Metode Pentru Marirea Penisului

Nu Merg o Zi Fără a citi Aceste Sfaturi de Îngrijire a Ochilor

Deși poate fi adesea trecute cu vederea de unii, ochi de îngrijire într-adevăr este un subiect care necesită o afacere bună de atenție și de accent. Starea de sănătate a ochilor poate avea implicații semnificative în doar despre fiecare aspect al vieții, și, prin urmare, demn de un real efort. Sfaturile de mai jos sunt destinate pentru a vă ajuta să păstrați ochii în mare formă și de a lua la ochi îngrijirea de care ai nevoie.

Mănâncă-ți legumele. O viață sănătoasă este vorba de consumul de dreptul de alimente și de a evita cele rele. Legumele cu frunze verzi sunt pline de Vitamina a si Vitamina E, care sunt foarte utile vitamine care ajuta organismul preforme multe dintre funcțiile necesare, cum ar fi repararea și înlocuirea celulelor moarte ale pielii, prevenind astfel aparitia ridurilor si a liniilor fine.

Ca daca fumatorii n-am nevoie de încă o altă sănătate legate motiv să renunțe la acest obicei, de asemenea, amenință ochii. Deoarece fumatul privează fiecare celulă din corpul tău de oxigen, ceva de care ochii au nevoie de fiecare minut, fumatorii risca deteriorarea viziunea lor cu fiecare fum de țigară. Proteja ochii de renunti la fumat cât mai repede ca tine poate.

Probabil îți dai seama că este important să se poarte ochelari de soare în timpul verii, dar este nu mai puțin important în timpul iernii. În timpul iernii, lumina soarelui reflectată de zăpadă, ceea ce face foarte luminos. Chiar dacă nu există nici o zăpadă, soarele poate fi încă destul de luminos în vreme tulbure.

Dacă te duci în soare puternic pentru orice perioadă de timp, asigurați-vă că purta o pălărie cu o margine largă. Deși ochelari de soare face proteja ochii într-o anumită măsură, o pălărie va ține soarele de ele complet. Pleoapele pot fi deosebit de vulnerabile la melanom, ceva care te pot evita, pur și simplu de sportive, o pălărie.

Ține-ți ochii protejate atunci când se ocupă cu situații periculoase. În anumite tipuri de necurat sau medii periculoase, ar trebui să țină ochii protejat prin purtarea de ochelari de protecție. Acestea includ, de asemenea, anumite sporturi. Activități cum ar fi lacrosse, hochei pe gheață, sau racquetball poate provoca leziuni oculare, care este de ce tu ar trebui să poarte căști de protecție care au construit-in masti de fata sau de sport ochelari de protecție.

Este foarte important pentru a proteja ochii de la lumina directă a soarelui, astfel încât asigurați-vă că pentru a purta ochelari de soare atunci când sunt în aer liber sau de conducere. Polarizat ochelari de soare sunt mai bune, deoarece acestea vă proteja vederea de filtrarea razelor UVA ale soarelui, care pot provoca glaucom și alte boli de ochi.

Încercați să renunțe la fumat cât mai curând posibil. Probabil știți despre daunele pe care le face pentru a-ți plămânii, dar poate nu știți, ochii sunt afectate, de asemenea. Fumatorii sunt mai susceptibile de a dezvolta boli de ochi, în special cei care fumează de mai mulți ani. Daune dăunătoare și de creștere a cataractei sunt minimizate atunci când te-ai lăsat.

Dacă sunteți de planificare pe de ședere în afara pentru o lungă perioadă de timp, purta o șapcă de baseball sau vizor. Acest lucru poate preveni razele nocive ale soarelui la impact ochii și poate reduce orice iritare pe care le simt. În plus, ochii tai vor deveni mai puțin uscat dacă blocați intrarea soarelui în.

Ar trebui să aveți întotdeauna o soluție salină în casa ta. Atunci când sunteți la locul de muncă ar trebui să fie întotdeauna sigur că purta niște ochelari de protecție. Mulți oameni nu le purta când vor curăța casele lor. Dacă orice produse chimice de curatare sau sapun ajunge în ochi, va trebui să se spele ochii cu ser fiziologic.

Să aibă grijă de ochii tăi, trebuie să ai o greutate sanatoasa. Obezitatea duce la diabet zaharat, care poate crea pagube mari la ochi. Este, de asemenea, duce la glaucom, retinopatie hipertensivă și alte condiții care pot duce la orbire. Cel mai sanatos corpul tau este sanatos ochii tai vor fi, deci, pierde în greutate!

Dacă utilizați picături pentru ochi pentru a calma ochii din cauza alergeni le irita, ar trebui să utilizați-le cu moderație. În timp ce ei fac oferi ajutor, overusing le poate provoca alte probleme. Dacă picăturile nu sunt foarte utile în ameliorarea probleme cu ochii, a se vedea un eyecare profesional pentru a determina dacă alte tratamente ar putea ajuta mai mult.

Atunci când citesc sau folosind un calculator, includerea ocazionale exerciții de ochi. Acest lucru este la fel de simplu ca în căutarea departe de țintă și clipește rapid. Apoi, închideți ochii și roll-le într-o contra-sensul acelor de ceasornic și sensul acelor de ceasornic. Asigurați-vă că să respire profund în timp ce face acest lucru pentru a ajuta la a aduce mai mult oxigen în capilarele din ochi.

Mananca alimente care promovează o bună sănătate a ochilor. Alimente care contin omega-3 acizi grași și vitaminele E și C, precum și alimente care contin luteina, sunt alegeri excelente. Unele alimente care conțin aceste substanțe sunt de somon sălbatic, fructe citrice, roșii și legume cu frunze verzi. Au aceste alimente în fiecare zi, astfel încât ochii tăi continuă să fie sănătos.

Daca ochii sunt rosii si umflati, încercați să aplicați un verde rece geanta pe fiecare ochi. Tanin din frunze de ceai au proprietăți anti-inflamatorii. Inmuiati o pereche de pungi de ceai în apă rece pentru câteva minute. Apoi, puneți-le pe pleoape timp de aproximativ douăzeci de minute.

Uneori este ușor de a lua de îngrijire a ochilor pentru a acordat, în special dacă ați avut probleme cu viziunea ta. Cu toate acestea, pentru sanatatea ochilor pot avea un impact asupra starea generala de sanatate, este important să se ia ochi de îngrijire în serios. Prin păstrarea sfaturile de mai sus la îndemână, puteți fi pregătit pentru ceva care vine drumul tau.