Metode Marire Penis

Trucuri Simple Pe Cum Să se Ocupe Cu Alergii

Lucruri cum ar fi tuse, lacrimarea ochilor și o durere în gât poate fi un semn de o răceală. Aceasta poate veni ca o surpriză pentru unii ca persoanele cu alergii se ocupe de aceste simptome tot timpul, mai ales în timpul schimbărilor sezoniere. Lupta alergen declanseaza folosind sfaturi acestui articol.

Dacă apar alergiile în timpul verii, este important să păstrați dvs. de aer conditionat curat. Aparatele de aer conditionat deține o mulțime de praf și mucegai, și dacă nu curățați-le, alergiile sunt doar de gând pentru a obține mai rău. În plus, încercați să nu pentru a dormi lângă un aparat de aer conditionat, deoarece acest lucru poate face, de asemenea, alergii s-a înrăutățit.

Dacă suferiți de alergii, este mai bine că nu am covoare in casa ta. Și dacă insistați pe covoare, pentru a primi îngrijire alergie. Covoare ține praful și alte particule, care va trimite alergii scăpat de sub control, chiar dacă nu curățați-le de multe ori.

Pentru a menține polen de la distanță ar trebui să se spală lenjerie de pat la fiecare câteva zile, polenul poate aduna pe tine și îmbrăcăminte de exterior și de a fi adus în interiorul. În cazul în care devine pe cearșafuri și lenjerie de pat, aceasta poate provoca o reacție alergică peste noapte, și veți obține mai puțin somn decât de obicei.

Nivelul de toleranță la alergeni schimbă odată cu vârsta. Un exemplu al acestui principiu este că copiii sunt mult mai susceptibile de a avea alergii alimentare, deoarece acestea au fost recent expuse la proteinele alimentare. Atunci când bebelușii mai mari, ele sunt în jurul valorii de alte proteine alergeni, care ar putea transforma mai târziu într-o alergie la polen. Dacă copilul începe să arate simptome alergice la sporii sau polenul, nu exclude posibilitatea ca el nu avea o alergie din cauza lui nu prezintă simptome legate de un non-alergii alimentare.

Știu plante de exterior sunteți alergic la și verificați calendarul! Ar trebui să știi aceste informații, dacă puteți planifica activități în aer liber. În acest fel, poți să le planifice în ce zile ar trebui să fie luați medicamentul alergie sau de ambalare ceva cu tine pentru o zi.

Verificați nivelurile de polen pentru zona. În timpul sezonului de alergie, de obicei, acestea sunt difuzate la posturile locale de știri pentru a doua zi. Asigurați-vă că te uiți la meteo astfel încât să știi cât de rău alergiile ar putea fi pentru o zi, sau dacă ar trebui să ambalaj unele medicamente antialergice cu tine pentru o zi.

Proteja parul. Dacă aveți mid-lungime pentru parul lung, probabil știți deja că petrecerea timpului în aer liber înseamnă să mă întorc cu polen în părul tău. Mucegaiul, sporii și alte alergeni deveni prins în păr și apoi pot veni în contact cu perna pe timp de noapte. Dacă este posibil, tuck toate parul intr-o pălărie ori de câte ori te duci afară pentru mai mult de 10 sau 15 minute.

Dacă aveți alergii și un animal de companie, acesta poate fi dificil de a determina dacă este sau nu un animal de companie este cauzează probleme de alergie. În scopul de a afla, de un medic face un test de alergie la parul de animale de companie. Nu va fi nevoie neapărat să găsească o nouă casă pentru animalele de companie, dacă s-ar putea nevoie pentru a schimba regimul oarecum.

Persoanele care suferă de alergii alimentare sunt în general cei care au nevoie să fie mai atent. În timp ce alte tipuri de alergii pot fi enervant, alergii alimentare tind să fie cele mai fatale. Acest lucru este valabil mai ales de oameni care suferă de alergii la crustacee sau fructe cu coajă lemnoasă, cum ar fi creveti sau alune.

O modalitate buna de a reduce expunerea la alergeni este de a închide ferestrele și ușile în dimineața și seara. Multe dintre comune alergeni sunt la apogeu în timpul acestor momente ale zilei. Cele mai multe în aer liber alergeni sunt polenul. Surse naturale cum ar fi polen sunt la cele mai înalte niveluri în aceste momente ale zilei.

Evitarea alergie declanșează este important pentru cei care suferă de alergii, și chiar mai mult pentru persoanele care au o alergie la anumite alimente, cum ar fi alune și produse lactate. Totuși, ea poate fi greu să se ocupe cu polen și animale de companie par, deoarece aceste lucruri sunt greu să stai departe de. Dacă vă păstrați sfaturi pe care le prezentăm aici în minte, va fi capabil de a controla simptomele de alergie.