Marirea Sanilor Natural

Anxietate Sfaturi Pentru a Vă Ajuta să Trăiască mai Bine

Ai suferi de atacuri de panica? Dacă da, ar trebui să înceapă în căutarea pentru un mod eficient de management al stresului soluție. Terapie, meditatie, yoga sau chiar medicamente baza de prescriptie medicala sunt soluții ar trebui să încercați. Păstrați lectură pentru a afla mai multe despre aceste diferite soluții de management al stresului și selectați cel care va funcționa cel mai bine pentru tine.

Pentru a ajuta la reducerea simptomelor de anxietate, păstrează un jurnal de toate evenimentele sau problemele care te fac nerăbdător pe tot parcursul zilei. Se refere la aceste evenimente și a vedea cum de fapt s-a întâmplat. Vă veți da seama că sunt de multe ori mi imaginez un scenariu cel mai rău caz care nu transpira.

Controlează-ți gândurile pentru a te ajuta ocupe de anxietate mai bine. De multe ori anxietatea este cauzată de gândurile pe care le aveți în cap. Gandurile Negative te copleșesc și provoca anxietate. Odată ce ați învăța cum de a controla ceea ce sunteți de gândire despre, puteți face cu anxietate mai bine și, eventual, de a scăpa de ea.

Dacă anxietatea a luat peste viața ta, pentru a primi ajutor profesionist. Nimeni nu ar trebui să sufere în tăcere prin frică, sau să fie forțați să trăiască o viață limitată din cauza anxietate. Există ajutor disponibil, așa că vorbesc cu un profesionist, sau uita-te on-line pentru un forum unde puteti discuta problemele comune cu alții. A nu face nimic este de a te condamna la o existență mizerabilă.

Atunci când ai un moment stresant, să acorde o atenție la modul în care respiri. Respirația ta devin mai scurte și, uneori, sunt variate și neregulate. Nu lăsați stresul să vă păstrați de la a respira în mod corespunzător, sau ai putea de repede se simt chiar mai rău. Păstrați în minte, organismul are nevoie de dreptul de lucruri, cum ar fi apa, aerul și hrana. Redirect respirația la fel de anxietate hit-uri.

Atunci când sunt crearea de mese, încercați cele mai bune dvs. pentru a integra cât mai multe legume ca posibil. Dacă aveți carne, se adauga un morcov sau un fel de mâncare de mazăre pentru a completa masa. Aceste legume sunt fantastice ca vor oferi cu vitamine naturale, care sunt foarte bune pentru îmbunătățirea starea ta de spirit în timpul zilei.

Este important pentru a obține suficient de somn atunci când se lucrează pentru a combate anxietatea. În afară de supunerea organismului la necuvenite efort fizic, lipsa de somn poate provoca probleme mentale care exacerba anxietatea dificultăți. Fiecare adult ar trebui să își ia recomandat de la 7 la 8 ore de somn bun în fiecare noapte, și mai ales cei care suferă de anxietate.

Ori de câte ori simt anxietate escaladare, ar putea fi util să pun niște muzică relaxantă și închideți ochii. Mintea ta va adormiți și nu va fi atât de concentrat pe negativ modul în care vă simțiți. Muzică clasică și sunete ocean par pentru a ajuta mai mulți oameni.

Controla anxietatea de gândire despre ceea ce se declanșează. De exemplu, nu veți găsi te mai stresat la locul de muncă? Dacă acest lucru este adevărat, ați putea fi capabil de a găsi o altă misiune la locul de muncă. Vă puteți scăpa de anxietate, dacă știi ce o provoacă.

Poate cel mai important pas, cu de-a face cu anxietatea este să recunoști că ai o problemă. O dată tu trebuie să recunoști că ai o problemă cu anxietate, vă puteți pune într-o stare de spirit în cazul în care sunteți pregătit să se ocupe de ea. Recunoști că ai o problemă este primul pas spre recuperare.

Cred că despre un terapeut sau un psiholog. Dacă anxietatea este pe baza de stres care afectează în viața ta, este o idee bună de a vedea pe cineva care este un expert în a face cu aceste probleme. Există mulți profesioniști care se specializează în anxietate și cunoaște măsurile specifice pe care le puteți lua pentru a se simti mai bine.

Exercitiile regulate este imperativ dacă suferiți de anxietate. Exercitiul este natura lui buster stres și poate ameliora simptomele de anxietate. Pentru rezultate care funcționează mai degrabă mai devreme decât mai târziu, ar trebui să lucreze pentru o jumătate de oră aproape în fiecare zi.

Exerciții de respirație profundă pot ajuta mai mult decât aproape orice pentru a ajuta difuze sentimente de anxietate. Învăța câteva exerciții vă va oferi ceva util de a face atunci când începi să te simți copleșit. Acesta poate fi de ajutor pentru a respira doar pentru câteva minute și apoi, vă veți simți destul de calm pentru a merge mai departe.

Fi sigur de a râde la fiecare ocazie. Cu cât râzi mai mult, mai fericiți și mai puțin anxios va fi. Încercați vizionarea de filme amuzante pe TV, si inconjoara-te cu prieteni care sunt amuzante; puteți, de asemenea, încearcă să citești ceva amuzant. Orice activități care te fac să zâmbești și râzi sunt excelente pentru a reduce anxietatea.

Găsi un ajutor grup de sprijin pentru cei care sufera de anxietate în zona dumneavoastră. O mulțime de timp, oamenii înțeleg greșit probleme cu anxietatea. Fiind într-un grup care este plin de oameni care stiu prin ce treci poate ajuta sa te simti mai bine. Aveți posibilitatea să partajați ceea ce funcționează pentru tine și ce nu, și veți primi mult nevoie de sprijin.

Ia în considerare aderarea la un forum on-line sau un grup de sprijin pentru a vă ajuta să se ocupe cu depresie sau anxietate. Cu milioane de oameni care suferă de anxietate și depresie, există o multitudine de grupuri și forumuri care au oameni care să împărtășească acest aliment comun. Alăturați-vă unul dintre aceste grupuri și de a vorbi cu alții care pot înțelege ceea ce aveți de gând prin intermediul.

Din moment ce toată lumea experiențe anxietate pentru diverse motive, ce lucra pentru alți pacienți ar putea să nu fie eficient pentru tine. Ar trebui să încercați diferite metode de management al stresului și să păstreze de a face eforturi pentru a ține stresul sub control. În cele din urmă, veți reuși să vă controlați anxietatea și pentru a evita atacurile de panica si alte probleme.