Penidrol Max Forum

Pentru Sfaturi Legate De WordPress, Citiți Acest Articol

WordPress este cel mai popular site de blogging-ul pentru un motiv. Programul este ușor de utilizat și oferă atât de multe opțiuni pentru a face blog-ul dvs. iasă în evidență și să arate exact așa cum doriți să. Cu toate acestea, trebuie să știți cum să folosească site-ul pentru a obține cele mai multe din experiența dumneavoastră. Urmați sfaturile simple de mai jos pentru a face WordPress lucru pentru tine.

Check out add-on-uri pentru a găsi instrumente simple, care va face site-ul sau pe blog-ul mai bine. De exemplu, ați putea adăuga un calendar de partea ta bara de meniu pentru a partaja evenimentele care ar fi interesant pentru cititori. De asemenea, puteți găsi mai multe add-on-uri care oferă control pentru publicitate, transformând-ul într-un filtru de venituri.

Îmbunătăți aspectul și stilul de subsol pe site-ul wordpress. Acest lucru este foarte important, deoarece este primul lucru pe care privitorul va vedea. Include o scurtă biografie, care include toate informațiile de contact sau link-uri importante care se referă la ceea ce doriți să obțineți peste.

Dacă vrei să fi cu ușurință capabil de a căuta prin intermediul mass-media pe care le încărcați, cum ar fi clipuri video sau fotografii, pune totul intr-un singur folder prin WordPress. Pentru a face acest lucru, du-te în Setările și mass-Media și apoi debifați caseta care stabilește WP pentru a sorta media în dosare în funcție de data.

Face cele mai multe dintre titlurile și descrierile tale. Orice moment partaja mesajele de pe site-uri social media o descriere și titlul ar putea fi necesare. Acestea sunt importante în termeni de optimizare a motorului de căutare, așa că nu arunca titluri și descrieri în mod aleatoriu. Da unele gândit și optimiza cu bune cuvinte cheie.

Permite tuturor utilizatorilor care vizitează site-ul dvs. posibilitatea de a comenta folosind Facebook. Acesta este un instrument foarte important care va primi numele de-a lungul a sute de mii de oameni. Simplu Facebook Connect plugin poate fi folosit dacă doriți să instalați această caracteristică pe site-ului tău.

Asigurați-vă că aveți o pagină de destinație. Acest lucru va asigura că vizitatorii ajung la o anumită pagină în loc de orientându-le direct la cele mai recente mesaje. O pagină de destinație va ajuta site-ul să câștige un aer de autenticitate și ajută-l să se uite un pic mai profesionist decât ar fi altfel.

Atunci când utilizați WordPress, sa se familiarizeze cu instrumente și caracteristici disponibile în aplicația. De exemplu, butonul “chiuveta de bucatarie” vă oferă o multitudine de opțiuni pentru formatare și importul de conținut în mesajele dumneavoastră. De asemenea, a verifica afară “screen options” pentru admin funcții. Acest lucru poate ajuta să controlați diferite elemente de formatare.

Nu uita să verifici WordPress poveste. WordPress face atât de ușor printr-un spellcheck butonul de pe editor în sine. Uita-te pentru un buton care are literele “ABC”. Acesta va scana post de ortografie și gramaticale comune erori. Verificați orice cuvânt sau o expresie care are o ondulate roșii linie sub ea.

Atunci când alegeți un șablon WordPress pentru a utiliza, a alege ceva care devine actualizări frecvente. Nu doriți să utilizați un șablon al cărui creator a abandonat actualizări pentru că uneori trebuie să abordeze problemele de securitate. Un creator care este proactivă în actualizarea lui model va oferi un produs mai bun.

Doar să instalați plugin-uri care chiar ai nevoie. Atunci când adăugați prea multe plugin-uri, aceasta poate încetini site-ul dvs. în jos. Acest lucru înseamnă că site-ul va rula mai lent pentru atât tu cât și cititorii, și mai rău, se poate face un impact negativ asupra ranking motor de căutare. Site-uri care rula lent obține clasat mai jos de către motoarele de căutare în comparație cu site-uri optimizate pentru viteză.

Alege un concentrat de cuvinte cheie pentru fiecare postare sau pagina de web pe care le creați. Ce ar fi cineva în căutarea pentru cazul în care acesta este conținutul exact au vrut? Fi sigur de a face fraze cheie vizate ca interogări simple, cum ar fi “navigatie sfaturi”, sunt deja invadate de mii de concurenți și site-urile lor.

Utilizați legătura plugin-uri pentru a ajuta la conectarea mesajele dumneavoastră. Plugin-uri de genul asta, de obicei, link-uri de anunțuri după fiecare post pe blog, bazându-se pe etichetat posturi.

După cum sa menționat mai sus, există un motiv pentru WordPress a devenit lider în blogging-ul de site-uri. Multe opțiuni și ușor de experiență face site-ul mai popular decât concurenții. Folosiți sfaturile de mai sus pentru a afla cum să utilizeze platforma. Ele ajuta, de asemenea, se asigura că vă sunt obtinerea cele mai multe din populare blogging-ul.