Operatie Pentru Marirea Penisului

Sfaturi Despre vorbitul in Public, Care Oricine Poate Folosi

Ești chemat să țină un discurs în timpul o sărbătoare de nuntă? Poate e timpul pentru a pitch-urmatorul mare proiect de lucru sau de a face o prezentare la școală? Indiferent de ce va trebui să facă un discurs, tu ar trebui să urmărească pentru un impact pozitiv. Aceste idei te vor ajuta să începeți.

Stiu publicul că veți fi vorbind. Pentru a vă ajuta să se cunoască publicul, saluta oamenii ca ei intra și de a le angaja într-o conversație. Făcând acest lucru, te vei simti mult mai confortabil atunci când te duci la podium. Este mult mai ușor să vorbesc cu oamenii.

Pentru a ajuta la creșterea nivelului de încredere imaginează-ți să-ți discursul în fața mulțimii, care este nerăbdător să aud discursul tău. Imaginați-vă publicul în picioare, la picioarele lor, oferindu-vă un ovații în picioare atunci când ați terminat discursul. Acest lucru va ajuta să se simtă încrezători atunci când vine vorba de timp pentru a livra un discurs.

Tonul discursului trebuie să depindă care le-o oferi. De exemplu, dacă discursul tău este legat de muncă, discursul dvs. ar trebui să fie profesionist. Pe de altă parte, dacă sunteți în jurul valorii de prieteni și trebuie să facă un discurs, poate fi mai personal. Baza întregului discurs asupra publicului.

Este important să se dea un încrezător vibe atunci când ține un discurs. Prin urmare, pentru a evita uită la podea, tavan, sau note de prea multe ori în timpul discursului. În schimb, uită-te în ochii publicului. Ei vor da seama că nu ești doar încrezător, dar că te-ai pregătit, la fel de bine.

O cheie pentru un discurs de succes este de a face o lungime corespunzătoare. Practic, atunci când un discurs este prea scurt, poate nu dau toate informațiile de care publicul este în căutarea pentru. Pe de altă parte, dacă discursul tău este prea lung, publicul poate deveni plictisit și s-ar putea pierde atenția lor.

Nu vă fie teamă să lași publicul să știi că nu ai nici o idee de a răspunde la unele dintre întrebările lor. Oamenii te vor respecta sinceritatea ta și înțelege că ești om. Acest lucru este mult mai bine decât incoerent în încercarea de a-i convinge știi ce se întâmplă când nu.

Atunci când știi dinainte că vei fi vorbitul în public, rochie în mod corespunzător. Puteți rochie în jos, dacă vorbești cu un grup de copii de la o tabără de vară, dar rochie mai mult formal, dacă faci remarci la un prânz de afaceri. Evita culorile stridente și distrag atenția accesorii. Vrei ca publicul să acorde o atenție la mesajul dvs., mai degrabă decât la îmbrăcăminte sau bijuterii.

Pentru a crește eficiența dumneavoastră în calitate de vorbitor în public, să mențină o poziție bună atunci când vorbesc. Pentru a inspira încredere ar trebui să stea confortabil în picioare, și pentru a evita comun postura probleme, cum ar fi aplecarea sau înclinat într-o parte în timpul prezentării. Dacă nu intenționați să utilizați gesturi ține-ți mâinile într-o poziție neutră, fie direct în jos, în lateral sau în față a corpului cu o mână peste cealaltă la buric înălțime. Țineți atenția publicului prin adoptarea unui calm și în poziție verticală purtare.

Uite publicul în ochi. Oamenii vor avea încredere în tine atunci când te uiți în ochi. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să priviți cu atenție la ei; cu toate acestea, atunci când un discurs, lăsați-vă privirea să rătăcească în jurul camerei. Aceasta tehnica va ajuta să se angajeze publicul și să le facă să se simtă confortabil.

Practică meditația să se pregătească pentru discursul tău. Imaginați-vă a face bine, te simți confortabil, să vorbească clar și să te distrezi. Imaginați-vă că publicul este interesat și apreciază ceea ce spui. Atunci când vă faceți timp să-și imagineze o experiență bună, puteți crește foarte mult șansele de a avea o experiență bună.

Evitați consumul de băuturi alcoolice înainte de a face vorbire chiar dacă acestea sunt disponibile la evenimentul la care se vorbește. În timp ce alcoolul poate relaxa, nu doriți să apară în stare de ebrietate atunci când face vorbire. S-ar putea uita ceea ce vrei să spui, insultă discursul tău, din neatenție insulta pe cineva sau chiar să devină bolnav în mijlocul vorbind, dacă bei prea mult. Salvați băuturi pentru post-speech sărbătoare.

Fi sigur de a utiliza adecvat ajutoare vizuale pentru a face discursul mai interesant. O imagine sau un obiect este în valoare de o mie de cuvinte și poate adăuga profunzime și dimensiune pentru prezentare. Fii creativ în alegerile tale vizuale. Fotografii, picturi, sculpturi, magazin de suveniruri, diagrame, grafice si multe alte tipuri de obiecte pot ajuta să te faci înțeles în mod clar.

Motivele pentru a face un discurs varia. Vorbitul în Public nu este pentru toată lumea. Utilizați sfaturi simple în acest articol pentru a da un discurs bun în orice ocazie. Înainte de mult timp, va fi o forță de vorbitor în public.