Pastile Pentru Marirea Peninsului Forum

Sugestii cu Privire la Amintindu-și Tot ce Ai Nevoie Pentru a

Este memoria ta te frământă? Există multe lucruri diferite care pot provoca probleme de memorie, și de un defect de memorie pot afecta viața ta într-un număr de moduri. Tulburări de memorie poate provoca stres suplimentar pentru viața ta acasă, la locul de muncă, și în ochii cercurile dvs. sociale și familiei. Încercați aceste sfaturi simple pentru a îmbunătăți memoria.

Dacă sunteți un student încercarea de a stimula memoria pentru un test, cel mai rău lucru care le puteți face este de a se ghiftui. Încercarea de a învăța atât de mult în prea puțin timp nu va permite să-și păstreze nimic, la toate. Veți înțelege doar biți de bucăți de material și nu va fi capabil de a învăța în mod corespunzător ceea ce ai nevoie.

Vizualizează-te amintind de informații este de fapt o modalitate foarte bună în care puteți lucra pentru a aminti informații. Practic de formare creierul tău să fie capabil să memoreze elemente atunci când prevăd tine scufundarea în care banca de memorie pentru a le scoate la o dată ulterioară. Cred că de ea ca vizualizarea mână de cotitură mânerul ușii înainte de a-l transforme în realitate.

Organiza informațiile încerci să studieze. Studiile au arătat că creierul stochează informații similare în același loc. Deci, pentru a maximiza studierea efort, doriți să încercați și de grup similar lucruri împreună atunci când sunteți studiază. Folosind o schiță pentru subiecții din grupul sau sub-teme împreună pot fi benefice pe termen lung.

Încearcă să stai departe de pastile care promit pentru a ajuta la îmbunătățirea memoriei. De cele mai multe ori, aceste pastile nu sunt eficiente și ar putea cauza probleme fizice. În schimb, poate doriți să se uite în suplimente, cum ar fi Niacina, Tiamina, Vitamina B-6. Toate acestea ajuta pentru a îmbunătăți parte a creierului care se ocupă cu memorie.

Cel mai simplu mod de a îmbunătăți memoria ta este de a obține un somn bun! Uneori, programele noastre ocupat face se pare ca tăierea câteva ore de somn este singura modalitate de a fi productiv, dar creierul tău are nevoie de odihnă pentru a funcționa la cele mai bune. Somnul este, de asemenea, atunci când creierul tău procesează și stochează amintirile din acea zi.

Când încercarea de a comite ceva de memorie, este important să se mențină scăzut nivelul de stres. Acest lucru se datorează faptului că stresul și anxietatea pot provoca rapid să-și piardă concentrarea. Concentrația este necesar pentru dobândirea de noi informații. O soluție bună este de a asculta muzică liniștitoare. Muzica poate ajuta pentru a menține nivelul de stres în jos, ținându-ți mintea de la lucrurile pe care le provoacă pentru a fi nerăbdător.

Încercați să evitați consumul de alcool, dacă doriți pentru a îmbunătăți memoria. Aceasta a fost dovedit științific că alcoolul ucide celulele din acea parte a creierului care absoarbe informații. Cu toate acestea, cele mai multe de cercetare pare să dovedească faptul că au unul sau două pahare de vin pe zi este bun pentru memorie.

Dacă aveți un timp de greu de memorat, este înțelept să încercați să nu să învețe prea multe lucruri noi în același timp. Așteptați până când veți fi pe deplin memorat o bucată de informații înainte de a trece la altul. Învăța multe lucruri în același timp, va face totul scramble în creier.

Urmând aceste sfaturi vă vor ajuta să vă sporiți capacitatea de a reține informații. Acest lucru poate îmbunătăți foarte mult viața la domiciliu, la locul de muncă și în relațiile tale. Din acest moment, ar trebui să fie capabil de a merge mai departe în viață cu un nivel îmbunătățit de încredere pe care le poate, în fapt, amintiți-vă lucrurile care sunt importante să-și amintească.