Marire Peni

Nu Lasa Atacurile de Panica Te Jos

Atacurile de panica pot fi dăunătoare. Ceea ce urmează sunt câteva sfaturi pentru a face atacuri de panica mult mai ușor de gestionat și mai puțin stresant.

Ține emoțiile în interior și nu le impartasesti este o modalitate foarte bună de a declanșa atacuri de panică, așa că opriți-vă! Încercați să găsiți pe cineva în care ai încredere și să împărtășească cu ei orice probleme cu care vă confruntați, sau ia în considerare a merge la un terapeut sau un consilier pentru a ajuta. Întotdeauna există cineva care să vorbească!

În timp ce ești în mijlocul unui atac de panica se poate simti cu adevarat ca esti pe moarte, dar e important să-ți amintești că nu ești și că acest lucru este doar un sentiment, nu o adevărată problemă medicală. Mai mult, puteți controla gândurile în timpul unui atac, cel mai scurt atacul va fi.

Folosind tactici pentru a vă distrage atenția în timpul unui atac de panica poate ajuta sa te calmezi mai repede. Încercați să numere înapoi de la 100 la fel de repede ca tine poate. De lucru pe un complex de probleme de matematică. Rândul său, la radio, și de-a lungul a cânta un cântec pe care îl știu. Se concentreze pe consumul de un măr. Face un puzzle de cuvinte încrucișate. Ceva care necesită concentrare și gândire clară este de gând să vă ajuta să ia mintea ta off de anxietate și canal într-o activitate care vă va ajuta să vă relaxați.

Alegând cu grijă alimentele pe care le consuma pot reduce numărul de atacuri de panica ai experiență. Este important sa mananci alimente integrale, mai degrabă decât alimente care au fost extrem de procesate. Whole foods va ajuta pentru a menține nivelul de zahăr din sânge la fel de stabil ca ele pot fi, iar acest lucru la rândul său, ar putea reduce numărul de atacuri de panică trebuie.

Care reglementează alimentele pe care le mananci te poate ajuta să taie din nou pe atacuri de panica pe care le au. Tu nu ar trebui să mănânce excesiv de alimente procesate, deoarece acestea pot provoca de zahăr din sânge să crească. Menținerea de zahăr din sânge la niveluri stabile poate ajuta pentru a reduce cantitatea de atacuri de panica care vă confruntați.

Îți amintești de un atac de panică, n-a plecat niciodată? Aveți cu adevărat controlul asupra mintea si corpul!

O tehnica de mare atunci când aveți un atac de panica este de a vizualizează-te ca o pasăre. Zbura prin albastru, clar senin în vânt până la o pajiște frumoasă. Zbura în luncă și prin iarbă, uitându-se legene în vânt. Atunci când te concentrezi pe toate detalii vedeti vei uita de atac de panică cu totul.

Respira în mod corespunzător atunci când are un atac de panică. Respirație în mod corect va ajuta să controlezi un atac de panică. În primul rând, inhalați prin nas timp de aproximativ două secunde. Apoi, expirati pe gura timp de aproximativ patru secunde. Repetați aceste acțiuni pentru cel puțin un minut, tot timpul gândesc pozitiv și calmant gânduri.

Pentru a preveni atac de panica de agravare, evita sa faci ceva care ar putea exacerba anxietatea. De exemplu, unii oameni par să creadă că poți fi speriat de un atac de panică, ca și cum ar fi sughițuri. Într-adevăr, pune-te într-o și mai temător probabil situația se va prelungi numai și agrava atacul.

Opri negative dialog. Negativ dialogul este unul dintre lucrurile care pot provoca un atac de panică. Unul dintre motivele pentru care panica continuă este felul în care vorbești cu tine însuți. Mai degrabă decât concentrându-se pe frica ta, să învețe să te vorbească de teamă. Spune-ți că ești în control și nu va lăsa atac de panică consuma. Vorbesc cu tine intr-un mod relaxant, liniștitor mod, și amintiți-vă că panica va trece.

Aici este un mod de a face cu un atac de anxietate. Transferul care graba de energie într-o sarcină care trebuie rezolvată. Dacă utilizați această energie pentru a face casa ta curat și ordonat, aceasta va ajuta starea generală de a fi. Aceasta tehnica produce un rezultat câștigătoare în două moduri: deviază energia productivă efort, și atunci când casa ta este mai ordonată, este un loc mai liniștit.

A fi sincer atunci când vine vorba de emoții. Dacă nu, atacuri de panica va fi mai greu pentru a preveni. O mulțime de oameni suferă de atacuri atunci când acestea permit emoțiile lor pentru a obține cele mai bune dintre ele. Atunci când sunt prea deranjat de ceva, ai nevoie de a împărtăși sentimentele tale cu cineva la fel de repede ca tine poate, în cel mai calm mod posibil.

Atacuri de panica, uneori, provin de la anumite probleme medicale precum sindromul colonului iritabil sau alte tulburări. A lucra cu medicul dumneavoastră pentru a trata probleme medicale care ar putea contribui la atacuri de panica. Puteți găsi că atacurile de panica reduce în frecvență atunci când sunt în stare bună de sănătate și nu sunt în mod constant griji despre probleme de sănătate.

Desi atacurile de panica sunt de multe ori debilitante, tot ce este nevoie pentru a fi liber de ele este un pic de răbdare și efort. Vorbind cu un profesionist este întotdeauna cea mai bună metodă de a înțelege și să se ocupe cu atacuri de panică într-un seif, un mod sănătos. Să sperăm că sfaturile de mai sus va fi capabil de a vă ajuta să obțineți dvs. de atacuri de panica sub control, astfel încât vă puteți bucura de viata la maxim.