Marirea Penisului Operatie

Deveni Un Mai bun jucător de Golf atunci Când pune în Aplicare Aceste Sfaturi

Golf este un sport care este într-o clasă proprie. Regulile de golf, spune că jucătorii trebuie să folosească cel puțin suma de leagăne pentru a lovi mingea în găuri de curs. La mai puțin leagăne luate, cea mai mică jucători de golf scorul este, cu persoana cu cel puțin scorul fiind câștigător. Dacă doriți sfaturi pe joc de golf, apoi citiți acest articol.

Dacă sunteți doar de a lua jocul de golf, de a investi în unele profesionale lecții. Dezvoltarea unei corecte leagăn de golf este extrem de dificil de a face pe cont propriu. Un profesionist poate spune exact ce faci greșit și ceea ce faci. Odată ce ați dezvolta un leagăn de golf, e greu să faci schimbări. De a lua lecții de la un profesionist, veți obține dreptul de prima dată.

Un sfat util atunci când vine vorba de golf este de a face sigur că ați înțeles ce zonă ar trebui să tee off. Există diferite coduri de culoare tricouri în funcție de setul de calificare și alegerea greșită poate duce la jena personala sau o dificultate neașteptată pe cursul.

Un sfat util atunci când vine vorba de golf este de a fi sigur pentru a elimina de pe steagul din gaura ori de câte ori se pune. Acest lucru este important, pentru că având un pol în gaură de fapt, poate preveni mingea de la a merge în când pune. Acesta este destinat numai pentru orientare atunci când a lovit de departe.

Un sfat util atunci când vine vorba de golf este de a vedea dacă puteți împrumuta de cluburi de la un prieten sau curs înainte de a investi bani în echipamente. Acest lucru este important, deoarece acesta este un mod de a afla dacă golf este potrivit pentru tine, fără a pierde nici bani, la toate.

Atunci când mingea se află într-un șenal navigabil buncăr, o regulă bună de degetul mare este să dau seama ce club ar fi în mod normal lovit la distanta sunt departe de gaura, și apoi să ia două cluburi mai mult. Nisip ucide împușcat dumneavoastră, și de a lua mai mult de club decât în mod normal, lovit, veți ajunge pe verde.

Un sfat util atunci când vine vorba de golf este să știi când să spui că e timpul pentru a trece la următoarea gaură de golf. Acesta poate fi agravante pentru alți jucători în grup sau în spatele grupului dumneavoastră dacă aveți în mod constant să ia prea multe fotografii pe gaură și țineți apăsat pe toată lumea.

Un sfat util atunci când vine vorba de golf este de a face sigur că vă proteja capetele de cluburi de golf cu capace. Acest lucru este important, astfel încât acestea nu sunt afectate de contactul cu alte cluburi și orice altceva care ar putea veni în contact cu ele. Acest lucru ajută, de asemenea, pentru a reduce cantitatea de zgomot cauzate atunci când se deplasează caz care transportă în jurul valorii de.

Leagăn înapoi de un leagăn de golf este la fel de important ca fata swing – trebuie să fie treptată și controlată. Amatorii vor avea tendința de a aduce clubul rapid și sacadat, cu încheieturi, care compromite întreaga desfășurare. Aduceți-l înapoi într-un mod controlat cu brațele pentru a începe leagăn de pe dreapta.

Ai probleme de feliere mingea departe de tine? A făcut mingea lăsa în formă de banană? Acest lucru este ușor de a stabili. Muta 2 centimetri mai aproape de minge, astfel că mingea este la doar un centimetru distanță de hosel. Oamenii prima reacție a lui în timpul unui leagăn este de a te trage departe de minge. Acest lucru va fi corectat prin mutarea în sus pe hosel.

În scopul de a îmbunătăți leagăn de golf, poate doriți să ia în considerare practicarea swing-ul în fața oglinzii. Veți fi capabil de a vedea ceea ce faci greșit și să încerce să lucreze la îmbunătățirea. De asemenea, poate doriți să practice în fața unui prieten care va poate da sfaturi.

Când golf alinia corpul în mod corespunzător în configurarea inițială poziție pentru a asigura buna desfășurare și, în consecință, un îndeplinirea rundă de golf. Stabili linia de țintă și apoi asigurați-vă că toate părți esențiale ale corpului sunt aliniate într-un mod paralel cu linia. Aceasta include solduri si brate, precum si picioarele, degetele de la picioare, genunchi, umeri și linia de vedere.

În plus, golf este într-o clasă proprie. În scopul de a juca golf, jucătorii trebuie să folosească cel puțin suma de leagăne pentru a obține bilele în curs de găuri, cu jucatoarea cu cel mai mic scor a fi câștigătorul. Dacă vă amintiți de sfaturile din acest articol, atunci puteți juca golf ca un pro.