Mentinerea Erectiei

Trebuie Să Se Ocupe De Problemele Legate De Câinii? Citiți Acest Articol

Câinii face fantastic animale de companie. Ele sunt extrem de loial si iubitor. Pentru a fi un mare proprietar de câine, face un efort pentru a educa-te pe toate pe dos și interdicții de proprietate câine. Acest articol este încărcat cu o serie de sfaturi garantate pentru a ajuta aibă grijă în mod corespunzător pentru cainele tau.

Aceasta poate costa foarte mult pentru a avea grijă de un câine. Câini necesită alimentare de calitate, la îngrijire medicală și consumabile generale care pot varia în costuri. Îngrijire de urgență pentru animale poate costa mii de gulere, deci, cred că cu atenție despre obtinerea de companie de asigurări de sănătate.

Nu aduce cainele cu tine în timp ce zboară în timpul lunilor fierbinți de vară, cu excepția cazului în care compania aeriană oferă un climat controlat cabină pentru el. Cele mai multe dintre marile companii folosesc aceeași zonă pentru animale de companie ca o fac pentru marfă, adică câinele tău va trebui să îndure unele temperaturile destul de ridicate ca tine de călătorie la destinație, punând în pericol siguranța lui.

Când a da cainelui o baie, asigurați-vă că ați pus doar pe sampon, care este destinat pentru canini. Folosind apă călduță, pentru a primi întregului corp umed și apoi să înceapă aplicarea sampon pentru fata lor, de lucru-ți de drum în jos corpul lor. Așteptați câteva minute și apoi să ia o cârpă și ștergeți spuma de pe fata de animal. Se spala restul de sampon.

Asigurați-vă că cainele tau se angajează în cantități suficiente de exercițiu. Exercițiu menține câinele sănătos, atât fizic, cât și mental. Indiferent de activitatea pe care o alegeți, fie că este un joc de aport sau o plimbare în jurul cartier, amândoi vor beneficia. Acesta vă va ajuta să formeze o mult mai puternică relație.

Casa-de formare cainele tau va fi mult mai ușor dacă vei adopta o rutina. Ar trebui să te duci pentru plimbări în mod regulat pe tot parcursul zilei și să vină acasă în timpul pauzei de pranz, dacă este necesar. Daca cainele tau are pentru a fi singur acasă pentru timp de ore, nu lăsați un bol plin cu apă doar dacă este foarte cald.

Dacă sunteți încercarea de a sparge unul dintre cainelui obiceiurile nedorite, asigurați-vă că ați înțeles că nu se va întâmpla peste noapte. De rupere un obicei nevoie de timp și răbdare. Nu te descuraja și să renunțe, dacă se pare că pup dvs. nu este de a face progrese. Ține la ea și, poate, încercați să schimbați modul de abordare a instruirii. Uneori, acest lucru poate fi impulsul de care cainele tau are nevoie.

Mirele cainele frecvent. Păstrați-le curate și de a reduce cantitatea de par au vărsat prin periere-le frecvent. Atunci când vremea se încălzește, începe verificarea acestora pentru căpușe și purici de zi cu zi. Câinii necesită, în general, câteva băi de un an. Înainte de a da cainelui o baie, asigurați-vă că pentru a tăia sau pieptene din rogojini si incurcaturile. Se clătește haina bine pentru a evita murdăria lipirea la orice reziduuri de săpun.

A fi puternic atunci când vine momentul să-și ia rămas bun de la cainele tau iubit. Mulți proprietari păstra suferința animalelor pentru a le menține în viața lor și că nu e corect față de câine. Consulte cu medicul veterinar, apoi vorbi cu familia. Dacă e timpul să ne despărțim cu cainele tau, faci ce e mai bine pentru el.

După cum a fost menționat în deschiderea acestui articol, câinii face animale de companie uimitoare. Sunt iubitor, loial si protector. Pentru a fi un proprietar de câine responsabil trebuie să te educa pe cel mai bun câine-sfaturi de îngrijire și consiliere. Aplica cunoștințele ai învățat de la acest articol să aibă grijă în mod corespunzător pentru cainele tau.