Pastile Pentru Marirea Potentei

Sfaturi utile Faci Corespunzătoare de Reparații Auto

Ea poate fi foarte costisitoare pentru a repara o mașină. Aveți două mari cheltuieli: costul de părți și plata mecanic pentru a repara masina. Știați că unele reparații poate face singur, de economisire o mulțime de bani. Este într-adevăr nu la fel de greu cum crezi tu, și următorul articol vă va arăta cum se face.

Verificați benzii de rulare pe anvelope mod regulat pentru a vă asigura că sunt în siguranță. Anvelope care au mai puțin de un sfert de un inch de rulare, probabil, trebuie să fie înlocuite. De asemenea, să fie conștienți de orice umflături sau tăieturi pe suprafața de anvelope deoarece acest lucru poate indica o zonă slăbită care ar putea exploda și provoca un accident în timp ce sunteți de conducere.

Atunci când angajarea unui mecanic pentru repararea de automobile, căuta întotdeauna recomandări și opinii de la prieteni, familie și colegi de încredere. Acest lucru va asigura că puteți găsi pe cineva care are prevăzută de încredere, servicii de calitate în trecut și condiția bună valoare pentru clienți. În acest fel, vă puteți îmbunătăți foarte mult probabilitatea ca masina ta va fi în mâini bune, și în cele din urmă va fi mulțumit cu munca depusă.

Păstrați la îndemână toate de masina ta documentația. Păstrați aceste documente într-un solid dosar în interiorul torpedou. Reparații de profesioniști poate doriți să vedeți aceste înregistrări în scopuri de reparare. Acestea pot ajuta la diagnosticarea problemei mult mai repede.

Dacă sunteți având în activitatea desfășurată pe masina ta, asigurați-vă că veți obține o estimare scris în prealabil. Estimarea ar trebui să includă ceea ce este de reparat, piese care vor fi necesare și costul anticipat pentru muncă. Acesta ar trebui să spun, de asemenea, că vor apela pentru aprobare înainte de a face orice lucrare suplimentară care depășește valoarea sau data specificată.

Nu există garanțiile standard pe reparații. Asigurați-vă că vă sunt conștienți de ceea ce garanție acoperă și că-l ai în scris. Garanțiile ar putea avea limitări, cum ar fi deductibile, kilometraj, timp, întreprinderile autorizate pentru a face munca de garanție sau de măsuri speciale necesare pentru a obține rambursarea. Ți cunoști drepturile de garanție.

Știu elementele de bază. Dacă trebuie să-ți duci mașina în service, să fie pregătit pentru a lasa sa stiu ce marca și modelul de masina ta este. De asemenea, efective de nivelul de echipare este important, deoarece vă va oferi tehnicianului mai multe informații despre motor, de transmisie și orice altceva care poate fi important.

Cere o garanție atunci când vei ajunge masina ta reparat. Asigurați-vă că veți obține în scris și că ai înțeles la ce se referă. Ați putea dori, de asemenea, să plătească un pic mai mult de la un dealer să aibă mare de locuri de muncă de făcut, cum ar fi o transmisie revizie. Acest lucru garantează munca ta va fi acoperit, indiferent de unde esti.

Evita reconstruit părți, dacă este posibil. Aceste piese sunt de obicei mai ieftine decât cele noi, dar nu ai nici o modalitate de a ști cât de eficient sunt de reparatii. Reconstruit părți au fost, de obicei, într-un accident sau oprit de lucru, la un moment dat și au fost recuperate și reconstruit. Cel mai bine este să investească în parte mai noi care nu au fost afectate în trecut.

Daca iei masina la un atelier de reparații auto pentru a obține un lucru fix și ei vă spun că alte sunt necesare reparații, le mulțumesc pentru informații și declin de servicii suplimentare. Du-te la mai multe alte locuri și a obține citate înainte de a le permite să facă mai mult de lucru pe masina ta.

Aproape toate masinile vor trebui să fie reparate la un moment dat. Acest lucru nu înseamnă că aveți nevoie de un mecanic pentru reparații. Poate te ocupi de repararea tine și să păstreze mai mulți bani în portofel. Utilizați sfaturi aici pentru a te ajuta să-ți repari mașina, dacă ai face treaba singur sau de a apela la un mecanic.