Metode Naturale De Marire A Penisului

Aveți O Infecție De Drojdie? Citește Pe

Unul dintre primele simptome este neplăcută de mâncărime. Apoi, se trece la ardere. Apoi, puteți veni la concluzia că mai aveți o infecție de drojdie. Aceasta este o lume boală. Din fericire, există tehnici eficiente pentru tratarea acestei infecții, iar unele sunt incluse în acest articol.

Drojdie infecții și au o mare șansă de a crește într-un mediu umed astfel încât asigurați-vă că vă spălați toate săpun și uscați-vă bine corpul cu un prosop, după un duș. Acest lucru poate ajuta la reducerea sansele de bacterii care cresc pe pielea ta dupa ce ai curata bine.

După ce merge la înot, aveți nevoie pentru a schimba în haine uscate cât mai curând posibil. Purta o ude bikini bottom este o cauza mare de infecții drojdie. Umezeala este un teren propice pentru drojdie. Dacă nu puteți schimba sau nu au haine uscate, folosiți un uscător de păr pe o setare rece să se usuce zona si costumul.

Dacă aveți regulat infecții drojdie, pentru a afla dacă aveți un ansamblu de drojdie infecție. Bacteriile care provoacă infecții drojdie, Candida albicans, poate fi un semn de o infecție sistemică în corpul dumneavoastră. Simptomele sistemice cu Candida includ un alb-filmate limba și o diminuare a sistemului imunitar. Obține testate de către medicul dumneavoastră pentru a afla pentru sigur.

Este recomandabil să se evite orice contact sexual în timpul o infecție de drojdie, ca nu este numai dureros, dar se poate răspândi în jurul valorii de. Drojdie infecții pot călători între parteneri, dar dacă trebuie să folosiți întotdeauna un prezervativ pentru protecție. Acest lucru va preveni orice transfer de infecție drojdie între parteneri.

Dacă doriți pentru a preveni infecții drojdie, trebuie să fii atentă la produsele care vin în contact cu vaginul. Feminin spray-uri, bai cu bule, și săpunuri parfumate, toate pot irita zona în interiorul vaginului și de a crește șansele de o infecție de drojdie. Ceva care este parfumate sau vopsite nu trebuie să vină în contact cu vaginul.

Dacă sunteți pe orice medicamente, discutați cu medicul dumneavoastră despre schimbarea ei. Dacă aveți regulat de drojdie infecții, medicamente ar putea fi de vina. Multe femei au descoperit o legătură între infecții drojdie și de control al nașterii pe care le iau. Fi sigur de a vorbi cu medicul dumneavoastră despre posibilitatea de a trece la altceva.

Ca femeie, ai putea crede că dusurile vaginale zona va ajuta să vă mențineți curate; acest fapt nu este adevărat. Când ești idiot, ești de separare naturala captuseala de protectie a vaginului, permițându-infecții drojdie la forma. Dusurile elimină, de asemenea, corpul tău bacterii bune, care te lasă mai sensibile la infecții drojdie.

Consumul de iaurt este o mare si delicios mod de a preveni o infecție. De la debutul simptomelor, începe consumul de iaurt. Acidophilus culturi sunt prezente în multe iaurturi. Aceasta este o bacterie care este viu, și de ajutor pentru corpul tău naturale de apărare împotriva infecțiilor drojdie. Acest lucru asigură că echilibrul este restabilit și drojdie este din nou sub control.

Bai cu bule și săpunuri parfumate ar trebui să fie evitate, dacă doriți pentru a preveni infecții drojdie. Parfumul poate provoca drojdie să crească, ceea ce ridică riscuri de a deveni infectate. Este important să se evite produsele parfumate in zona vaginala, inclusiv tampoane sau servetele sanitare.

Pentru un fantastic toate remediu natural, uită-te în folosind ulei de arbore de ceai. Este extrem de valoros în tratarea infecțiilor drojdie. Se face un amestec de ulei de arbore de ceai și ulei de migdale dulci pentru a aplica pe zona afectata. Nu se aplică ulei de arbore de ceai nediluat, cu toate acestea, deoarece poate fi iritant pe cont propriu. Aceasta este o modalitate eficientă de a lupta împotriva infecțiilor și de a restabili echilibrul organelor de sex feminin.

Utilizarea metodelor în acest articol să vă ajute cu adevărat a face față cu infecție de drojdie. Folosind aceste sfaturi vă vor ajuta să evitați unele dintre simptomele de infecție drojdie. Apoi, veți fi capabil să se deplaseze mai departe cu viata de zi cu zi mult mai ușor.