Masarea Penisului

Sunteți Sigur de A Fi Impresionat Cu Rezultatele Acestor Dinți de Albire Sfaturi

Mulți oameni au galbenă, decolorată dinți, că le este rușine, dar se tem să facă ceva. Dacă ești unul dintre acești oameni, n-ar trebui să-ți fie frică să încercați să-l. Acesta poate fi extrem de eliberatoare pentru a avea un zâmbet care nu-i jenant. Acest articol conține multe sfaturi de ușor pentru a vă ajuta să câștige acel zâmbet minunat ți-ai dorit mereu.

Încercați să evitați apa cu fluor adaugate in sau pasta de dinti, care include fluor. Rapoarte recente au arătat că fluorul poate pata si decolora dintii. Daca ai avea acces la apă în casa ta cu fluor adăugat la acesta, fie să caute un filtru sau ia în considerare consumul de apa din sticle cat timp este fara fluor.

Folosind un remediu de albire a dintilor acasa nu poate fi cea mai buna idee atunci când încearcă pentru a albi dintii. Dacă sunteți de gândire despre utilizarea de produse de origine, cum ar fi de lamaie, frasin, sau bicarbonat de sodiu, poate doriți să-și reconsidere. Folosind aceste acasă căi de atac pot deteriora dintii pe termen lung.

Primul pas în obținerea pearliest albii vă puteți imagina este pur și simplu să te speli pe dinți în fiecare zi, de două ori pe zi. Poate părea evident, dar mulți oameni a pus toată credința lor în produsele pentru albirea dinților, atunci când pur și simplu te speli pe dinți de multe ori este, de obicei, primul și cel mai bun curs de acțiune.

Tu nu poate fi capabil să se spele dupa fiecare masa, cu toate acestea, puteți clăti gura după mese. Ia un minut sau două după ce mănâncă sau bea băuturi care pot pata si se clateste bine gura. Acest lucru va ajuta la eliminarea particulelor libere și pata provocând reziduuri care ar putea fi lăsat în urmă de pe mese.

Băuturi care conțin acid sau carbonatare sunt cele mai bune beat cu un pai pentru a ajuta la menținerea dintii albi. Folosind un pai puteți redirecționa băuturi trecut dinții și pentru a preveni unele de colorare potențial. Încercați să nu pentru a umple gura cu băutură atunci când bea ca acest lucru va învinge, în scopul de paie.

Atunci când cumpără de albire pastele de dinți, țineți minte că acestea nu sunt în creștere albul dintilor. Aceste paste de dinti sunt concepute pentru a rupe și dizolva reziduul lăsat în urmă de întuneric băuturi și alimente care pot pata. Ei țintă petele, astfel încât albul natural al dintilor va fi descoperit.

Ape de gură sunt mari atunci când este vorba în jos pentru a lupta microbi în gură, dar ele nu sunt atât de bine atunci când vă aflați acestea pot provoca modificări de culoare a dintilor. Atunci când alegeți o apă de gură, selectați unul care este mai puțin viu colorate și care este un pic mai slab decât restul.

Pentru a păstra dinții de a deveni decolorate, periati dintii imediat dupa fiecare masa. Există multe diferite produse alimentare și băuturi, care pot provoca pete. Cu toate acestea, acest lucru poate fi prevenită prin periajul imediat după mese. Cafeaua este de la partea de sus a acestei liste.

Dacă aveți sau sunteți de planificare pe obtinerea Invisalign pentru a îmbunătăți zâmbetul tău, vă recomandăm să așteptați până după tratamentul dumneavoastră pentru a începe de albire a dintilor. Dacă veți face acest lucru, puteți salva sute de dolari pe procesul de albire cu ajutorul dumneavoastră Invisalign aligner ca tăvi pentru gel de albire.

Dacă doriți să aveți un zâmbet luminos, ar trebui să te speli pe dinți cu bicarbonat de sodiu de cel puțin trei ori pe săptămână. Bicarbonatul de sodiu va elimina placa de pe dinți și încet albi de culoare a dintilor la fel de bine. Folosind bicarbonat de sodiu este un ieftin, la remediu acasă pentru a avea un viitor mai luminos, mai albi zâmbet!

Anumite plante, inclusiv coriandru și pătrunjel, vă poate ajuta să albi dintii dacă ați mesteca pe ele. Aceste alimente naturale, și care conțin materiale care ajuta la lupta impotriva bacteriilor si germenilor, care pot provoca dintii pentru a decolora. Acestea nu ar trebui să fie folosit ca o pastă de dinți de înlocuire, dar, în plus față.

Puteți încerca o albire apa de gura. Această metodă funcționează foarte încet, dar este eficient. Peroxid de hidrogen, a fost găsit în albire ape de gură, este dovedit de a albi dintii. Dacă vă clătiți gura timp de treizeci de secunde, de două ori pe zi, înainte de spalatul pe dinti, veți vedea rezultate foarte bune de-a lungul timpului.

Un sfat mare care vă pot ajuta să albi dintii este să caute soluții alternative metode de albire. Dacă ești cineva care are dinți sensibili, o metodă alternativă, cum ar fi utilizarea bicarbonat de sodiu poate lucra pentru tine. Clătiți gura cu un pic de bicarbonat de sodiu în apă și dinții vor obține alb.

Ca femeie, selecția se face în termeni de ruj sau luciu de buze instantaneu afectează nuanța de dinti. Una dintre cele mai versatile și nuanțe neutre pentru a face dintii mai albi apar sunt nud roz cu o nuanță maronie. Acest lucru va uniformiza tenul tau, termina look-ul, și de a face dintii sa arate minunat,de asemenea!

Oamenii par să aibă o atitudine negativă despre albirea dintilor, care este artificială și nefirească, sau că este dureros și consumatoare de timp. Dar, dacă urmați aceste sfaturi dovedit și metode în acest articol, veți vedea că nu e atât de greu și pot oferi un zambet minunat, cu mai puțin timp și efort decât crezi.