Masini De Vanzare

Excelente Sfaturi de Ingrijire a Parului Care Oricine o Poate Folosi

De îngrijire a părului se pare că ar trebui să fie simplu. Un pic de sampon, unele clătire, și apoi tu esti bine să plec. Din păcate, este foarte rar atât de ușor. Obtinerea părul tău să se uite în mod constant bine ia regulat efort. În acest articol, veți afla ce ar trebui să faci pentru a obține parul pentru a arata grozav.

Pentru cei cu parul cret, nix SLS (sodium lauryl sulfat) de la rutina de ingrijire a parului, pentru bouncy, fără bucle. SLS este un dur de separare agent care privează parul de uleiuri esențiale. Acest lucru creează iluzia de electrizare și încurajează rupere. Puteți fața locului această substanță prin verificarea ingredientelor din produsele tale.

Ai suferi de mătreață? Cauta un sampon si balsam cu un ingredient numit ulei de arbore de ceai! Ulei de arbore de ceai este toate naturale, și va lucra pentru a calma un scalp uscat. Acest lucru ajută pentru a preveni matreata de a fi format, și va lăsa părul, simți și chiar, miros de mare.

Stai departe de grele conditionat daca ai parul subtire sau fin. Acestea pot face părul să pară grele și mai puțin dens. Mousse-tip de climatizare precum și concediu în conditionat lucra bine cu adăugarea de volum, fără să apară grase sau grele pe parul tau e ax.

Încep prin pieptănare orice incurcaturile cu un pieptene dinte larg începând de la capete înainte de a utiliza o perie pe ea. Acest lucru va minimiza orice daune pe care le face pentru parul tau prin periere incurcaturile în loc să le combinăm. Amintiți-vă pentru a începe de la capete și modul de lucru sus.

Nu folosiți setările feon de uscat parul cu căldură. De căldură este foarte dăunătoare pentru părul tău, mai ales într-un efort de a usca parul rapid. Utilizați setare rece și usucă-ți părul într-un mod sănătos. Face acest lucru de zi cu zi pot face o mare diferență.

Păstrați dvs. de îngrijire a părului instrumente curate. Folosesc sampon sau sapun pentru corp pentru a le curăța în fiecare săptămână. Se va menține părul curat ca te perie. Utilizați un pieptene pentru a curăța perii bine. Asigurați-vă că pentru a clatiti-le bine și lăsați-le să se usuce complet înainte de a le utiliza.

Textura ar trebui să fie un element-cheie în coafura. Puteți tăia de timp din rutina ta de styling cu adaugarea de textura parului tau. Un permanent sau de o excelentă foarfeca de tăiat poate fi folosit pentru a adauga textura pentru parul tau. Atunci când părul tău este texturate va avea mai mult corpul și veți avea mai multe opțiuni de stil.

Pentru a îmbunătăți calitatea aerului din casa ta, utilizați un umidificator. Acest dispozitiv poate ajuta pentru a face aerul din casa ta sau un apartament confortabil, în timp ce, de asemenea, restabilirea de umiditate a parului. Păstrarea parul umed este foarte important ca tu nu vrei ca acesta să se usuce în timpul zilei.

Dacă doriți pentru a preveni despicarea varfurilor de formare, este important că aveți părul tuns cu regularitate. Dacă vă păstrați părul scurt, ar trebui să-l taie la fiecare 6 până la 8 săptămâni. Daca ai parul lung sau ar dori să crească părul tău este esențial să tăiați în mod regulat.

Evita apa fierbinte atunci când spalat parul. Apa calduta este bine, și apă rece este chiar mai bine, dacă puteți tolera. Apa fierbinte usuca parul si poate irita scalpul. Dacă sunt utilizate pentru a aburinde duș, folosiți un capac duș și se spală părul în mod separat.

Înainte de a pune pe sampon, parul foarte ud. Acest lucru va ajuta parul rămâne protejat, ca proces de spălare are loc. În plus, în scopul de a aplica aproximativ un sfert de dimensiune dab de sampon pe cap, frecarea-l în mâinile tale înainte de a pune-l pe parul tau. Prea mult sampon ar putea face parul sa arate cenușiu și lipsit de viață.

Păr frumos are o mulțime de muncă, dar merită. Atunci când ai un păr minunat, vei arata si se simt mai bine despre tine. Multumesc pentru acest articol, veți ști cum să aibă grijă de părul tău. Încearcă să pui acest sfat în practică. S-ar putea găsi că de îngrijire a părului este mai ușor decât ai crezut.