Marirea Penisului Pareri

Aur Informații Nu Veți Găsi în Altă parte

Investiția în aur este un mod de a limita riscul. Mulți vor spune că, în vremuri nesigure, ar trebui să pună majoritatea de numerar în actuala piața de aur. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cumpararea si vanzarea de aur. Aceste sfaturi ar trebui să vă ajuta să înțelegeți de aur mai bine.

Trebuie să știi ce un karat este. Aurul este un metal moale așa că trebuie să fie combinat cu alte metale pentru durabilitate. Fiecare karate, care este 1/24 aur pur, vă spune cât de mult aur este în aliaj în comparație cu alte metale. O piesă care are mai puțin de 10 karate din punct de vedere legal nu poate fi numit de aur.

Inainte de a cumpara sau de a vinde aur, uita-te la prețul de piață pentru aur pentru a doua zi. Există fluctuațiile zilnice la prețul de metale prețioase, asa ca este important pentru tine să știu ce curent va rata. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă dealer-ul este overpriced sau corect în ofertele făcute de tine.

Este esențial să aveți o idee bună despre cum aurul și alte metale prețioase lucrări de piață. Prețurile de metale prețioase merge în sus și în jos de la o zi la alta. Prin urmare, trebuie să găsiți pret la exact o zi înainte de a vă de acord să facă afaceri cu cineva. S-ar putea trebui să plătească un procent mai mare pentru a topi valori precum 1/10, și 1/2 fracționată piese.

Când sunteți de cumpărare sau de vânzare de aur de către o altă persoană, asigurați-vă că vă menține protejat împotriva furtului de identitate. Evitați oferirea de informații financiare personale. Aceasta include numere de cont, numere de card de credit și numărul de Securitate Socială. Aveți grijă deosebită să nu dea afară acest tip de informații, în special prin telefon de la oameni care nu știu.

Acum este cel mai bun moment pentru a vinde, deoarece prețurile de aur au fost aproape de un nivel record. Aveți posibilitatea de a vinde rupte sau nedorite bijuterii de aur, placat cu aur cina purta, monede de aur și chiar de aur dentar. Cumpărătorii de aur sunt nerăbdători să cumpere ceva care conține aur. Obține mai multe oferte pentru a se asigura că vă sunt obtinerea de cel mai bun pret.

Un fel de bijuterii înainte de a merge să-l vândă, punând toate cele 10 carate piesele împreună, toate cele 14 karate piesele împreună și așa mai departe. Acest lucru va ajuta asigura că de bijuterii este cântărit separat. Sunt dealeri care va arunca pur și simplu totul împreună și să plătească doar ca daca este tot de 10 carate.

Evita aur părți, dacă doriți doar să se distreze. Pentru cea mai mare parte, nu sunt de gând pentru a obține valoarea totală de bijuterii, deși participanții se bucură de multe ori merge pentru că părțile sunt convenabile și oferă interacțiune socială. Amintiți-vă, gazda trebuie să fie plătit, la fel ca și compania de a cumpara bijuterii. Asta înseamnă că aveți de gând pentru a obține mai puțin pentru piese.

Verifica local Better Business Bureau înainte de a cumpăra sau de a vinde aur de la un dealer. Local Better Business Bureau va avea un record de plângeri depuse despre o companie. Prin verificarea cu Better Business Bureau, vă puteți asigura că vă sunt de vânzare sau de cumpărare de la un dealer de renume.

În timp ce mulți oameni cred că a investi în general este greu, investiția în aur nu este greu daca inveti un pic despre cum funcționează. Acum sunteți gata pentru a împinge înainte în piața de aur folosind sfaturi pe care le-am citit. Amintiți-vă pentru a face uz pe deplin de toate informațiile la dispoziția dumneavoastră, în scopul de a face savvy investiții.