Pastile Potenta Farmacia Catena

Ce Să ia în Considerare Înainte de a Face O Achiziție Mașină

Dacă vă gândiți să cumpărați o mașină, există o mulțime trebuie să știi. Există o mulțime de vânzători de mașini care așteaptă să facă tot posibilul să-și vândă mașinile, dar nu poate fi dreptul de ingrijire pentru tine. Aruncati o privire la aceste mașini sfaturi de cumpărături pentru a obține o idee mai bună a ceea ce trebuie să gândească.

Ce vă puteți permite? Trebuie să înțelegeți exact cât de mult bani ai în fiecare lună să plătească nu numai pentru leasing auto, dar, de asemenea, de asigurare, costuri de licențiere, gaz, și reparații. Totul trebuie să fie acoperite în fiecare lună sau altcineva va trebui să reducă suma pe care trebuie să-și petreacă pe mașina în sine.

Aduce întotdeauna un mecanic de-a lungul atunci când fac cumpărături pentru un vehicul nou. Dealerii auto sunt notorii pentru vânzare lămâi și nu doriți să fie următoarea lor victimă. Dacă nu puteți obține un mecanic sa se uite la masinile cu tine, cel puțin asigurați-vă că ați-l să se uite la alegerea finală înainte de a cumpăra.

Chiar înainte de a păși într-o reprezentanță, trebuie să știți ce fel de masina vrei. Dacă aveți copii, poate că ar trebui să fie în căutarea pentru un van sau SUV mare. Dacă este vorba doar de tine, poate vrei ceva mai sportiv. Oricum, să știi ce vrei și va face întregul proces de cumpărături pentru o masina mai usoara.

Dacă sunteți în piață pentru o mașină nouă, trebuie să sunați la bancă înainte de cumpărături și de a face sigur că puteți obține un împrumut. Acest lucru este vital pentru securitatea dumneavoastră. De multe ori o reprezentanță va primi o ofertă mai bună decât banca, cu toate acestea, este întotdeauna bine să ai un plan de rezervă.

Citiți amendă de imprimare, care este pe contractul de masina pe care doriți să cumpere. Chiar daca crezi ca vânzător de mașini este de a fi sincer cu tine despre tot ceea ce a implicat, aveți nevoie pentru a face sigur că nu va semna nimic că veți avea regrete mai târziu.

Atunci când vă gândiți de a cumpara o masina folosita, avea întotdeauna o verifice un mecanic, în primul rând. Nu sunt un mecanic calificat instruit pentru a identifica probleme sau reparații, astfel încât aveți nevoie să-l ia la un profesionist. Să fie pregătit să plătească 100 de dolari pentru acest serviciu, dar se poate ajunge economisind mii.

Dacă prețul unei mașini este non-negociabile, vezi dacă poți negocia în alți termeni. Unii dealeri vor fi de acord să ofere mai multe luni de servicii gratuite de benzină sau un an de schimburi de ulei, de exemplu. Nu-l doare să întreb dacă un agent de vânzări poate îndulci afacere.

Nu renunță la presiune. Vânzătorul nu vrea să iasă din afacerea asta, așa că el vă va spune tot ce este nevoie să semnezi un contract la acel moment. Ignora-l. Face ceea ce este cel mai bine pentru tine, și dacă aveți nevoie pentru a avea timp să se gândească la asta, să ia timp aveți nevoie.

Multe persoane care au rău de credit ajunge la un buy-aici plăti aici dealer. Fi foarte atent de aceste tipuri de dealeri. De obicei, ei cumpara masini la licitatie pentru bani puțini și majoritatea banilor se face este oprit de ratele înalte ale dobânzilor au taxa. Dacă aveți orice alegere, întotdeauna obține un împrumut de la o bancă, nu la dealer.

Pentru a face negocierile merg bine atunci când achiziționează o mașină nouă au un minim de douăzeci la sută în jos de plată a salvat. Prin având o plată în jos, va fi capabil de a reduce rata dobânzii și plățile și au pârghie atunci când discutăm despre comerț în opțiuni. S-ar putea găsi că veți net mai multe economii de nu tranzacționare o mașină și vânzarea pe cont propriu.

Atunci când în biroul finanțe, citit ultimul contractul de bine. Multe reprezentante va încerca să se grăbească prin acest pas, și ei pot schimba informații importante sau condițiile de finanțare ca urmare. Asigurați-vă că termenii sunt exact ceea ce ai fost de acord. Dacă nu sunt, le cere să facă modificări înainte de a semna ceva.

Dacă vedeți două pret autocolante pe o mașină într-o mulțime, ați putea dori să-și capul într-o locație diferită. Acesta este un semn de o presiune mare de forță de vânzări care vrea să cumpere toate clopotele și fluierele. Dacă tu crezi că poți rezista tactica lor, poți să stai, dar nu puteți obține cea mai bună afacere acolo.

Cumpara o masina este ceva care ar trebui să ia-ti timp cu. Au costat o mulțime de bani și aveți nevoie de ele pentru a face o mulțime de lucruri pentru tine. De aceea ar trebui să utilizați sfaturi pus aici pentru a vă ajuta să îți dai seama care este cea mai buna masina pentru tine.