Natural Xl Pret

Cel Mai bun Eczeme Sfaturi Pentru a Ajuta o Dată Și Pentru Toate

A ta sănătos fost suferă de târziu, pentru că ai de-a face cu o boală de piele numită eczeme? Ați fost în căutarea pentru diferite moduri de a combate această problemă? Dacă este așa, atunci ești în locul potrivit! Mai jos veti vedea un sfat foarte bun, care vă va ajuta cu succes a trata eczeme.

Rochie din bumbac, sau cel puțin să poarte un amestec de bumbac. Acest tip de tesatura, de obicei, nu irita persoanele care au eczeme. Evita lucruri cum ar fi poliester, care poate provoca o epidemie. În plus, atunci când vă cumpărați haine noi, asigurați-vă că ați pus-o în mașina de spălat înainte de a o purta.

Acorde o atenție la mâinile tale. Pentru că spălați-le pe tot parcursul zilei, se poate ajunge foarte uscat și sunt mai predispuse la eczeme. Dacă ești angajată într-o activitate care implică apă, cum ar fi spalatul vaselor, purtați mănuși de cauciuc. Acest lucru va ajuta la protejarea pielii de apă pe tot parcursul zilei.

Vremea rece poate deteriora pielea, in special pielea de pe mâinile tale. Atunci când sunt în afara și în timpul iernii, asigurați-vă că ați pus pe o pereche de mănuși. În special, fie de bumbac mănuși sau mănuși din piele va funcționa cel mai bine. Stai departe de mănuși de lână, deoarece acestea pot răni mai mult decât acestea va vor ajuta.

Daca aerul din camera este prea uscat, aceasta poate provoca eczeme să acționeze în sus. Prin urmare, un umidificator este de multe ori un important plus față de o eczema suferind de acasă. Ia în considerare camere care iti petreci cel mai mult timp și în loc de umidificator. Ar trebui să observați o diferență în pielea ta.

Hidratarea este cea mai importantă parte de a face cu eczeme. Acesta este cel mai eficient mod de a controla flare-up-uri. Hidratare de multe ori, în special după spălare, puteți păstra pielea moale și netedă. Nu folosi creme hidratante care contin alcooli sau mirosuri, deoarece acestea vor irita pielea.

Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a te feri de zgarieturi eczeme. Cel mai bun lucru de făcut este să păstrați-l acoperit. Haine largi pot lucra, sau încercați bandaje sau pansamente pe cel afectat zona. Ține-ți unghiile tăiate scurt, și ia în considerare poartă mănuși atunci când te duci la culcare, pentru a evita zgârierea în timp ce dorm.

Discuta medicamente cu medicul dumneavoastră. Dacă un over-the-counter medicamente nu face truc, o baza de prescriptie medicala. Folosi cumparat de la magazin și baza de prescriptie medicala medicamente ca regia. Nu se abate de la instrucțiunile ar putea cauza mai mult rău decât bine. Cel puțin, acesta va fi ineficient, rezultând într-o risipă de efort și bani.

Alege un unguent peste o lotiune. Acestea sunt de obicei mai bine pentru acest tip de afecțiune a pielii din cauza la umezeala fiind sigilate care formează un strat protector. Creme și loțiuni nu funcționează în acest fel. Acesta este motivul pentru unguente oferi cea mai bună cale de protecție a pielii și flare-up de prevenire.

Ia-ți pielea umedă înainte de a aplica crema hidratanta. Acest lucru ajută crema hidratanta pentru a sigila în pielea ta și să-l înmoaie. Următoarele duș sau cadă, pat pielea cu un prosop. Acest lucru va elimina o mulțime de umiditate, dar încă lasă pielea umedă și gata pentru hidratare.

Folosiți un unguent cu antibiotic pe sever pielea de cracare. Acest lucru poate preveni infecțiile de la formarea. De asemenea, servește ca o crema hidratanta. Face acest lucru cu moderatie, deși; utilizarea prelungită de unguente cu antibiotice poate le face ineficiente. Dacă aveți o infecție, ar trebui să consulte medicul dumneavoastră, care vă poate da un antibiotic oral.

Există de multe ori declanseaza care provoca eczeme, și aveți nevoie să dau seama ce sunt. Poate că este un parfum special, detergent sau săpun, care duce eczeme la flare, sau vinovatul ar putea fi anumite tipuri de țesături. Transpirație și stresul sunt alte posibile declanșează. După ce vei învăța ceea ce declanșează, puteți evita-le atunci când poți.

Încercați să evitați supra-baie. Prea multă apă irita eczeme. Petrece mai mult de 10 minute în direct de apă se oprește hidratare a pielii. De fapt îl usucă. Dacă sunteți în imposibilitatea de a se scalde în termen de 5 până la 10 minute, încercați să raționalizarea baie de rutină pentru a face cât mai scurt și completă posibil.

Acorde o atenție la opțiunile de îmbrăcăminte. Tesatura de îmbrăcăminte poate declansa o epidemie de eczeme. Doriți să poarte bumbac sau amestec de bumbac îmbrăcăminte. Alte materiale pot irita pielea. De asemenea, rețineți ce vă spălați lenjeria de pat și haine. Nu utilizați dure detergent de rufe sau balsam de rufe.

Înțeleagă ceea ce este cauza eczeme flare-up-uri. De exemplu, praf ar putea fi de vina. Sau, sapunuri parfumate poate provoca o problemă pentru tine. Asigurați-vă că vă identificați punctele de declanșare, care ar putea duce la o epidemie. Acest lucru ar putea însemna obiceiurile tale va trebui să se schimbe, dar în cele din urmă, va fi recompensat dacă aceasta împiedică un eczeme flare sus.

De-a face cu eczema poate fi foarte dificil, dar din fericire ai dat peste articolul de mai sus, care este dotat cu multe sfaturi utile. Eczema nu merge departe pe cont propriu, și sfaturi de mai sus ar trebui să vă ajuta să formuleze un plan pentru a aborda această condiție. Începeți astăzi și șterge eczeme o dată și pentru toate!