Marire A Penisului

A afla adevărul Despre Acele Carduri de Credit pe Care Băncile Problemă

Nu taie cardurile de credit să te oprească de la utilizarea excesivă a acestora. În schimb, citiți acest articol pentru a afla cum să utilizați carduri de credit în mod corespunzător. Nu au nici cărți de credit, la toate pot răni scorul dvs. de credit, astfel încât nu vă puteți permite să nu folosească credit. Continuați de lectură, să învețe cum să-l folosească în mod corespunzător.

Înainte de a anula un card de credit și închiderea contului, asigurați-vă că înțelegeți cât de anulare a afecta dvs. de credit. De multe ori închiderea unui cont se poate reduce scorul dvs. de credit și va apărea în mod negativ pe raportul dvs. de credit. În plus, dacă aveți cărți care alcătuiesc o mare parte din întreaga istorie de credit, încercați să păstrați-le deschise și active.

Dacă sunteți în piață pentru un card de credit garantate, este foarte important să acorde o atenție aproape de taxele care sunt asociate cu contul, precum și, dacă se prezinte la birourile de credit majore. Dacă aceștia nu prezintă, atunci este de nici un folos, având ca specific card.

Setați un buget atunci când vine vorba de cardurile de credit. Bugetul dvs. de credit doar ca bugetul de venituri. Încercați să nu să se gândească de carduri de credit ca o sursă de bani în plus. Dau seama de un set de suma pe care ești confortabil cu setarea deoparte pentru a face plăți pe cardurile de credit în fiecare lună. Nu cheltui mai mult decât atât, și la sfârșitul lunii, se achita.

Un aspect important al inteligente de utilizare a cardului de credit este de a acorda întregul sold restant, în fiecare lună, ori de câte ori este posibil. Prin păstrarea procent de utilizare de joasă, vă va ajuta să păstrați de credit global scor mare, precum și, să păstreze o cantitate substanțială de credit disponibil deschis pentru utilizare în caz de urgență.

Face plata cu card de credit în timp util. Ignorând scadenta pe factura de card de credit poate duce la mari taxe de penalizare. Nu numai că, multe companii vor face rată a dobânzii mai mare, și asta înseamnă că tot ce cumperi din acel moment va costa mai mult pe termen lung.

Pentru a asigurați-vă că selectați un mod corespunzător card de credit, bazate pe nevoile, determina ceea ce ar dori să folosească dvs. de card de credit recompense. Mai multe carduri de credit oferă diferite programe de recompense, cum ar fi cei care dau reduceri la călătorie, alimente, gaze sau electronice alege o carte care ti se potriveste cel mai bine!

Fi conștienți de faptul că există card de credit înșelătoriilor acolo la fel de bine. Mulți dintre cei de ruinare companii pradă pe oamenii care au mai puțin de stelare de credit. Unele companii frauduloase, de exemplu, va oferi carduri de credit pentru o taxă. Când trimiți bani, au trimis aplicații pentru a umple în loc de un nou card de credit.

Live de un sold zero obiectiv, sau dacă nu puteți ajunge la zero balanța lunară, apoi să mențină cele mai mici soldurile poți. Datorii card de Credit poate ușor scăpa de sub control, așa că du-te în relație de credit cu scopul de a plăti întotdeauna off factura în fiecare lună. Acest lucru este important mai ales dacă cărțile au rate ale dobânzii ridicate, care pot raft într-adevăr de-a lungul timpului.

Dacă vi se face o achiziție de pe Internet, asigurați-vă că sunt de-a face cu un legitim persoană sau companie înainte de predarea detaliile cardului de credit. Trebuie să contactați proprietarul site-ului de pe telefon înainte de a comanda și de a nu folosi o companie care nu are o adresa de pe site-ul lor.

Uneori, atunci când oamenii folosesc cardurile lor de credit, au uitat că acuzațiile pe aceste carduri sunt la fel ca a lua un împrumut. Va trebui să plătească înapoi banii pe care a fost dat de către instituția financiară care ți-a dat cardul de credit. Este important să nu pentru a rula facturile de card de credit, care sunt atât de mari încât este imposibil să le plătească înapoi.

Pentru a evita cheltuielile cu dobânzile, nu trata dvs. de card de credit ca tine ar fi un card de ATM-uri. Nu intră în obiceiul de încărcare de fiecare element care le cumpara. Astfel, vor gramada doar pe costuri la factura, puteți obține o surpriză neplăcută, atunci când primiți lunar factura de card de credit.

Dacă nu puteți face plăți programate, puteți deteriora dvs. de rating de credit. Dacă acest lucru se întâmplă, s-ar putea face greu pentru tine pentru a inchiria un apartament, asigurare, finanțare, o masina sau chiar o slujbă.

Acum ar trebui să fie în măsură să înțeleagă de ce este vital pentru un maxim de două carduri de credit și să le folosești în mod regulat. Nu trebuie să se teamă de pericolele de carduri de credit nici mai mult; nu vă fie teamă de a aplica pentru un card sau transporta un cuplu în portofel sau în geantă. Doar revizuirea acestor materiale astfel încât să puteți fi responsabil de credit, carduri de utilizator.