Metode De Crestere A Penisului

Preveni Sforaitul Noaptea Citind Aceste Sugestii

Sforăitul nu este elegant. Este distructiv pentru sănătatea ta, relatiile tale, și starea ta mentala. Găsirea unui tratament, de asemenea, nu este elegant, dar va fi mult mai ușor pentru tine, dacă ai începe cu sfaturi în acest articol. Vor ajuta să vă dați seama la ce fel de tratament cauți și unde să-l găsească astăzi.

Nu se poate reduce sforăitul, fără să știe originile sale în primul rând. Anumite probleme de sănătate pot provoca sforăit, și este lasata netratata, sforăitul nu va primi mai bine. Nu-ți tratezi cauza sforăitului pot face ca acesta să devină o problemă și mai mare.

Avea grijă de alergii pentru a atenua sforăit. De multe ori, sforăitul este cauzat de o alergie la acarieni, animale de blană, sau alte alergen. Alergie poate provoca nazale și a gâtului pasaje să se umfle, ceea ce duce la un zăngănit sforăie. Luând-o peste tejghea medicamente pot ajuta, sau pentru a vedea medicul dumneavoastră pentru a găsi cel mai bun tratament.

Consumul de alcool prea aproape de ora de culcare poate duce la sforait. Acest lucru se întâmplă pentru că alcoolul tinde să se relaxeze muschii gatului, ceea ce duce la înăsprit respiratorii. Ca urmare, sforăitul este mai probabil să apară. Cel mai bun mod de a evita sforaitul din cauza consumului de alcool este de a opri consumul de băuturi spirtoase cel puțin 5 până la 6 ore înainte de culcare.

Pentru a opri sforăit, ar trebui să te uiți mai întâi la perne. Mulți oameni nu reușesc să realizeze că un sprijin adecvat din perne pot avea un impact dacă tu sforăi sau nu. Ridicând capul poate ajuta la mentinerea cailor respiratorii deschise pentru a reduce și a preveni sforaitul. Aceasta este o foarte simplu și ușor pentru a ajuta la sforăit.

Stai departe de toate produsele lactate înainte de a merge la culcare. Cele mai multe produse lactate provoca acumularea de mucus în gât, care, la rândul său, provoacă sforăit. Daca sunteti un mare fan lactate, nu consuma trecut de ora cinei. De asemenea, dacă doriți să aveți o băutură înainte de culcare, stick la apă sau ceai.

Persoanele supraponderale, mai ales cele cu gât suplimentară de grăsime, va fi cel mai probabil sa sforaie mai mult. Excesul de țesut de grăsime din jurul persoanele supraponderale e trahee nu ajută situația. Ia de pierdere în greutate în considerare dacă greutatea ta ar putea fi o cauza. Va fi, desigur, arata bine si se simt minunat. Probabil vei opri, de asemenea, sforăitul, la fel de bine.

Multe gât exerciții sunt acolo, care vă va ajuta să consolideze gât și a opri sforăit. Una dintre acestea este să-ți ții gura deschisă, și apoi glisați-ți maxilarul spre dreapta. Țineți-l în loc de treizeci de secunde. Apoi repeta prin împingerea maxilarului pentru partea stângă și deținerea de treizeci de secunde. Muschii mai puternici înseamnă mai puțin de sforait.

Trata alergii, dacă aveți tendința să sforăie noaptea. Dacă sunt congestionate sau sistemul respirator este iritat, va fi mult mai probabil sa sforaie atunci când te duci la culcare. Utilizați un decongestionant sau un antihistaminic pentru a trata alergii, și ține-ți căilor respiratorii pe timp de noapte.

Importanța de a pierde în greutate, dacă sforăi, nu poate fi overemphasized. Atunci când grăsimea se acumulează în gât, căile respiratorii este supus pentru a-l apăsa. Presiune poate provoca căile respiratorii până la ușor colaps de-a lungul nopții. Chiar și o cantitate modestă de pierdere in greutate poate îmbunătăți somn și reduce sforăitul.

Există multe modalități de a reduce în jos, pe sforăitul tău, și multe dintre ele implică diferite modalități de a gestiona zgomot. Dacă alegeți un instrument de vânt, practica se poate face palatului moale mai puternic. Păstrarea mușchi mai puternic se va menține aerul pasaje deschide și vă va ține la sforăit.

Ești gata să ia informațiile de care ai citit aici și să-l transforme într-un remediu pentru sforait? Dacă sunteți, atunci este timpul pentru tine pentru a ajunge la locul de muncă! Mai devreme de a pune în aplicare sfaturile din acest articol, cu atât mai rapid va fi capabil să se bucure de o noapte de somn restaurativ.