Pastile Marirea Penisului

Ceea ce Aveți Nevoie Să ia în Considerare În polița de Asigurare Auto

Dacă ați cumpărat recent o mașină și au nevoie de asigurare auto sau ai deja asigurare și sunt în căutarea pentru unul nou, este important să știți ce să caute. Următorul articol este de gând să vă oferi sfaturi care vă vor ajuta să obțineți cele mai bune de asigurare auto disponibile.

Dacă mașina dumneavoastră este considerat un clasic de vehicul, puteți obține ceea ce este cunoscut sub numele clasic de asigurare auto. Acest lucru este de multe ori mult mai puțin costisitoare decât metodele tradiționale de asigurare. Daca masina ta este de o valoare extremă, deși, veți dori să-l asigure de ajuns să-l înlocuiască în cazul în care acesta este distrus sau furat.

Când a menține costul de asigurare auto, pentru a proteja nu-cererile de înregistrare. Dacă aveți mai mulți ani de asigurare auto cu aceeași companie și nu ai nevoie de nicio revendicare, pentru a evita depunerea unei mici pretinde. Creșterea în primele vor fi mai scumpe decât pur și simplu acoperă mici pretinde daune din buzunar.

Obține noi citate pe dumneavoastră de asigurare auto atunci când situația se schimbă. Dacă achiziționați sau să vândă o mașină, adăuga sau scădea șoferi tineri, sau pentru a obține puncte adăugate la licență, primele de asigurare se schimbe. De fiecare asigurător are o formulă diferită pentru imaginind premium, mereu a obține noi citate atunci când situația se schimbă.

Dacă vă puteți permite să facă acest lucru, de a salva niște bani pe asigurare masina ta de a plăti întregul an de premium, la o dată. Majoritatea asiguratorilor va oferi opțiunea de a plăti prime lunare. Dar acest lucru adaugă o taxă pentru confort, care poate adăuga în sus, de-a lungul anului. Puteți salva în continuare prin divizarea anual de primă în două tranșe.

Ține pasul cu vremurile, este o modalitate foarte bună de a economisi bani pe dvs. de asigurare auto. Cele mai multe companii de asigurări au de plată electronică planuri de configurat prin intermediul site-urile lor. Dacă utilizați aceste și de a face plățile la timp, va fi capabil de a economisi niște bani. Nu e nimic în neregulă cu modul de modă veche, dar puteți economisi niște bani prin a face plăți electronice.

Adăugarea de valoare masina ta nu este un lucru bun, dacă doriți pentru a economisi bani pe asigurare. Un frumos sistem stereo, jante si geamuri fumurii poate arata frumos masina, dar această valoare adăugată va fi reflectată în prime lunare. Păstrați-l simplu, daca vrei mai mică de asigurare plăți.

Dacă ești un tânăr șofer în căutarea de a cumpăra o poliță de asigurare auto, dar nu doresc să plătească un braț și un picior, un mare pas puteți lua este de a obține un driver mai vechi pentru a partaja asigurare cu tine. Mult ca a avea pe cineva cu bună de credit co-semna un împrumut cu tine, având o vârstă, cu experiență șofer de pe asigurare va aduce plățile în jos.

Tu ar trebui să limiteze cât mai mulți membri ai familiei au pe polita de asigurare. Dacă numai un singur driver este listat pentru masina, va primi o politică la o rată redusă.

Dacă nu conduci foarte mult sau foarte des, adresați-vă compania de asigurări, dacă acestea oferă un kilometraj redus reducere. Chiar dacă primare mașina este condusă de o mulțime, puteți obține această reducere la orice secundar masini care sunt conduse de mai multe ori. Acest lucru poate economisi o grămadă de bani pe prime.

Atunci când achiziționează asigurare auto, adauga pagube materiale raspundere politica. Această porțiune de acoperire răspundere va plăti pentru orice daune cauzate de alte bunuri în cazul în care aveți un accident de mașină. Cele mai multe state impun această răspundere. Poate părea scump, dar dacă ați fost de a obține într-un accident auto, proprietate de asigurare de răspundere poate salva o sumă mare de bani.

După cum a fost menționat la începutul articolului, este important să știi ceea ce primesc atunci când cumpără de asigurare auto. Dacă utilizați sfaturile pe care acest articol a fost furnizat, sunteți pe cale de a obține corespunzătoare de asigurare auto care îndeplinește nevoile dumneavoastra.