Marirea Puli

Eliminând Problema Câine Comportamente Cu Câteva Sfaturi

Există multe școli de gândire privind cele mai bune modalități de a instrui cainele tau. Dacă credeți că câinele ar trebui să fie permis să doarmă cu tine în pat sau dacă credeți că câinele este un animal de companie care ar trebui să rămână pe mobilier, poti invata cainele bază ascultare și comenzi.

Ai grija ce fel de activități sunt incurajatoare cainele pentru a face. Uneori ne poate efectua acțiuni cu câinele nostru, fără să realizeze că acestea sunt de instruirea lor pentru a face ceva ce ne place. Dacă de fiecare dată când câinele roade ceva trimite-l afara, sunt învățându-l că guma de ceva este cheia pentru a obține timp în aer liber. Fii atent cu acțiunile pe care le iau, mai ales pe cei care tind să fie în concordanță destinații de plasare.

Dacă este posibil, poziția câinelui tău lada de lângă pat. Acesta este un pas critic în procesul de predare-l că este în cazul în care doriți să-l să doarmă. Din moment ce sunt încă în vedere că nu este la fel de probabil să intre în panică despre a fi nevoie să stea în lada pentru o perioadă extinsă de timp.

Cum ai planifica sesiuni de formare de câine, se concentreze pe doar predare animalului tau de companie o nouă calificare la un moment dat. Prea multe instrucțiuni și așteptările pot provoca cainele pentru a deveni confuz și frustrat. Veți obține rezultate mult mai bune dacă lucrați pe o singură calificare, pentru a realiza stăpânirea și apoi trece mai departe.

Atunci când se încearcă să tren dvs. de câine să urmeze o comanda, repetiția este cheia. Practica de comandă de mai multe ori pe zi și să fie sigur de a oferi câinelui tău de laudă și un tratament, atunci când el sau ea urmează cu succes comanda. Repetarea se va asigura că cainele tau va aminti și să urmeze comanda în viitor.

Folosi mâncarea ca pe o recompensă, atunci când de formare de câine. Multi caini vor răspunde la un nivel de bază de alimente. Recompensa de hrană, de obicei, va încuraja să continue pe un aliment cale câștigătoare. Varia tipurile de bunătăți veți obține pentru cainele tau. Alternativ carne proaspătă cu ambalate tratează.

Dacă aveți un câine care nu este de învățare, de formare în ciuda, uneori, a aduce într-un alt câine, care este deja antrenat, poate face minuni. Câine antrenat poate să conducă prin exemplu și va primi toate laudele din partea oamenilor din jur. Între timp, neinstruit cainele va fi cu ochii pe ceea ce câine dresat este de a face și să învețe de la acest lucru.

A crea un mediu de învățare prietenos pentru sesiuni de instruire. Elimina distrageri, cum ar fi copiii, TV sau orice altceva care poate să distragă atenția de la tine. Copiii mici le place să ajute, dar acestea pot fi cel mai mare obstacol în acest proces. Când distragerile sunt eliminate, nu va trebui să redirecționa în mod constant animalul tau de companie, iar acest lucru permite mai ușor de învățare.

Un proprietar de câine care încearcă să antreneze lui sau ei de companie în timp ce furios nu va fi de succes. Cainii sunt creaturi extrem de sensibile, și ei pot simți proprietarilor lor nemulțumire. Furia și nemulțumirea față de un câine de performanță pot otrăvi un întreg program de formare. Un antrenor de câine care devine furios cu animalul lor de performanță ar trebui să ia o pauză și să te calmezi înainte de a continua programul lor de formare.

O modalitate ușoară de a opri un catelus de la musca este de a acționa rănit atunci când el sau ea ciugulește la tine. De surprinzătoare catelusul tau cu un zgomot și a părăsi sala, catelul începe să învețe că musca are consecințe negative în forma în care va mai juca cu ea.

Opinia ta despre ce înseamnă cu adevărat un câine este “antrenat” poate diferi de la vecini, prieteni, sau chiar de câine de formare de instructori. Indiferent de convingerile tale, de formare câinele să urmeze comenzi de bază și să respectați instrucțiunile dumneavoastră, vă va crea o mai fericit, mai în siguranță acasă, animale de companie, și alți membri ai familiei tale.