Marirea Penisului Forum

Urmați Aceste Tactici Pentru A Găsi Perfectă poliță de Asigurare de Viață

Obiectul de asigurare de viață este foarte complex. De a cumpăra o politică, care este accesibil poate fi greu, mai ales dacă ți-ar plăcea cel mai mult de acoperire. Este, de asemenea, foarte greu de înțeles exact ceea ce familia ta va primi în caz de deces dumneavoastră. Următorul articol vă va oferi sfaturi pentru a cumpara un preț accesibil, dar plan bun pentru nevoile dvs. specifice.

O persoană nu ar trebui să așteptați până când acestea sunt bolnav să ia în considerare de asigurare de viață. Multe condiții preexistente pot face neeligibil pentru o poliță de asigurare de viață. Dacă sunteți eligibil, primele vor fi probabil mai mare decât ar fi pentru un individ sănătos. Având o politică de cât timp ești sănătos este cel mai bun mod de a te proteja pe tine și familia ta.

Pentru a economisi niște bani, ia în considerare trecerea la anuală a primelor de asigurare de viață în loc de lunar, prime de asigurare de viață. O asigurare de viață furnizorii vor percepe taxe suplimentare dacă veți plăti pentru dvs. de prime lunare, astfel încât, dacă este posibil, să plătească o primă anuală în sumă forfetară la începutul fiecărui an.

Înainte de a investi într-o poliță de asigurare de viață, să învețe argumentele pro și contra pentru fiecare dintre cele patru tipuri. Acestea sunt pe termen de asigurare de viață, asigurare de viață, asigurare de viață universal, și variabile de asigurare de viață. În scopul de a vă ajuta să înțelegeți diferențele, poate doriți să angajeze un profesionist financiar. Nu numai un profesionist financiar explica fiecare tip de asigurare de viață pentru tine, dar el sau ea poate sugera care unul se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Înainte de a cumpăra de asigurare de viață, trebuie să înțelegeți că de asigurare este pentru scopuri de protecție, care nu includ investiții. Termen de asigurare oferă protecție numai, fără economii. Toată viața și politicile universale oferta de economii, dar ele sunt mult mai scumpe și le-ar fi mai bine utilizând costul de economii pentru a investi în altceva.

Reducerea costurilor de asigurare de viață prin renunțarea la fumat. Fumatul este unul dintre cei mai mari factori de risc pentru sănătate la o asigurare de vedere, dar unele asigurări de viață va reduce prețurile cu doar un an de fum-free. După doi sau trei ani de non-fumat de stare, unele companii de asigurări va pune indivizii în tariful standard de clasă, reducerea primelor de substanțial.

Ia în considerare o decapotabilă politică dacă nu vă puteți decide între pe termen sau permanente de asigurare de viață. Acest tip de poliță de asigurare de viață începe ca o asigurare de viață pe termen, și dacă ei aleg să-și înainte de expirarea mandatului,asiguratul poate converti politica de asigurare permanentă, fără a fi nevoie să ia un nou examen medical.

Obține un termen plan de asigurare în loc de o viață întreagă plan permanent. Acesta din urmă va dura până la titularul politicii moare. Celălalt este obținută pentru o anumită perioadă de timp sau până când ajungi la o anumită vârstă. Este cea mai puțin costisitoare de politică pe care le puteți obține pentru primele rămâne același în timp ce a avut loc.

Unele polițe de asigurare de viață expiră. Este important pentru tine de a ține pasul cu data de expirare a poliței de asigurare de viață și vorbi către transportator, dacă data se apropie. Ați putea fi capabil de a extinde politica sau a comuta la una cu diferite optiuni de acoperire. Compania de asigurări va fi în măsură să știi ce opțiuni ai.

Articol ai citit ti-a oferit multe sfaturi despre obtinerea de cea mai bună poliță de asigurare de viață pentru tine și familia ta. Utilizați aceste sfaturi pentru a naviga de multe ori confuze lume de asigurare de viață, astfel încât să știi ceea ce primesc. Utilizați aceste sfaturi pentru a găsi cele mai bune politici de calitate pentru tine.