Penis Mai Gros

Artrita Dureri: Modalități de A Minimiza Disconfortul

Artrita vine în multe forme diferite. Învățarea cum să se ocupe cu anumit tip de artrita este foarte important să fie capabil de a evita flare up-uri și durerea care vine împreună cu ei. Citiți mai departe pentru a afla câteva sfaturi și trucuri pentru prevenirea și gestionarea simptomelor artritei.

A crea un sistem de suport care include și alți pacienți cu artrită. Prietenii și membrii familiei ar putea să nu fie întotdeauna de susținere de durerea pe care o ai, sau poate pur și simplu nu înțeleg crippling natura afecțiunii. Ai prieteni cu artrita poate da cineva cu care să vorbească despre durerea ta, care înțelege problema și nu te va judeca, în timp ce, de asemenea, luând stresul de familia ta, atunci când încearcă să se ocupe de problemele tale.

Dacă ați fost diagnosticat cu artrita, trebuie să nu-și exercite în timp ce poartă veche, pantofi uzate. Acest lucru va face inegal distribuite în termeni de greutate. Articulatiile pot suferi, de asemenea, de la săraci încălțăminte. Dacă vedeți inegale poartă pe tălpi de pantofi, e timpul să le înlocuiască.

Ia-ti timp cu maiorul curat sarcini dacă artrita este o parte din viața ta. Majore sarcinile de curățare, cum ar fi spălatul și schimbarea lenjeriei de pat, a pus o presiune pe corpul tau. Acestea implică utilizarea, și, uneori, peste folosi, de diferite mușchilor și articulațiilor. Ia o pauză, atunci când poate sau mai bine încă, cere ajutor. Tu nu trebuie să faci totul într-o zi.

Consumul de alcool este adesea considerat periculos pentru o varietate de condiții medicale. S-ar putea alina durerea și relaxează-ți mușchii daca consuma la un nivel moderat.

A se vedea un medic pentru a afla exact ce tip de artrita aveți dacă vă simțiți că sunteți care suferă de simptome artritice. Există peste o sută de tipuri diferite de artrita și știind tip specific poate ajuta să învețe cum să aibă grijă de tine mai eficient.

Fi o greutate sanatoasa, pentru a reduce stresul, care este pe articulații. Realizarea kilogramele in plus pune adăugat stres pe articulații, ceea ce face simptomele artritei și mai rău. Nu te muri de foame în scopul de a pierde in greutate, mananca un regim alimentar sănătos și de a oferi organismului ceea ce are nevoie!

Care sufera de artrita nevoie de echipament adecvat. Ai putea face orice loc de muncă cu artrita dacă aveți ustensile adecvate. Aceste zile, există instrumente disponibile pentru a vă ajuta să se ocupe mai bine totul de la trage cu fermoar si sireturi, la stilouri și argintărie. O investiție mică în aceste instrumente pot face o mare diferență în viața de zi cu zi.

Dacă suferiți de artrită și aveți de gând să-și exercite, asigurați-vă că vă petrece suficient timp de stretching înainte de a începe rutina de antrenament. Sărind drept în exercitarea, nu dau articulatiile întindere de care au nevoie, astfel încât acestea să nu izbucni și provoca durere.

Dacă durerea provoacă oboseală, tratament termic ar trebui să funcționeze. Oamenii din greseala simt asta rece pachete de muncă mai bune pentru toate durerile, dar pentru artrită durere, căldură umedă poate oferi rezultate mai bune. Durerea pe care uniforma este cel mai bine tratate cu căldură; căldura reduce nu numai durere, de asemenea, crește energia ta.

Mananca alimente care sunt bogate in vitamina C pentru a promova mai sănătoasă a articulațiilor și reduce durerea de artrita. Vitamina C este dovedit de a oferi o vitamina esentiala, care promovează sănătatea în comun și poate reduce efectele de artrită și leziuni ale articulațiilor. Puteți umple dieta cu alimente delicioase, cum ar fi portocale și grapefruit pentru a reduce durerea și daune in comun eficient și natural.

Utilizarea de grădinărit ca un tratament eficient împotriva artritei. Există atât de multe studii despre artrita, terapii naturale, și una dintre primele terapii identificate este de grădinărit. Pur și simplu, de plantare o grădină mică în curte sau grădinărit cu niste prieteni, poate fi un mare ajutor in relaxare si alinare a durerii.

Du-te pentru o plimbare după cină. O plimbare frumos în seara va îmbunătăți nivelul de energie și te face să te simți mai bine în general. Chiar și doar o foarte scurtă plimbare cu unul dintre prietenii sau membrii familiei pot îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. Acest lucru poate, de asemenea, vă permite să aveți un pic de timp cu această persoană.

Acorde o atenție aproape de a ta medicală plan de tratament. Mulți care sufera de artrita fac greseala de a pur și simplu de închidere mintea lor la ceea ce medicii lor sa le spuna. Un pacient ar trebui să ia note cu privire la ceea ce medicul le spune, la fel de bine ca ceea ce spune farmacistul. Făcând acest lucru puteți să vă păstrați informat cu privire la propria condiție.

Să încercați să obțineți de cu care transportă sarcini mai usoare. Artrita din umeri este, de fapt destul de comune, mai ales la femei. Transportă în jurul valorii de saci mari pentru perioade prelungite de timp poate inflama umăr și gât. Dacă trebuie să efectueze un sac, ar trebui să fie lumină.

Dacă sunteți în stadiile incipiente de artrita, este foarte important să ai grijă de starea ta de bine poți, astfel încât să nu sfârși prin a nu fi capabil de a folosi orice anexe sunt afectate de artrita. Fă ce poți, cât poți, înainte de starea scapă de sub control

Afla mai multe despre starea ta. Medicii de obicei, știu ce fac, dar tu se pot confrunta cu această condiție mai bine dacă ai educa-te despre asta. Ar trebui să afle ce provoacă artrita si uita-te pentru lucruri pe care le puteți face pentru a usura durerea sau de a îmbunătăți starea dumneavoastră, medicul dumneavoastră ar putea să nu știți despre.

Cunosc riscurile individuale pentru artrită și de a preveni deteriorarea cu toate acestea, puteți. Dacă sunt la un risc mai mare de artrita, vă doresc să aveți grijă să urmați sfaturi de prevenire și menține un mai bun nivel de fitness pentru întărirea articulațiilor și un risc mai mic de ansamblu. Chiar dacă artrita execută în familia ta, sunt lucruri pe care le puteți face pentru a preveni deteriorarea în comun și durere, și tu ar trebui să faci aceste lucruri pentru a reduce riscul.

Există peste o sută de tipuri diferite de artrita, toate din care au elemente să se concentreze în special pentru acest tip specific. Discutați cu medicul dumneavoastră și alte care sufera de artrita pentru a afla mai multe despre de-a face cu starea ta. Ia aceste sfaturi pentru a începe cu și setați auto pe o cale spre vindecare.