Penis Marire

Gravide Și În Căutarea Pentru Sfaturi? Acest Articol Este Pentru Tine

Chiar dacă acest lucru nu este prima ta sarcina, acesta poate fi destul de emoționale și de stres. Dacă știți exact cum să se ocupe de problemele care pot apărea în timpul sarcinii (și pentru a identifica orice semne de avertizare), va fi bine. Păstrați lectură pentru sfaturi și sfaturi pentru părinți de a fi.

Purtați întotdeauna protecție solară. Acest lucru este important mai ales în timp ce sunteți gravidă. În plus, nu vizita un solar. Ai pielea este mai sensibila in timpul sarcinii si arsurile sunt mai multe sanse. Doar folosi o protecție solară naturală, desigur.

Se angajeze în exerciții Kegel in fiecare zi. Această activitate poate îmbunătăți muschii pelvieni, care afectează vezica urinară, intestinele și a uterului. Exercitii kegel va ajuta cu livrarea, și se poate face aproape oriunde, inclusiv in masina sau la locul de muncă. Să le facă în mod corect, ar trebui să stoarce ca și cum ai vrea să te oprească de la utilizarea de baie. Stai această poziție timp de trei secunde și apoi relaxați-vă timp de trei. Face acest lucru în seturi de zece.

Nu sari peste prenatale numiri. Fiecare întâlnire pe care o ai este o șansă pentru medicul dumneavoastră sau moașă pentru a identifica orice probleme în timp ce acesta este suficient de devreme pentru a face ceva despre el. Face numiri cea mai mare prioritate și nu lăsa nimic să te fac să sari peste ele.

În timpul ultima parte a sarcinii, cel mai bine este să se întindă pe partea stângă pentru a dormi. Dormit în această poziție va oferi fătului, cu o bună aprovizionare de sange, și pentru a permite sângelui să curgă cu ușurință la uter si rinichi. Înapoi de dormit este, probabil, cea mai puțin favorabilă poziție pentru un flux sangvin adecvat.

Daca ai pofta constante atunci când sunteți gravidă, nu este o idee bună să se complacă tot de pe ei. Atât tu cât și copilul nenăscut au anumite cerințe nutriționale. Daca mananci prea mult de un lucru, aceasta este singura care beneficiază de tine, nu de copilul dumneavoastră nenăscut.

Ține-te bine hidratat. Corpul tau are nevoie pe kg de greutate în plus în formă de fluide și sânge. Ai nevoie de a oferi organismului ceea ce are nevoie pentru a produce aceste lucruri. Ceea ce corpul tau are nevoie de apa. Păstrați o sticlă de apă cu tine oriunde te duci și umple-l în timpul zilei.

Dacă vi se pare greu să rămânem la o dieta sanatoasa in timpul sarcinii, adresați-vă partenerul să se alăture tine, ca-ti schimbi obiceiurile alimentare vechi la nou cele sănătoase. Este întotdeauna mai ușor de a face alegerile corecte atunci când aveți un util partener pentru a vă sprijini. Amândoi veți vedea beneficiile de a manca mai multe legume, cereale integrale si fructe.

Mulți oameni doresc să-și țină sarcina ascunsă de oameni pentru primele trei luni. Este mai bine pentru a alege o persoană cu care poți avea încredere. Acest lucru vă va permite pentru a obține eliberarea de tot ceea ce se întâmplă în viața ta și de a vorbi despre ceea ce te deranjează.

Vizita la dentist înainte de a rămâne însărcinată. Studiile au aratat ca boala parodontala poate duce la inflamarea; aceasta inflamatie are potențialul de a afecta dacă aveți sau nu de a dezvolta preeclampsie. Preeclampsia poate avea consecințe grave pentru sănătatea tine si copilul tau, de aceea este important să faci tot ce poți pentru a îmbunătăți dvs. de dinți înainte de concepție.

Un plan de naștere poate ajuta sa te simti mai confortabil cu privire la procesul și poate servi ca o pătură de securitate. Se concentreze pe lucrurile pe care veți avea nevoie pentru a crea un cadru relaxat de spirit și de a crește confortul dumneavoastră, în timp ce dau naștere. Puteți face foarte detaliate sau păstrați-l scurt.

Este imposibil să știi prea mult despre acest subiect. Următorul sfat bun este important și ajută la scuti de o parte din stresul care vine din necunoscut. O sarcina este ceva care este sărbătorită și ar trebui să fie o experiență mare. Fiind bine informat va face sarcina mult mai ușoară experiență.