Metode Marirea Penisului

Informații importante Să Știți Înainte de a Face O Investitie Imobiliara

În acest articol despre imobiliare, există o mulțime de sfaturi pe care le puteți folosi pentru a lua decizii mai bune atunci când achiziționează bunuri imobiliare. Când citiți acest articol, asigurați-vă că ați înțeles toate informațiile prezentate și dacă este nevoie să recitesc ceva ce poate părea confuz, doar ține cont de acest articol este aici pentru a vă ajuta.

Atunci când vă cumpărați o casă și flip-ai putea sfârși prin a face un profit frumos. Unii oameni cumpara rula în jos, case și repara-le să-și vândă pentru un preț mai mare. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că acest lucru poate lua timp, bani și efort pentru a face. Asigurați-vă că aveți abilitățile și/sau bani pentru a obține un loc fix corect pentru cod.

Real Estate este o afacere de complicat, mai ales atunci când sunteți de cumpărare. De cumpărare de proprietate este o decizie foarte importantă, și atunci când caută pentru un agent imobiliar, ar trebui să fie foarte precaut cu privire la cine va fi angajat. Nu vreau să fiu tras-o de bani. Găsi pe cineva cu referinte, și de a face cercetare în prealabil.

Uita-te la o mulțime de case înainte de a cumpăra, chiar dacă vă place prima proprietate de turism. Acesta poate fi ușor să cadă în dragoste cu ideea de a cumpara o casa și apoi, în consecință, primul proprietatea vezi. Asigurați-vă că pentru turul multe alte proprietăți de comparație, doar să vă asigurați că casa pe care o alegeți are tot ce vrei sau nevoie.

Datoria ta-pentru a-venituri raport, modelul de economii, stabilitatea locului de muncă sunt toate de gând să joace un rol important în creditorului decizia de a vă oferi împrumut care aveți nevoie pentru noua ta casă. Aduna toate facturile lunare și cheltuielile și se scade din veniturile pe care le au și care vă va spune cât de mult trebuie să lăsat să plătească pentru noua ta casă.

Un sfat important atunci când vine vorba de imobiliare este de a merge la cât mai multe case deschise ca tine sunt în măsură să – și chiar pentru case care crezi că nu ar fi interesat în. Acest lucru este important, deoarece s-ar putea obține unele de vânătoare casa de cunoștințe sau sfaturi care nu le-ar fi învățat altfel. De asemenea, anunțuri on-line pot fi înșelătoare, și ați putea găsi că casa este frumos, după toate.

Au o vânzare de garaj, sau ia în considerare vânzarea mobilă sau electronice, în scopul de a avea o plată în jos pentru a cumpara o casa. Puteți întotdeauna re-cumpărare aceste lucruri mai târziu, după ce sunt din nou acasă. Ia în considerare o separare temporară în scopul de a obține ceea ce vrei.

Dacă aveți de gând să cumpere o casă, să învețe tot ce se poate despre acest proces. Deși un agent imobiliar va reprezenta în achiziționarea, ar trebui să învețe încă suficient despre procesul, astfel încât veți ști dacă agentul este de a face o muncă eficientă. Întotdeauna referințele pe agent să asigurați-vă că este competent.

Nu cumpăra o casă bazat exclusiv pe un tur virtual care le-ați văzut de acasă. Uneori, aparențele pot fi înșelătoare și pot exista lucruri care nu se pot prinde pe ecran. De mers pe jos prin casa ar fi o mult mai buna decizie astfel încât să puteți vedea totul.

Atunci când sunteți în căutarea la case, să ia un aparat de fotografiat și notepad cu tine. După ce veți vedea câteva case, puteți începe uitarea care avea casa de care dispune. De asemenea, face note generale despre cartiere și facilități locale, dacă sunteți în căutarea pentru o casă în mai mult de o zonă din orașul tău.

Înainte de a cumpăra casa ta în primul rând, a determina dacă sunteți gata pentru a fi un proprietar. Dacă nu sunteți de gând să stau în aceeași zonă pentru cel puțin următorii trei până la cinci ani, a cumpara o casa nu este alegerea potrivită. De asemenea, asigurați-vă că sunt dispuși să accepte realitatea de acasă vă puteți permite, mai degrabă decât cea pe care o doriți.

Dacă aveți intenția să cumpere o casă, pentru a primi o copie a raportului dvs. de credit. Aveți nevoie pentru a revizui raportul dumneavoastră să asigurați-vă că nu este nimic pe el, care poate interfera cu aprobare de împrumut. Erori în rapoartele de credit sunt destul de comune, și este mai bine să ia de ele mai devreme.

Atunci când caută să cumpere o casă într-un cartier, să ia în considerare dimensiunea de casa. Case variază în dimensiune în cartiere. Dacă valoarea de revânzare este important în achiziția dvs., nu cumpara cea mai mare casă din cartier. Casele mai apropiată de a ta va fi folosit atunci când se determină valoarea de piață justă. Dacă cele mai multe dintre case sunt mai mici, se va aduce în jos valoarea de casă mai mare.

Cu cunoștințele de care ai aflat din acest articol, ar trebui să se simtă mai încrezători cu achiziționarea de bunuri imobiliare. Mai multe cunoștințe îți umple creierul cu aproximativ imobiliare mai multe șanse ai de a face decizii care ar trebui să beneficieze în imobiliare. Așa utiliza cunoștințele ai învățat de aici și du-te acolo și de a se simtă încrezători cu deciziile tale.