Matrimoniale

Dacă sunteți în Căutarea Cele mai Bune Secrete Despre prelucrarea Lemnului, Citiți Acest

Prelucrarea lemnului este un hobby minunat, care te lasă deschise atât de multe opțiuni diferite, care s-ar putea să nu îmbătrânești niciodată. Dacă te afli într-un șanț, când vine vorba de abilitățile pe care le au, ar trebui să citiți articolul de mai jos. Este plin de idei care pot aduce elemente noi în munca pe care o faci.

Reutilizabile șlefuire blocuri economisi timp și bani. Pentru a le face tot ce ai nevoie este de câteva bucăți de resturi de cherestea. Taie o bucată de 2×4 într-un dreptunghi de aproximativ 2 cm latime si 4 cm lungime. Taie o bucată de șmirghel dimensiunea de bloc. Apoi, spray o parte din piesa de cherestea cu spray adeziv și să adere la șmirghel pentru blocul de lemn.

Înainte de a începe pe orice proiect de prelucrare a lemnului, face unele de cercetare cu privire la tipul de lemn vă va fi folosind. Diferite tipuri de lemn absorb vopsea și pete diferit, unii prea mult, iar unele nu sunt suficiente. Dacă nu sunteți sigur despre ce fel de lemn va fi nevoie, doar pentru a cere ajutor.

Ia-ti timp atunci când se utilizează un electric văzut să taie lemnul. Dacă faci un proiect de prelucrare a lemnului și să încerce să-l facă repede, se risca un prejudiciu, precum și sunt mult mai probabil să facă o greșeală. Asigurați-vă că nu încercați măcar să înceapă ceva, dacă nu aveți o mulțime de timp.

Atunci când instalați lamă de ferăstrău, asigurați-vă că dinții față în față. Acestea sunt concepute pentru a reduce atunci când împins folosind o înainte de accident vascular cerebral în loc de am scos un accident vascular cerebral. Unele dintre aceste lame au săgeți îndreptate spre mânere care arată modul corect de a le instala. Instalați-l asigurându-vă că este bine și nu se poate îndoi. Atunci când faci o mulțime de taiere, lama se incalzeste si se extinde, astfel încât asigurați-vă că strângeți-l înainte de a începe îndoire.

Dacă nu sunteți de încărcare, nu lăsați niciodată instrumente conectat și nesupravegheat. Nu știi niciodată cine ar putea să se apropie de instrument, accidental setare. Nu numai acest lucru poate deteriora obiectele din jurul ei, dar persoana ar putea fi rănit și nu putea fi lăsat la răspundere pentru rezultatul final.

Nu săriți peste șlefuire atunci când este necesar, sau cred că de colorare ascunde imperfecțiunile în lemn. Lemn cu zgârieturi, urme de lovituri și tăieturi absoarbe mult mai termina sau pata decât lemnul, care este netedă. Atunci cand sari peste șlefuire sau nu face o treabă temeinică, imperfectiunile ies chiar mai mult, din cauza creșterii absorbției.

Un mic riglă de metal este la îndemână pentru a transporta în jurul în buzunar pentru rapid de măsurare. Are tendința de a cădea din buzunare, totuși. Cumpara o riglă de metal, și încercați să-l în același buzunar ca fiind cel mai mic magnet telescopic utilizați pentru a ridica vrac suruburi de metal. Magnetul ar trebui să păstrați conducător în buzunar.

Pentru a evita să devină obsedat de măsuri de bandă. De multe ori, de a face reduceri din resturi de lemn este de preferat. Taie doar resturi de lemn astfel încât să puteți dry fit bucata. Având varietate de moduri în care puteți tăia va opri plictiseala.

Atunci când decide cu privire la un proiect de prelucrare a lemnului, asigurați-vă că știți ce instrumente vor fi necesare pentru a termina proiectul. Dacă lipsește un instrument, trebuie să se oprească în mijlocul proiectului și termina niciodată. Multe instrumente sunt disponibile pentru inchiriere la magazine de îmbunătățire acasă, dar unii s-ar putea trebui să cumpere. Această achiziție ar putea aduce mult peste bugetul tau.

Un lucru de a păstra în minte cu lemn este întotdeauna încoronarea lemn. Acest lucru se face prin căutarea în jos marginea de cherestea și de a găsi partea de înaltă. Pus mereu pe partea de mare, care va crea o mai uniformă și mai mult sprijin podea și acoperiș pentru casa ta.

Atunci când ștergi excesul de pata de pe lemn, ștergeți în direcția de cereale. În caz contrar, pata va pune pe partea de sus. Nu numai ca acest lucru se asigure că pata este obtinerea în cereale, acesta va scoate în evidență fibra lemnului la cele mai bune avantaj.

Atașat un magnet mic la partea de jos a lui hammer mâner pentru a organiza mai multe cuie atunci când se lucrează deasupra capului sau pe o scară. Această tehnică simplă vă permite să păstrați unghiile la îndemână și pentru a evita alpinism sus și în jos pe scara, atunci când se lucrează deasupra capului.

Alege unelte pentru prelucrarea lemnului și echipamente cu atenție dacă locuiți într-un spațiu mic, cum ar fi un apartament. Vă puteți bucura de încă completarea proiecte de prelucrare a lemnului, dar ar trebui să renunțe la 14 inch trupa a văzut. Alege instrumente care va face ceea ce ai nevoie, dar nu iau prea mult spațiu.

Daca vrei sa-ti patezi bucată de lemn, asigurați-vă că folosiți o hârtie abrazivă de granulație fină, dacă doriți o culoare mai deschisa. Asta pentru că mare zgârieturi lăsate de aspru hârtie permite mai mult de pigmenți pentru a satura suprafața de lemn. Prin urmare, dacă doriți o culoare pentru a fi mai usor, asigurați-vă că ați șlefuit cu șmirghel fin.

Acum, că ați citit articolul de mai sus sigur ai dat seama că ai atât de mult mai disponibil pentru a lucra cu decât te-ai gândit înainte. Cheia pentru păstrarea hobby interesant este de a continua să învețe despre opțiunile, doar ca trebuie citind articolul de mai sus. Acum ieși acolo sunt puse sfaturile de mai sus pentru a lucra.