Penidrol Max In Farmacii

Devine Dăunători Din Casa Ta Cu Aceste Sfaturi Utile

Dacă casa ta este afectat de dăunători, știi ce o pacoste aceste dăunători pot fi. Ei interfera cu viața și activitățile obișnuite. Acestea provoacă jenă când te distra la domiciliu. Dacă vrei soluții cu privire la modul de a controla dăunătorilor problemă, citiți acest articol pentru unele idei utile.

Adresați-vă exterminator ce riscurile utilizării lor pesticidele sunt. Totul vine cu un anumit nivel de risc, și unele substanțe chimice pot fi foarte periculoase pentru copii sau animale de companie. Daca deratizarea nu este sigur că ar trebui să afli înainte să-i dăm drumul. Acesta este cu siguranta mai bine să fii în siguranță decât îmi pare rău.

Dacă doriți, pentru a evita atragerea de rozătoare mici, insecte și alți dăunători, vrei să ai grijă ce-ți lasă ședinței în jurul valorii de. Asigurați-vă că produsele alimentare este pus deoparte în containere și depozitate în mod corespunzător. De asemenea, asigurați-vă că firimiturile sunt curățate și gunoi este pus deoparte. O lipsa de atractie va ține cu siguranță cei dăunători.

Uită-te în jurul valorii de casa ta pentru orice fisuri sau locuri de dăunători care ar putea intra, și pecetluiește-le imediat. Vizitatori nedorite în căutarea pentru o modalitate în casa ta confortabilă a profita de aceste mici intrari. De etanșare de pe astfel de fisuri, puteți preveni dăunători de a intra în casa ta.

Du-te prin fundația și acoperișul casei pentru a se asigura că nu există fisuri sau găuri care dăunătorii pot obține în. Dacă găsiți orice, asigurați-vă că sigilați-le cât mai curând posibil. Încercați să evitați folosirea tipic călăfătui ca de obicei ei pot mesteca prin asta. Cel mai bun pariu este de a utiliza ceva făcut din cupru sau cu ochiuri.

Dacă doriți să păstrați de afide deranjeaza bucătărie sau orice altă zonă interioară, fura o grădinărit truc. Planta și să crească arpagic sau nasturiums în interior, în ghivece sau containere. Ambele aceste plante sunt foarte de succes în păstrarea afide de-a rănit în apropiere de plante, astfel încât, de asemenea, de lucru pentru a păstra aceste musculițe de te deranjează în interior.

Dacă locuiți într-o casă care a dăunătorilor în ea, asigurați-vă că te sun și exterminator înainte de a trece la un nou acasă. Mulți oameni nu reușesc să facă acest lucru și ajung să se transportă bug-uri cu ei la noile lor locuri. Acest lucru înseamnă că va avea aceeași problemă peste tot din nou într-un loc nou.

Căutare pod pentru orice găuri în fundație sau în izolare. Poate tu nu le auzi, dar soarecii pot fi locuit în pod, fără să știe dumneavoastră. Pur și simplu să ia o privire în jurul valorii de câteva ori pe an pentru orice spune povestea semne pot ajuta suficient pentru a opri infestări mai mare.

În timp ce veverițele sunt drăguț, ei pot face o mulțime de daune, dacă vor ajunge în pod zonă de acasă. De multe ori se mesteca prin cabluri electrice, creând un pericol de incendiu. Asigurați-vă că toate zonele unde cabluri sau fire electrice intre casa este protejat astfel încât acestea nu pot mesteca o gaura mai mare, și pentru a obține acces la interior.

Dacă aveți o problemă cu soareci, utilizarea de menta. Soareci-mi place mirosul de menta, așa că pur și simplu începe să crească unele în jurul perimetrului de casa ta. Puteți lăsa, de asemenea, feluri de mâncare de ulei de mentă în bucătărie și în jurul casa ta. În curând veți descoperi că nu mai ai soareci problemă.

Încercați pentru a reduce cantitatea de cutii de carton, care sunt situată în jurul valorii de casa ta. Dăunători place să se ascundă în și în jurul valorii de aceste cutii de carton, și vor mai multe, dacă vă lăsați-le acolo pentru o perioadă lungă de timp. Ia această măsură de precauție, dacă doriți să salvați o mulțime de timp și bani.

Întotdeauna citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a cumpăra sau folosind-o. Nu toate pesticidele sunt potrivite pentru tine. Unii nu pot fi utilizate în anumite locații. În plus, diferite pesticide trata diferite dăunători. Prin urmare, trebuie să fii sigur că-ți pesticide este sigur si eficient. Nu ezitați să luați legătura cu fabricantul produsului, în cazul în care aveți orice întrebări.

Verificați instrucțiunile pentru utilizarea pesticidelor cu mare grijă și asigurați-vă că urmați-le cu precizie. Uneori, s-ar putea obține rezultate slabe dacă nu reușesc să le urmeze cu precizie. De exemplu, daca ei recomanda ca ai pus jos o aplicație în fiecare zi, nu săriți peste o zi. Dacă nu urmați instrucțiunile, veți prelungi durata de infestare.

Termiticides poate fi necesară atunci când termite cauza probleme. Dintre acestea, există două tipuri: termaticides care ucide termite și cei care le respinge. Fiecare dintre aceste produse funcționează prin aplicarea lor în jurul zonelor de casa ta margine și fundația Acest lucru ar putea necesita o cantitate mare de termiticid. În fapt, acesta poate solicita peste 100 de galoane în scopul de a lucra.

Dacă locuiți într-un apartament, bloc de apartamente sau de case comune, orice vei face, să se ocupe cu dăunători nu se va lucra individual. Întreaga clădire va trebui să fie tratate, astfel încât aduce problema cu proprietarul sau apartament bord pentru a scăpa de această problemă o dată și pentru toate.

Dacă urmați sugestiile din acest articol, nu trebuie să trăiască cu dăunători. Avea grijă de această problemă cât mai repede ca tine poate, și nu așteptați. Pune-l va duce la o problemă mai mare. Fii sârguincios în controlul dăunătorilor, și veți avea o viață mai sănătoasă acasă.