație înainte de a merge la culcare. Faci baie, pentru a primi în ceva confortabil și apoi face yoga sau de meditație. Ambele pot ajuta să-ți eliberezi mintea de stres lucruri și să-ți relaxezi mușchii, astfel că sunteți în măsură să adormi mai ușor.

Ai suferi de insomnie? Trebuie să ai pna în timpul zilei doar pentru a obține prin intermediul a doua zi? Dacă acesta este cazul, pentru a evita pna. De zi cu zi pna ca să nu mai fie la fel de obosit pe timp de noapte. Dacă aveți nevoie ocazional pui de somn, păstrați-l sub o jumătate de oră și fă-o înainte de 3, în după-amiaza.

Dacă suferiți de insomnie, asigurați-vă că vă luați timp să vânt în jos înainte de a merge la culcare. Este ușor să crezi că ai putea să te duci direct la culcare după ce a fost pe drum toata ziua. Corpul tau are nevoie de timp pentru a încetini un pic și relaxați-vă înainte de a pune capul jos pe perna.

Nu mai minți în pat griji nu doarme. Ar trebui să te afli în imposibilitatea de a adormi, tinta o activitate care va obține de pe mintea ta. Pentru unii oameni poate fi citit sau scris, pentru alții, aceasta poate implica ieși din pat și merge pentru o plimbare. Nu vă fie teamă de a face ceva pentru a ajuta, spre deosebire de minciuna despre îngrijorătoare atunci când somnul va veni.

Acum, că ați citit prin prezenta informații utile, ar trebui să fie capabil să folosească strategii de a face față mai bine cu insomnie. Amintiți-vă ce am citit, astfel încât să puteți începe să înțeleagă starea dumneavoastră mai bine și de a lucra spre o soluție. Există speranță, și puteți găsi dormi în viitor.