Pentru Potenta Sexuala

Sfaturi Pentru a Calma Alergiile Si se Bucura de Viata Mai mult

Oameni din întreaga lume suferă de o mare varietate de alergii și în timp ce acestea sunt toate foarte diferite, ele au un lucru în comun și care este, de supărare. Dacă aceasta înseamnă evitarea anumitor alimente, le curge nasul, sau o viata fara animale de companie, alergii înseamnă întotdeauna un fel de schimbare în viața ta. Acest articol ajută pentru a reduce impactul.

Monitor prognozele de polen și planul în consecință. Dacă aveți acces la internet, multe dintre populare prognoza meteo site-uri au o secțiune dedicată alergie previziunile inclusiv calitatea aerului și polen. În zilele când contele va fi mare, țineți ferestrele închise și limita de timp in aer liber.

Dacă suferiți de alergii, trebuie să alegeți cu atenție care detergenți de rufe utilizați. Anumite mărci de detergenți pot declanșa simptome de alergie. Dacă găsiți că toți detergenții deranja alergii, ai putea întotdeauna spălați-vă hainele și lenjeria ta cu bicarbonat de sodiu. De asemenea, permite hainele să se usuce la aer, mai degrabă decât folosind un uscător de.

Mucegaiul este unul dintre cele mai comune alergeni, iar baia este camera cea mai predispuse la creștere. Acest lucru se datorează de umiditate de la dușuri și căzi de baie. Pentru a menține mucegai la un nivel minim, întotdeauna porniți ventilatorul de baie. Încercați pictura cu un mucegai, rezistent la vopsea, poate fi găsit oriunde care vinde vopsea.

Dacă locuiți în partea de vest a Statelor Unite, poate ați observat că multe peisagisti sunt folosind măslini ca de amenajare a teritoriului decor. Cu toate acestea, acești arbori produce o mulțime de polen. Fiind capabil să identifice acest tip de copac ar putea ajuta să vă proteja de alergii. O mulțime de oameni dau seama că de cotitură un furtun de la arbore un cuplu de minute pe zi, va reduce polenul probleme.

Pentru mucegai crește în cald, umed medii, este foarte comună în grădinărit organice materiale. Grămezi de Compost sunt o sursă importantă de sporii de mucegai și alți alergeni, care este foarte frustrant pentru cei care sufera de alergii care prefera eco-friendly tehnici de grădinărit. În timp ce compostare, purtați întotdeauna o mască de față. Acest lucru vă permite de a face munca murdară, fără a avea un atac de alergie.

Dacă sunteți un sezon alergie suferind, apoi uita-te în jurul valorii de mediul dumneavoastră pentru a vedea cum puteți reduce alergenii din jurul tău. Acest lucru ar putea fi la fel de ușor ca folosind un ieftin umidificator pentru a menține aerul umed, care ține de sinusuri de a deveni prea uscat și nu va fi la fel de eficace, în a fi capabil de a lupta impotriva alergenilor.

Dacă sunteți alergic la polen, și aveți nevoie pentru a controla cât de mult din ea este în casa ta, tu ar trebui să schimbe lenjeria de pat săptămânal. Când vă spălați-l, ar trebui să-l spele în apă caldă pentru a ajuta la eliminarea de polen. Tu ar trebui să ia un duș înainte de culcare, astfel încât să puteți spăla polen care se acumulează în păr în timpul zilei.

Daca tu sau cineva din familia dumneavoastră suferă de alergii, de a interzice fumatul în mașină și acasă. Fum este o alergie majore de declanșare pentru mulți, și pătrunde suprafețe poroase, ceea ce face dificil de a elimina în întregime. Întreabă pe fumători să-și intensifice în afara inainte de iluminat în sus, și niciodată nu le permite să fumeze în interiorul autovehiculului.

Dacă te poți lipsi de cheltuieli adăugat, angaja o altă persoană sau un profesionist de servicii de îngrijire gazon pentru a avea grijă de toate nevoile de amenajare a teritoriului. Actele de cosit, greblat și plivitul poate produce o cantitate imensa de mucegai, polen și praf, ceea ce face mult mai vulnerabil la un atac de alergie.

Când alergiile se acționează, nu bea sau să mănânce produse lactate. Aceste alimente și băuturi crește cantitatea de flegma aveți, care este doar de gând pentru a face să vă simțiți mai rău. Alimente și băuturi doriți, pentru a evita sunt de lapte, iaurt și brânză. Există multe non-lactate versiuni de preferat produse lactate.

Aspirarea de multe ori vă va ajuta să taie din nou pe atacuri de alergie. Aspirarea reduce prezența de alergeni din aer. Fi sigur de a oferi de vid o inspecție amănunțită. Acest lucru este adesea cazul cu cele model vechi de aspiratoare care folosesc aceste respirabil saci de pânză și eliberarea alergeni înapoi în mediu. Mai nou vid modele au filtre numite filtre HEPA care se poate prinde mai mult de 99% din întreprinderile mici particule de praf și alți alergeni.

Dacă aveți o alergie la polen, se spală părul, spălătorie, si haine la fel de regulat ca tine poate. De păr, articole de pat și haine pot ține de polen în ele, așa că va fi un strănut și mâncărime toată ziua, până nu-ți schimbi hainele sau spălați-vă părul. Setați un program în timpul sezonului de alergie pentru a asigurați-vă că se spală de multe ori.

În timpul sezonului de alergie, dacă aveți polen sau plante alergii, rămâne în interior cât mai mult posibil. Nu deschideți ferestrele și să se bazeze pe un aparat de aer condiționat să se răcească. Polen călătorește în aerul de afară, așa că, dacă puteți evita asta, ar trebui. Puteți minimiza simptomele alergiei de doar stau înăuntru.

Dacă aveți alergii și au fost în aer liber, amintiți-vă să scoateți hainele murdare de la dormitor, pentru că cel mai probabil a luat un aer dăunători atunci când au fost afară. Pune hainele într-un coș într-o altă cameră, așa că nu este aproape de a agrava simptomele.

Nu renunța la viața ta doar pentru că de alergii. Vă puteți simți mai bine pregătiți pentru a face față pe viitor prin cunoașterea mai bune moduri de a evita alergiile și să se ocupe cu ei cum au venit. Acest articol este plin de sfaturi despre cum să faci doar asta.