Marirea Sexului

Simple Moduri de A Face Cu Drojdie Infecție

Multe femei din întreaga lume să presupunem că drojdie infecții sunt ceva de care să te rușinezi. Mulți simt că ei trebuie să sufere la ei în tăcere pentru că nu vreau să vorbesc despre aceste infecții cu prietenii sau chiar proprii lor doctori. Drojdie infecții nu sunt o afacere mare și ar trebui să continuați lectură pentru a afla mai multe despre ei!

Discutați cu un medic. Deși este tentant pentru a încerca să-l aștepte afară, un medic iti poate da un tratament adecvat și asigurați-vă că nu există o problemă mai gravă. A se vedea medicul dumneavoastră cât mai curând aveți simptome de infecție drojdie, și va reveni mai repede.

Dacă sunteți predispus la recurente drojdie infecții, acesta poate fi timp pentru a ataca problema de a face modificări la dieta ta. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a consuma cel puțin opt uncii de iaurt în fiecare zi. Opteaza pentru produse naturale sau iaurt care conține culturi vii, cum ar fi lactobacillus acidophilus.

Una dintre modalitățile prin care puteți preveni infecții drojdie cu totul este de a limita consumul de alcool pe care le consuma in timpul zilei si noaptea. Alcoolul poate afecta sistemul imunitar, care este o componentă foarte importantă în lupta împotriva ciuperca care poate duce la moderate și severe infecții drojdie.

Pentru un mod natural de a lupta cu o ușoară infecție de drojdie, la rândul său, cămară pentru un catel de usturoi. Puteți crea un supozitor cu usturoi prin crestarea cu cuțitul și introduceți-l în vagin peste noapte. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la preluarea, utilizați un ac pentru a trage o bucată de sfoară prin catel. Dacă vă confruntați cu orice iritație, scoateți catel prompt.

Veți aprecia toate că lactobacilius acidophilis face pentru corpul tau. Acestea pot fi consumate de a manca o ceasca de iaurt în fiecare zi. Atunci când achiziționează iaurt uita-te pentru aceste culturi vii într-un zahăr-produs gratuit. Zaharul poate de fapt hrana infecție.

Purtati lenjerie de bumbac. Bumbacul este un material care este de răcire și nu se bloca în umiditate și căldură; acest lucru îl face un material adecvat pentru zona genitala. Există o serie de modele din bumbac, care sunt atractive și se potrivesc bine, așa că nu ar trebui să fie dificil să rămânem cu acest material.

Dacă se tratează o infecție de drojdie cu o crema, ar trebui să evite utilizarea de diafragme și prezervative. Crema tratament poate interfera cu nașterea soluții de control. Încearcă să eviți sexul toți împreună, dacă poți, până când infecția s-a vindecat complet. Dacă alegeți să nu pentru a face asta, discutați cu un medic despre care de control al nașterii este cel mai eficient la acel moment.

Bucurați-vă de o baie relaxantă, cu o ceașcă sau două de oțet de cidru de mere turnat în baie. Oțetul va păstra drojdie de răspândire și de a ajuta vaginul tău restabili pH-ul natural. Nu se înmoaie timp de mai mult ca de obicei. Dacă este necesar, puteți face o dusurile soluție de apă caldă și trei linguri de oțet de cidru de mere.

Acum, că ați învățat o mulțime de lucruri despre drojdie infecții, ar trebui să înțeleagă acum că acestea nu sunt sfârșitul lumii. Având o mai bună înțelegere a acestor infecții poate ajuta la a pune mintea la usurinta. Contactați medicul dumneavoastră dacă simțiți că aveți nevoie de mai multe informații.