Marire De Pula

Cum Pentru a Indrepta Parul, Fara substante Chimice

Lumea de frumusete este foarte vast și incitant. Există atât de multe moduri în care se poate câștiga, și apoi de a utiliza cunoștințele din acest domeniu pentru a ajuta să se simtă mai încrezători și atractiv. Depinde doar de individ. Asta a spus, indiferent de ce abilitățile de frumusete sunt, aici sunt câteva sfaturi care veți găsi pentru a fi extrem de utile.

Păstrați crema în frigider. Acest lucru poate ajuta la calmarea ochilor umflati sau cercurile intunecate din jurul ochilor. Cool gel de ochi poate face ochii sa para odihnit după o noapte lungă. Doar se aplică în mod normal ar fi să vedem rezultatele sunt imediate și va dura toată ziua.

Vreau senzuale, buze senzuale? Pune o pata mica de fard de pleoape alb dreapta jos divot între nas și buza superioară. Acest lucru va îmbunătăți reflecție de pe buze, oferindu-vă de strălucirea pe care o doriti.

Să se ocupe de gras sau par gras, sampon in fiecare zi si doar se clătește cu apă pe alte zile. Uneori, persoanele cu parul gras încerca pentru a combate problema de peste, folosind sampon. Astfel, se elimină prea mult ulei de par, ceea ce face ca glandele sebacee să compensez să-l înlocuiască.

Luați în considerare utilizarea unui fard de ochi violet, mai degrabă decât negru sau maro. Negru si maro poate fi plictisitor. Violet poate face ochii pop. Violet fard de ochi nu este la fel de îndrăzneț ca s-ar putea crede. De la distanță, se va arata ca un negru sau un maro. Chiar și așa, se va da ochii un pic de ceva în plus.

Atunci când doriți adăugat frumusețea genele curbate, și nu vreau să hassle cu obtinerea-le pentru a seta, încercați acest lucru: înainte de a utiliza ondulatorul, se aplică un strat subțire de rimel pentru a genelor. Apoi, în timp ce genele sunt încă ude, utiliza ondulatorul. Făcând acest lucru vă va permite să curl genele mai rapid și mai ușor.

Atunci când se aplică fard de pleoape, uită-te în jos în oglindă. Nu încercați să trageți pe pleoape. Uită-te în jos pentru a face cererea dumneavoastră în mod corect de la prima încercare. Făcând acest lucru vă permite să obțineți cele vedere plin de pleoape fără să le atingă.

Dacă aveți pielea uscată, sau mai vechi, cu aspect de piele, aveți nevoie pentru a fi de exfoliere o dată pe săptămână. De asemenea, trebuie să facă acest lucru, dacă sunteți de a aplica orice fel de lotiune de bronzare. Vrei pentru a exfolia primul pentru a obține cele mai multe din loțiune de bronzare pe care îl utilizați.

Pentru a obține pori mai mici, se taie zaharuri rafinate din dieta ta. Consumul de cantități mari de zahăr rafinat mărește porii, și, de asemenea, poate duce la breakouts. Dacă aveți un dinte dulce, încercați sating poftele cu zaharuri naturale, cum ar fi cele găsite în fructe. Pielea ta va cu siguranță vă mulțumesc pentru asta!

Dacă sunteți pe un regim alimentar și caută să-și verse câteva kilograme în exces, una dintre cele mai bune alimente puteți mânca este ananasul. Acest delicios, cu gust dulce de fructe este mare pentru cei care tin dieta, deoarece conține cantități mari de bromelaina. Bromelaina încurajează digestia amidonului și grăsimilor. Ca urmare, metabolismul poate fi crescută prin consumul de ananas.

Frumusețea este un fascinant și interesant lume care este limitat doar de măsura în care o persoană este imaginația. Există posibilități infinite, produse, combinații și tehnici. Începe să experimenteze pentru a găsi ceva nou pentru tine sau pentru a învăța ceva nou, care te poate mai bine pentru propria utilizare. Inregistreaza-te inspirat de aceste sfaturi!