Pastile De Marit Pula

Păstrați Luptă Lupta Cea Bună! Sfaturi Pentru a Câștiga Împotriva Cancerului

Când doctorul s-a întors cu vestea că au contractat cancer, lumea ta poate literalmente să se oprească. Un milion și una de lucruri să-ți treacă prin cap și este greu pentru a obține prin confuzie și pune împreună o gândire rațională. A verifica afară acest articol pentru a lămuri unele lucruri despre cancer, ce nu poate fi cunoscut.

Pentru a menține celulele canceroase de raspandire, se taie zaharul din dieta ta. Unele dovezi sugerează că zahărul ajută celulele canceroase să prospere, asa ca nu mai manca alimente dulci. Nu te aștepta să luptă cu cancerul, cu mici modificări, cum ar fi acestea. Va trebui să se transforme stilul tău de viață și muncă din greu.

Cancerul este un cuvânt pe care cei mai mulți oameni săturat să aud toată viața lor. Mulți nici măcar nu obține verifica regulat-up-uri de teamă de acest cuvânt. Dar, profitând de cele mai recente teste de screening de cancer, cum ar fi mamografie si colonoscopie, te vei oferi cele mai bune șanse de a nu fi nevoie să aud de temut “C” cuvânt!

Afla despre efectele secundare ale tratamentului cancerului, astfel încât să puteți fi pregătit pentru efectele fizice pot apărea. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre diferite efecte secundare. O peruca de-a face cu pierderea parului si un make up pentru a restabili ten sunt esențiale în timpul tratamentului.

Aceasta vă ajută să înțelegeți simptomele cancerului în scopul de a obține un diagnostic precoce. Pierderea brusca in greutate, crampe, subțire scaune și scaune care conțin sânge sunt toate simptome de cancer de colon. Sa verificat dacă aveți aceste simptome.

Oricine peste vârsta de 50 de ani ar trebui să fi primit cel puțin o screening-ul anual pentru tipuri de cancer, precum cancerul de colon. Acest lucru este în jurul momentul în care cei mai mulți oameni vor ajunge cancer de colon, de aceea este foarte important să lucreze pentru a prinde la timp. Peste 90 la sută din toate persoanele diagnosticate cu cancer de colon au peste vârsta de 50 de ani.

Băut o mulțime de apă este o modalitate foarte bună de a ajuta nu numai cu luarea de cancer medicamente, dar, de asemenea, pentru a preveni cancerul cu totul. Mare de apă în sistemul dvs. este foarte bun pentru rinichi și va ajuta pentru a preveni constipatia. De asemenea, vă ajută să vă păstrați în mod corespunzător hidratat, în scopul de a menține celulele sănătoase.

Participa la doctor cu prietenul tău sau membru de familie care a fost diagnosticat cu cancer. Aceste numiri de multe ori implica mult timp așteaptă și poate fi o experiență stresantă. Scrie în jos informații importante care medicul oferă despre tratamentul și prognosticul; prietenul tău ar putea avea dificultăți în amintirea a ceea ce a fost spus mai târziu.

Înțelegem că ați putea avea de a pune unele tale personale, sentimente și opinii în afară. Fiecare dintre prietenii și membrii familiei vor dori să sprijine persoana cu cancer și nu va fi în mod inevitabil dezacorduri despre cel mai bun mod de a face acest lucru. Păstrăm lucrurile cât de stres liber posibil și să ia un pas înapoi, dacă aveți nevoie să.

Dacă nu te simți bine, cere un prieten sau un membru al familiei să te ducă la doctor. Vor să te ajute și să-i întreb pentru transport este mai sigur pentru tine atunci când nu-ți faci cel mai bine. Ele pot oferi, de asemenea, compania și sprijin pe tot parcursul zilei.

Atunci când ești diagnosticat cu cancer, ar trebui să facă imediat o programare la dentist. Atunci când se face numirea dumneavoastră, informează recepționer de diagnostic, astfel încât acestea pot obține rapid. Tratamentul poate uneori afecta sănătatea dumneavoastră orală. Prin urmare, înainte de a începe orice plan de tratament este necesar de a avea un detartraj și orice necesar de lucrari dentare.

Găsirea ajutor atunci când ai cancer este foarte important. Ea poate fi greu să se concentreze pe chiar viata de zi cu zi, cu atât mai puțin se luptă cu cancerul de informații. Sfaturi pe care le-am citit în articolul de mai sus au fost scrise de experți și vă va ajuta în lupta împotriva acestei boli teribile.